| Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég Nincs A legtöbb felhasználó (111 fő) Szer. Szept. 25, 2024 5:08 am-kor volt itt. |
|
| | |
---|
Kedd Aug. 04, 2020 8:42 pm | Golden Canyon University Asher Morgan Civilek Thomas Doherty Teljes név: Asher Morgan Becenév: Ash Születési hely, idő: Sydney, 1996. március 23. Családi állapot: Kapcsolatban Beállítottság: Hetero Foglalkozás: Mentőápoló, biztonsági őr Szak, évfolyam: - Önköltséges/ösztöndíjas: - Hobbi: Munka, munka, munka Q&A 1. Melyik az a két tárgy/személy/állat/ezek variációja, amiket elvinne magával egy lakatlan szigetre és miért?
Egy teletankolt helikopter és annak egy olyan (lehetőség szerint élő) pilótája, aki el tud reptetni a legközelebbi lakott területre. Ennyire azért nem vagyok antiszociális. Ha pedig egy kannibál szigetre érkezünk, az már a saját - meg a pilóta - pechje.
2. Ki az a személy az életében, akiért kútba ugrana? Miért?
Inkább hívnám a tűzoltóságot, minthogy én magam is a kútba ugorjak. A párom. Azt hiszem...
3. Az emberi kapcsolatok építése, vagy a kiemelkedő munkavégzés fontosabb a karrier előrehaladásához Ön szerint?
Mindkettő fontos. Az, hogyha a munkában kiemelkedő vagy, segíthet új emberek megismerésében, amely mindenképpen előreviszi az ember karrierjét.
4. Mi az a dolog, amit csak a párnájával mer megosztani?
Nyitott könyv vagyok, ritkán titkolózom, azt se túl jól.
5. Ha lenne egy kristálygömb, amiből megtudhatna bármit magáról, az életéről, a jövőjéről, akkor mit szeretne megtudni?
Abszolút semmit. Szeretem azt hinni, hogy én alakítom a sorsomat. Történeted Halk sóhajtással ébredek fel, bár a szemeimet még nem nyitom ki. Érzem, hogy a fejem majd szétrobban, így reflexesen eresztem el a mellettem fekvőt és nyomom a tenyeremet a halántékomnak. Újabb sóhaj, majd visszateszem a kezemet a másik vállára és magamba szívom az illatát. Csukott szemmel is felszaladnak a szemöldökeim, mikor ráeszmélek, hogy ez egy teljesen más parfüm, mint amelyet megszokhattam. A szemeimnek szüksége van pár pillanatra, míg alkalmazkodik a fényviszonyokhoz, az ismeretlen hajszínének árnyalata azonban egyből rádöbbent arra, hogy nagyon nem ott vagyok, ahol lennem kellene. Egy ütemet is kihagy a szívem, mikor ez a gondolat feldolgozásra kerül a fejemben, és egy hosszabb sóhajjal óvatosan hátrébb húzódok a szőkeségtől. Halkan, sietve nyúlok a boxeremért, nadrágomért, majd a többi ruhadarabomért, és mielőtt az ajtón kilépnék, még visszapillantok a lányra. Pár pillanatra megfordul a fejemben, hogy visszabújjak az ágyba és ne foglalkozzak a kételyeimmel, de a lelkiismeretem felülkerekedik rajtam.
Keresek egy közeli buszmegállót, ami által eljuthatok a lakásomba. A hazavezető úton egyre több és több emlékfoszlány kezd el visszatérni az estét illetően. Rosszul érzem magam, viszont nem a másnaposság az oka, hanem a gondolat, hogy legszívesebben visszamásznék abba az ágyba, ahol reggel ébredtem. Hányingerem volt magamtól.
A lakásomba érve kerestem valami fájdalomcsillapítót, majd előkészültem az estére. Összepakoltam a munkaruhámat egy táskába, és ledőltem a kanapéra, hátha tudok rendesen is pihenni az éjszakai műszak előtt. Azonban nem láttam rá túl sok esélyt, tekintve hogy a buszozás közben állandóan a barátnőmön és azon az ismeretlen szőkeségen kattogott az agyam, mégpedig hogy az előbbinek ezt mégis miként fogom előadni – ha egyáltalán előadom. Viszont legnagyobb meglepetésemre egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy bő 5 órával később megébredtem, szinte arra sem emlékezve, hogy a kanapéra fekvést követően járt-e valami a fejemben. Az álmomra viszont már annál inkább emlékeztem és tudom, hogy ezért a Pokolra fogok kerülni, de emiatt legszívesebben visszaültem volna a buszra, amely hazahozott. Azonban ahhoz már túl késő volt, és várt a munka is.
Három munkával rendelkezem. Biztonsági őrként dolgozom különböző helyeken, önvédelmet oktatok az egyik edzőteremben, mindemellett pedig főállásban mentősként keresem a kenyeremet. A biztonsági szolgálathoz csak pár hónapja jelentkeztem, hogy még jobban le tudjam kötni magamat, ha már a párkapcsolatom ennyire göröngyös. Egy egyszerűen kezdődő családi vita valahogy sokkal vérmesebbé fajult a kelleténél, ez pedig a párommal való életünkre is rányomta a bélyegét. A szülei konkrétan kiátkoztak a házukból, én pedig csak tettem alájuk a lovat, hogy ők pedig majd az unokájuk közelébe nem fognak kerülni, arra mérget vehetnek. Tény és való, hogy lehettem volna én a felnőtt a szülőkkel szemben, de nem gondoltam volna, hogy emiatt ennyire el fogunk távolodni egymástól a barátnőmmel. Úgy véltem, hogy van olyan erős a kapcsolatunk, hogy egy ilyet túléljen. Végül is túlélte, csak megtépázva. Először azzal kezdődött, hogy nem akart már velem ágyba bújni. Ezt követte az, hogy állandóan vitatkozott velem minden apró, jelentéktelen dolgon - egyszer az adott időjárást is rám kente. A végső döfés valahol ott ért, mikor valamilyen mondvacsinált indokból kiköltözött a lakásunkból, vissza a szüleihez.
Ettől függetlenül sokszor találkoztunk, ő valószínűleg már csak megszokásból is hozzám tért haza a munka után, de mindig túl fáradt volt ahhoz, hogy leüljünk beszélgetni, vagy együtt vacsorázzunk, vagy fürödjünk vagy bármi, ami magába foglalja a gyengédséget. Nem akartam őt elveszíteni, hisz még mindig teljes szívemből szeretem, de egyre jobban nőtt bennem a frusztráció az egész helyzet miatt. Most azonban kétfelé szakadt a világom. Az egyik részem továbbra is harcolni akar a hároméves kapcsolatért, a másik részem viszont legszívesebben visszakúszna annak az ismeretlennek az ágyába. Viszont mivel Sydney hatalmas egy város és lehet soha többet nem találkozom azzal a lánnyal, inkább az előbbire fókuszálok, hisz az sokkal kézzelfoghatóbb. Hogy ez a jó döntés, tekintve mennyi szenvedéssel és kínnal jár a tulajdon párkapcsolatom? Az a gond, hogy én magam sem tudom. De reménykedem benne, hogy megéri küzdeni érte.
|
|
|
Szer. Aug. 05, 2020 10:09 am | Gratulálunk, elfogadva! Ash! Más ágyában kelni, mikor a barátnőddel amúgy is göröngyös a kapcsolatotok, egyértelmű, hatalmas pontot tesz a kapcsolatotok végére, főleg, ha ennyire megragadt a fejedben egy teljes idegen. Nem ismered a részeg egyéjszakások szabályait? A rossz döntést már meghoztad mindenesetre és hogyha rám hallgatsz, akkor minél előbb meghozod a következő döntésedet: megpróbálod megjavítani a kapcsolatotokat és tiszta lappal kezditek elölről vagy lemondasz róla és felkutatod a félrelépésedet, hátha? Az is lehet, hogy egy negyedik munkát is kellene keresned, ami teljesen leköt, és akkor már nincs is időd nőügyekkel foglalkozni. Nem egyszerű a helyzet mindenesetre és nehéz lesz kimásznod a pöcegödörből, remélem, nem esel túl sokszor vissza közben. Lehet, hogy mindkettejüket hagynod kéne és picit belevetni magad a szingli életbe, de ki vagyok én, hogy beszéljek? Ahogyan már olyan sok elfogadónkban elhangzott, az szerelem öl, butít és nyomorba dönt, nem ítélkezhetek én sem. Gyorsan foglalózz és már el is foglalhatod a háromszöged egyik sarkát Sidney xoxo
|
| Hozzászólások száma : 138
| |
|
Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |