Csüt. Júl. 09, 2020 4:31 pm | Golden Canyon University Cara Sawyer Brussels Jane Levy Teljes név: Cara Coraline Sawyer Becenév: Cara Születési hely, idő: Adelaide, 2000. augusztus 19. Családi állapot: Egyedülálló Beállítottság: Heteroszexuális Foglalkozás: Diák, korrepetitor, virágkötő, pincérnő, időnként besegít az apjának is Szak, évfolyam: Általános orvos, I. Önköltséges/ösztöndíjas: ösztöndíjas Hobbi: a mi? Q&A 1. Melyik az a két tárgy/személy/állat/ezek variációja, amiket elvinne magával egy lakatlan szigetre és miért?
Egy megpakolt bőrönd (szakkönyvek, kártya, kulacs, bicska, hálózsák, sátor, mindenféle rovarirtó és akármilyen állatriasztó és -csapda, napelemes víztisztító, madzag, hálózsák, sátor, szerszámok földműveléshez, egy pilóta elérhetősége) és az apám. Ha ez nem ér, akkor egy Túlélési kézikönyv és egy svájci bicska, szerintem egyértelmű döntés.
2. Ki az a személy az életében, akiért kútba ugrana? Miért?
Az apám.
3. Az emberi kapcsolatok építése, vagy a kiemelkedő munkavégzés fontosabb a karrier előrehaladásához Ön szerint?
Utóbbi. De előbbi sem elhanyagolható, ha nem szeretnél besavanyodni, és megőriznéd a mentális egészséged.
4. Mi az a dolog, amit csak a párnájával mer megosztani?
Az álmai.
5. Ha lenne egy kristálygömb, amiből megtudhatna bármit magáról, az életéről, a jövőjéről, akkor mit szeretne megtudni?
Amíg nem tudom, hogy ennek milyen következményei lehetnek, vélhetően semmit. Persze kíváncsi vagyok, ezt szeretném leszögezni, de nem engedhetsz folyton a csábításoknak. Csak ha sütiről van szó. Történeted Ide jön az előtörténetednek a leírása. Légy nyugodtan kreatív! Ide jön az előtörténetednek a leírása. Légy nyugodtan kreatív! Ide jön az előtörténetednek a leírása. Légy nyugodtan kreatív! Ide jön az előtörténetednek a leírása. Légy nyugodtan kreatív! Ide jön az előtörténetednek a leírása. Légy nyugodtan kreatív! Ide jön az előtörténetednek a leírása. Légy nyugodtan kreatív!
|
| Egyetemi szak : általános orvos
|