Vas. Júl. 12, 2020 10:34 am | Golden Canyon University
|
Karakternév Akármelyik Aria Shahghasemi |
Teljes név: Amit Akarsz Becenév: Rád bízva Születési hely: Amit gondolsz Kor: 20-22 Családi állapot: Remélem szingli Beállítottság: Hetero? Foglalkozás: Egyetemista Szak: Vegyész Bsc Karakter státusza: foglalt/szabad/átvehető
|
|
Történeted A kémia egy igen veszélyes tudományterület. Főleg ha az ember olyan felelőtlen, és kétbalkezes, mint te. Persze, tudom én is, hogy megvan a magadhoz való eszed, hisz mégis csak bekerültél az egyetemre, nem mellesleg a vegyészmérnöki karra. De hát amit te leművelsz a laborgyakorlatokon az egyáltalán nem ezt mutatja. Vagy legalábbis az alap tűz- és balesetvédelmi előírásokat nem tudod. Hisz mindig sikerül valami olyat csinálnod, amivel csoda, hogy nem robbantod, vagy gyújtod fel az egyetemet. Nekem pedig volt olyn szerencsém már az első laboron, hogy a gykvezető melléd osztott e labortársnak. És azóta is minden gyakoraton boldogítasz. Értem én, hogy veszélyesen szép az élet, de azért én nem huszonévesen, általad szeretnék meghalni, hanem öregen, boldogan, a csládom körében... És már nagyon idegesít, hogy egy év alatt sem voltál képes megérteni, hogy ez nem játék. De tudod... Tudom, hogy lehet eltüntetni egy hullát, hogy még a csontjai se maradjanak meg... Szóval csak óvatosan az idegesítésemmel...
Röviden ennyi lenne, ennél többet nem kötnék meg. A későbbiekben természetesen a laborpajtikból lehetnek még kár többek is, ez majd alakul ahogy alakul... A PB alkudható, de azért örülnék, ha a képen láhtó űriember maradna az arca *-* Egy a lényeg, nagyon várlak :3
|
|
| Egyetemi szak : Vegyészmérnök Bsc
|