Pént. Júl. 31, 2020 10:52 pm | Golden Canyon University
|
|
Teljes név: Floyd Suh Becenév: - Születési hely: Sydney Kor: 24+ Családi állapot: Tudtommal facér Beállítottság: Jó lenne tudni Foglalkozás: amit szeretnél Szak: ? Karakter státusza: foglalt/szabad/átvehető
|
|
Történeted Drága bátyám! Ugye tudod, hogy te vagy a világ legidegesítőbb személye? De mi még így is szeretünk téged! A családot nem kisebb sokk érte, mikor kiderült, hogy született egy fiam, főleg úgy, hogy ezt mindenki inkább belőled nézte volna ki. Szeretsz bulizni és szinte mindig más embert hozol haza, az éjszak leplében. Vagyis csak hoztál, ugyanis, mióta Henry is a család része, azóta valahogy te is igyekszel moderálni magad. Mostanság senki idegennel nem futottam össze, mint ez előtt, ám nem tudom, hogy ez azért van, mert máshol intézed el, vagy mert végre elkezdtél megkomolyodni? Bár az utóbbi talán kissé lehetetlennek tűnik. Sosem voltál jó gyerek, viszont testvérnek nem voltál utolsó. Mi nem csak fivéri, hanem haveri viszonyban is vagyunk annak a csekély korkülönbségnek köszönhetően. Minden rosszaságba belehúztál, de azt sosem hagytad, hogy bajom essen. Sok közös vonásunk van, mindketten szeretünk kitűnni az emberek közül és nem félünk hangot adni a véleményünknek. Ám, talán te még így is kissé forróbb fejű vagy nálam. Míg a legtöbb korod béli már a családalapítást tervezgeti, addig te pont, hogy ellene sztrájkolsz. Megnyugtattad anyát azzal, hogy tőled nem kell olyan meglepetés csomagokra számítania, mint nálam, hiszen te kényesen figyelsz arra, hogy még csak véletlenül se kelljen valamelyik lánynak a későbbiekben gyerektartást fizetni. Mindig is azt hajtogattad, hogy neked nem kell gyerek, mert zajon kívül semmi mást nem csinálnak, így mit sem lehet velük kezdeni. Henryre is elég sokáig fintorogtál a kezdetekben, most meg csak "megtűröd", de azért láttam én, hogy mikor senki sem figyelt, hogy mennyire elvoltál vele. Valld be, hogy szereted azt kis gömb fejét és örülsz annak, hogy nagybácsi lettél, előttem nem tagadhatod! Annak viszont nem örülök, hogy néha őt is felhasználod a csajozásaidhoz. Mélyen remélem, hogy ilyenkor csak szórakozol és teljesen máshova viszed -sétálni vagy egyéb ártatlan dolgok-, ahol senki sem láthatja azt, hogy te is tudsz normális és szeretetteljes lenni. Ki tudja, lehet csak azért nem mersz a fiammal több időt tölteni, mert félsz, hogy beleszeretsz és felnősz mellette, ami akár házassághoz is vezethetne. Nem értem miért ódzkodsz ennyire tőle, de gondolom megvan rá a magad oka. Ami a hivatásomat illeti: nem hitted volna, hogy egyszer tényleg rendőrként végzem. Azt hitted csak viccelődök minden alkalommal, míg a kezembe nem került a papír róla. Szerinted ez túl komoly szakma és nem hozzám való. Mindig megjegyzed, hogy a kinézetem egyáltalán nem illik hozzá, hiszen a piercingek, a tetkók és nem mindennapi hajviseletem mellett, ki venne komolyan engem? Arról nem is beszélve, hogy így neked is jobban össze kell szedned magad, hogy ne hozz rám és a családra szégyent. Hogy is néz már ki, hogy nem az első szülött fiú az, aki miatt dicsekedhetnek a szülők, hanem a második miatt, aki egy kicsit sem felelőtlenebb? Néha kezdem úgy érezni, hogy már nem olyan jó a kapcsolatunk, mint régen és nem tudom, hogy mi lehet az oka. Tényleg attól félsz, hogy engem jobban szeretnek és rám büszkébbek, téged meg figyelembe sem vesznek? //Nagy vonalakban ennyi lenne a történet. Túl sok mindent nem szeretnék megszabni, hogy minél szabadabban formázható legyen a karakter. Song Mino csak egy javaslat a részemről, hiszen így lennének közös képek és nagyjából az elképzeléseim is hasonlóak a bátyusról, de nagyon könnyen meggyőzhető vagyok, ha csak ez lenne az akadálya. A Floyd név is csak egy javaslat lenne, hiszen az ET-ben így hivatkoztam rá, de kérés esetén azt is átlehet írni. Nem kötelező a lányok iránt sem vonzódnia, lehet az is csak egy félreértés, vagy Floyd próbálkozásai. A Suh család elég nyitott elméjű, így biztosan nem okozna problémát az sem, ha a fiúk után vonzódnak. Tényleg nem szeretnék megszabni semmit sem, nagyon szívesen hajlok bármilyen más ötletre is. Várlak nagyon, ha megérkeztél dobj meg egy pm-el
|
|
|
|