Hétf. Aug. 03, 2020 2:15 pm | Golden Canyon University
|
Charles Norton Civil Cam Gigandet |
Teljes név: Charles Norton Becenév: Chuck Születési hely: döntsd el te Kor: 30-32 Családi állapot: házas Beállítottság: hetero Foglalkozás: Üzletember Szak: - Karakter státusza: szabad |
|
Történeted A mi sorsunk már a születésünkkor el volt döntve. Az apáink már akkor úgy látták, hogy mi ketten tökéletesek leszünk egymás és a cég számára is. Te sokkal hamarabb bele törődtél a sorsodba, mint én, bár gyerekként képtelenek voltunk kijönni egymással, ahogy mégis egyre jobban cseperedtünk, te annál jobban vágytál a társaságomra. Ezt a kölcsönös érdeklődést nem mutattam feléd soha, számomra mindig egy elkényeztetett, önző alak voltál, pont olyan, mint az apám, akik képesek vagytok átgázolni mindenen és mindenkin azért, hogy elérjétek a célotokat. Mindent megtettem volna azért, hogy ez a házasság ne jöjjön létre, azonban a sors különös fintorának köszönhetően, nem sikerült elmenekülnöm. Teherbe estem a sofőrömtől, ami abban a pillanatba kitudódott, hogy betettem a lábam abba a nőgyógyászati rendelőbe. Pechemre pont egy jó ismerősöd vizsgált meg, aki hamar értesített téged, te meg az apámat. Tobyt elűzték mellőlem, te pedig kész voltál feleségül venni azzal a magzattal a hasamban, hogy véletlenül se kerüljön szégyenbe a családom. Chloét a mai napig lányodként szereted, ezt aláírom, ő is imád téged - persze, hiszen az apjának hisz -, én pedig már 7 éve a pokolban érzem magam. Nem szeretlek, ezt sosem titkoltam, te mégsem vagy képes elengedni. Talán azért, mert szereted te irányítani a dolgokat, engem is. Arrogáns vagy, agresszív - kezet még nem emeltél rám -, és a féltékenykedéseddel az őrületbe kergetsz. Szeretsz bele szólni az életembe, néha még az sem mindegy, hogy milyen ruhát veszek fel: ne legyen túlságosan kihívó, mert akkor más férfiak is felfigyelhetnek rám. Pár hete pedig a cégnél felbukkant a régi sofőr, a lányom igazi apja, te pedig azóta még inkább oda figyelsz rám. Titkon még figyeltetsz is, mintha attól tartanál, hogy egy nap lelépek a kislányommal és új életet kezdek. Gondoltam már erre. Nem egyszer. Nem szeretnék úgy igazán megszabni semmit, a lényeget azt hiszem, hogy sikerült leírnom. A pb szabadon változtatható, akár a keresztnév is, ha nem tetszik. Ha megérkeztél jelezd egy pm-el, nagyon várlak
|
|
|
|