Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Waves
Weather forecast
SYDNEY WEATHER
Gossip society

SZENT VINCE EGYETEM
Az életem megkeserítője, férjem Emptyírta: Vendég
Pént. Jan. 22, 2021 12:43 pm

One of Us
Az életem megkeserítője, férjem Emptyírta: Adrian St. Pierre
Pént. Okt. 09, 2020 8:17 pm

medicine - sid & riri
Az életem megkeserítője, férjem Emptyírta: Sidney Fletcher
Szomb. Szept. 19, 2020 9:53 pm

Aubrille Tecla Traggers
Az életem megkeserítője, férjem Emptyírta: River Averill-Harris
Szomb. Szept. 19, 2020 2:31 pm

How do poets say hello? // Ridrian
Az életem megkeserítője, férjem Emptyírta: River Averill-Harris
Szomb. Szept. 19, 2020 2:23 pm

Elkészültem a lapommal!
Az életem megkeserítője, férjem Emptyírta: Aubrielle Traggers
Csüt. Szept. 17, 2020 9:03 pm

??? // Octavius Theodore && Sidney
Csüt. Szept. 17, 2020 3:39 pm

always hungry // Tim x Sid
Szer. Szept. 16, 2020 9:48 am

Danny F. Wang
Vas. Szept. 13, 2020 2:14 pm

Stars in the sky
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (111 fő) Szer. Szept. 25, 2024 5:08 am-kor volt itt.

Megosztás

Az életem megkeserítője, férjem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Az életem megkeserítője, férjem EmptyHétf. Aug. 03, 2020 2:15 pm

Golden Canyon University

Charles Norton
Civil
Cam Gigandet
Teljes név:
Charles Norton
Becenév:
Chuck
Születési hely:
döntsd el te
Kor:
30-32
Családi állapot:
házas
Beállítottság:
hetero
Foglalkozás:
Üzletember
Szak:
-
Karakter státusza:
szabad

Történeted
A mi sorsunk már a születésünkkor el volt döntve. Az apáink már akkor úgy látták, hogy mi ketten tökéletesek leszünk egymás és a cég számára is. Te sokkal hamarabb bele törődtél a sorsodba, mint én, bár gyerekként képtelenek voltunk kijönni egymással, ahogy mégis egyre jobban cseperedtünk, te annál jobban vágytál a társaságomra. Ezt a kölcsönös érdeklődést nem mutattam feléd soha, számomra mindig egy elkényeztetett, önző alak voltál, pont olyan, mint az apám, akik képesek vagytok átgázolni mindenen és mindenkin azért, hogy elérjétek a célotokat. Mindent megtettem volna azért, hogy ez a házasság ne jöjjön létre, azonban a sors különös fintorának köszönhetően, nem sikerült elmenekülnöm. Teherbe estem a sofőrömtől, ami abban a pillanatba kitudódott, hogy betettem a lábam abba a nőgyógyászati rendelőbe. Pechemre pont egy jó ismerősöd vizsgált meg, aki hamar értesített téged, te meg az apámat. Tobyt elűzték mellőlem, te pedig kész voltál feleségül venni azzal a magzattal a hasamban, hogy véletlenül se kerüljön szégyenbe a családom. Chloét a mai napig lányodként szereted, ezt aláírom, ő is imád téged - persze, hiszen az apjának hisz -, én pedig már 7 éve a pokolban érzem magam. Nem szeretlek, ezt sosem titkoltam, te mégsem vagy képes elengedni. Talán azért, mert szereted te irányítani a dolgokat, engem is. Arrogáns vagy, agresszív - kezet még nem emeltél rám -, és a féltékenykedéseddel az őrületbe kergetsz. Szeretsz bele szólni az életembe, néha még az sem mindegy, hogy milyen ruhát veszek fel: ne legyen túlságosan kihívó, mert akkor más férfiak is felfigyelhetnek rám. Pár hete pedig a cégnél felbukkant a régi sofőr, a lányom igazi apja, te pedig azóta még inkább oda figyelsz rám. Titkon még figyeltetsz is, mintha attól tartanál, hogy egy nap lelépek a kislányommal és új életet kezdek. Gondoltam már erre. Nem egyszer.

Nem szeretnék úgy igazán megszabni semmit, a lényeget azt hiszem, hogy sikerült leírnom. A pb szabadon változtatható, akár a keresztnév is, ha nem tetszik. Ha megérkeztél jelezd egy pm-el, nagyon várlak úúúú  

Aurora Norton

Aurora Norton

Hozzászólások száma :
6

Az életem megkeserítője, férjem Empty
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Golden Canyon University :: Where every story begins :: Kellékek :: Várólista :: Keresett karakterek-
^
ˇ