Szomb. Aug. 08, 2020 8:02 am | Golden Canyon University Teljes név: Deacon Marshal Becenév: DINO Születési hely, idő: Sydney, 1999. 07. 25. Családi állapot: egyedül, mint a kisujjam Beállítottság: biszexuális Foglalkozás: egyetemista Szak, évfolyam: építészmérnök, másodéves Önköltséges/ösztöndíjas: önköltséges Hobbi: nincs Q&A 1. Melyik az a két tárgy/személy/állat/ezek variációja, amiket elvinne magával egy lakatlan szigetre és miért?
A nagybátyám, csakis ő senki mást nem vinnék magammal. Ő az aki apám helyett is apám volt, nincs másom az életemben csakis ő.
2. Ki az a személy az életében, akiért kútba ugrana? Miért?
A nagybátyám. Nélküle úgysem lenne élet az élet és hatalmas szükségem van rá, akkor is, ha ezt nem mondom ki hangosan, se neki, se magamnak.
3. Az emberi kapcsolatok építése, vagy a kiemelkedő munkavégzés fontosabb a karrier előrehaladásához Ön szerint?
Kiemelkedő munkavégzés, nem fontosabban az emberi kapcsolatok szerintem semminél sem. Egyébként is azzal nem lesz jobb egy prezentáció, vagy egy tervrajz sem, hogy jófej vagyok valakivel, csak attól, hogy mit csinálok.
4. Mi az a dolog, amit csak a párnájával mer megosztani?
Ki az Isten beszélget a párnájával? Hallottam fura dolgokról, amiket párnákkal lehet csinálni, na de, hogy beszélgetni vele...
5. Ha lenne egy kristálygömb, amiből megtudhatna bármit magáról, az életéről, a jövőjéről, akkor mit szeretne megtudni?
Semmit, így jó minden, ahogy van, nem szabad a jövőt piszkálni. Történeted Ide jön az előtörténetednek a leírása. Légy nyugodtan kreatív! Ide jön az előtörténetednek a leírása. Légy nyugodtan kreatív! Ide jön az előtörténetednek a leírása. Légy nyugodtan kreatív! Ide jön az előtörténetednek a leírása. Légy nyugodtan kreatív! Ide jön az előtörténetednek a leírása. Légy nyugodtan kreatív! Ide jön az előtörténetednek a leírása. Légy nyugodtan kreatív!
|
| Egyetemi szak : építészmérnök Bsc
|