Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Waves
Weather forecast
SYDNEY WEATHER
Gossip society

SZENT VINCE EGYETEM
Hey Bro!!  Emptyírta: Vendég
Pént. Jan. 22, 2021 12:43 pm

One of Us
Hey Bro!!  Emptyírta: Adrian St. Pierre
Pént. Okt. 09, 2020 8:17 pm

medicine - sid & riri
Hey Bro!!  Emptyírta: Sidney Fletcher
Szomb. Szept. 19, 2020 9:53 pm

Aubrille Tecla Traggers
Hey Bro!!  Emptyírta: River Averill-Harris
Szomb. Szept. 19, 2020 2:31 pm

How do poets say hello? // Ridrian
Hey Bro!!  Emptyírta: River Averill-Harris
Szomb. Szept. 19, 2020 2:23 pm

Elkészültem a lapommal!
Hey Bro!!  Emptyírta: Aubrielle Traggers
Csüt. Szept. 17, 2020 9:03 pm

??? // Octavius Theodore && Sidney
Csüt. Szept. 17, 2020 3:39 pm

always hungry // Tim x Sid
Szer. Szept. 16, 2020 9:48 am

Danny F. Wang
Vas. Szept. 13, 2020 2:14 pm

Stars in the sky
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (111 fő) Szer. Szept. 25, 2024 5:08 am-kor volt itt.

Megosztás

Hey Bro!!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Hey Bro!!  EmptySzer. Aug. 19, 2020 9:20 pm

Golden Canyon University

Kwon Min Jung
Civil?
Jay Park
Teljes név:
Kwon Min Jung
Becenév:
Minnie + valami nyugati név
Születési hely:
Busan, Dél-Korea
Kor:
27-29
Családi állapot:
Ki tudja...?
Beállítottság:
Ez is a te titkod
Foglalkozás:
Bármi
Szak:
?
Karakter státusza:
foglalt/szabad/átvehető

Történeted
Ooooh Minnie... Tudom, tudom, nem szereted ha így hívlak, mert szerinted túlságosan is degradáló, és cuki. Márpedig te egyáltalán nem vagy cuki. Legalábbis te ezt állítod magadról, de mégis csak az öcsém vagy, nem tudok rád másképp tekinteni.
Na meg... Te vagy az egyetlen a családból, akit elviselek, és akivel még mindig tartom a kapcsolatot. Mert te legalább megértesz. Te voltál az, aki mondta, hogy nyugodtan költözzek hozzád Sidney-be, és szarjam le a családot, meg a céget. Mert te is ezt tetted már évekkel ezelőtt, és azóta is igen jól elvagy Ausztráliában.
Én pedig már lassan egy éve boldogítalak a lakásodban, gyakorlatilag munkanélküliként. Legalábbis egészen pár héttel ezelőttig. Persze azt nem tudod, hogy milyen állást, és hogy hol sikerült szereznem, de örültél, hogy végre, így hogy az apánktól csórt pénzem már egészen elfogyott, végre beszállok én is a lakbérbe.
Nem tudod, hogy kit dolgozom. Igen ám, de azért te sem árulsz el mindent, nem? Mert hát azt azért elfelejtetted közölni, hogy szabad estéiden miféle bárokba jársz. Pontosabban a Bittersweet Clubba, ahol pár hete én is dolgozom már. És erről nem is tudtam volna, ha nem vágytál volna valami újra, és a főnök nem engem küldött volna a privát szobák egyikébe, ahol éppenséggel te vártál rám.
És igen, tudom, hogy már egy érett, felnőtt férfi vagy, de mikor is akartad elmondani, hogy mire költöd az apánktól kapott pénzedet?

//Röviden ennyi lenne... A lényeg hogy ne valami teszetosza, félénk srác legyen a kis öcsikém, hanem valami igazán belevaló, nagyszájú szerencsecsomag. Mindenképp az öcsémnek szeretném, de akár még azt is el tudom képzelni, hogy az ikertesóm Very Happy természetesen a fiatalabbik iker Razz az avihoz viszont nagyom is ragaszkodnék  úúúú
És már csak annyi, hogy siess hamar, mert kell valaki, akivel kibeszélhetem a családi gondokat :3

Nova S. Kwon

Nova S. Kwon

Hozzászólások száma :
9

Hey Bro!!  Empty
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Golden Canyon University :: Where every story begins :: Kellékek :: Várólista :: Keresett karakterek-
^
ˇ