Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Waves
Weather forecast
SYDNEY WEATHER
Gossip society

SZENT VINCE EGYETEM
May Davidson Emptyírta: Vendég
Pént. Jan. 22, 2021 12:43 pm

One of Us
May Davidson Emptyírta: Adrian St. Pierre
Pént. Okt. 09, 2020 8:17 pm

medicine - sid & riri
May Davidson Emptyírta: Sidney Fletcher
Szomb. Szept. 19, 2020 9:53 pm

Aubrille Tecla Traggers
May Davidson Emptyírta: River Averill-Harris
Szomb. Szept. 19, 2020 2:31 pm

How do poets say hello? // Ridrian
May Davidson Emptyírta: River Averill-Harris
Szomb. Szept. 19, 2020 2:23 pm

Elkészültem a lapommal!
May Davidson Emptyírta: Aubrielle Traggers
Csüt. Szept. 17, 2020 9:03 pm

??? // Octavius Theodore && Sidney
Csüt. Szept. 17, 2020 3:39 pm

always hungry // Tim x Sid
Szer. Szept. 16, 2020 9:48 am

Danny F. Wang
Vas. Szept. 13, 2020 2:14 pm

Stars in the sky
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (111 fő) Szer. Szept. 25, 2024 5:08 am-kor volt itt.

Megosztás

May Davidson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

May Davidson EmptyHétf. Júl. 27, 2020 8:31 pm

Golden Canyon University

May Davidson
Bármelyik csopi
Maisie Williams
Teljes név:
May Flower Davidson
Becenév:
May
Születési hely:
Sydney, májusban született
Kor:
21
Családi állapot:
n/a
Beállítottság:
n/a
Foglalkozás:
n/a
Szak:
n/a
Karakter státusza:
foglalt/szabad/átvehető

Történeted
May! Óh, én egyetlen májusi csibém!
Mióta az eszemet tudom az életem részese vagy, reménysugár a szomorúságban, esthajnalcsillag a sötét és kilátástalan éjszakában, a május az én áprilisomnak. A legjobb barátom, a legtöbb titkom tudója s ezek közül mégis az a legfontosabb, hogy a húgom vagy. Együtt ürítettük ki a fogkrémes tubusokat össze kenve ezzel a fürdőszoba hófehér csempéit, közösen utasítottuk el a zöldségek világát mikor megpróbáltak egészséges ételeket belénk erőltetni, mi tényleg olyan nagyon jó testvérek vagyunk, filmbe illően rózsaszín a kapcsolatunk. Mindennap beszélünk telefonon, többször össze is futunk a kampuszon órák között és csütörtökönként közös filmnézős-bújós randink van.
Mindent is megosztunk a másikkal mégis mióta megismerted azt a srácot az egyik NO partin azóta mintha kifordultál volna önmagadból, nem tudom mi lehet az oka mert a szerelem sosem változtatott meg ennyire. De Ő most más, ugye? Bizonytalan vagy a kapcsolatotokat illetően főleg azóta, hogy az egyik berúgás alkalmával megemlítettek neked egy apró fogadást. De miről is szól ez az említett paktum? A srác, akibe úgy gondolod megbízhatsz minden további nélkül csak kiakar használni, szándékai nem nemesek, sőt nem is igazak, hiszen pénzért cserébe meg a barátaitól kapott vállveregetések miatt kezdett ki veled és játssza el a tökéletes barátot.
// Pár infó Mayről és a családról: May a legkisebb és tulajdonképpen a Davidson házaspár egyetlen biológiai lánya, hiszen Aprilt örökbefogadták alig párhónaposan de erről egyikük sem tudtak gyerekkoruk alatt. April pár éve megtudta de senkinek nem mondott egy szót sem erről, nem akarja felborítani a dolgokat de egyszer kifog borulni a bili és szerintem May fogadná a legrosszabban mindenki közül.
Mayt ilyen kíváncsi, vadóc természetűnek képzelem el de ha a megalkotó máshogy gondolja meggyőzhető vagyok, igazából nem muszáj a fiúkhoz vonzódnia, ha a lány vonal jobban bejön. Akár ez adhat plusz egy stresszfaktort az életébe, hogy még nem coming outolt és hogy mit szólna hozzá a család.
Illetve, itt van a nagybátyánk is, @Isaac Davidson személyében, akit az elmúlt időben nélkülöznünk kellett egy aprócska történés miatt: mi ketten csókolóztunk egymással és azóta kerüljük a másikat pedig régen sok időt töltöttünk együtt, ketten s gyakran hárman is, mikor May csatlakozott.
Szeretném, ha a PB megmaradna de minden másra nyitott vagyok, akár ötletelhetünk és finomíthatunk a dolgokon még együtt csak gyere, gyere, gyere. Annyira nagyon szeretném a húgomat visszakapni  szív  szív  szív  

April Davidson

April Davidson

Egyetemi szak :
child and adolescent psychiatrist in progress
Hozzászólások száma :
10

May Davidson Empty
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» May Davidson
» Isaac Davidson
» April Davidson
Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Golden Canyon University :: Where every story begins :: Kellékek :: Várólista :: Keresett karakterek :: Elkelt hirdetések-
^
ˇ