Pént. Júl. 31, 2020 11:27 pm | Golden Canyon University May Davidson Rome Maisie Williams Teljes név: May Davidson Becenév: May, May-May Születési hely, idő: Sydney, 1999. 04. 01 Családi állapot: bonyolult kapcsolatban Beállítottság: heteró Foglalkozás: diák, csapos egy kis kocsmában Szak, évfolyam: első évfolyam, fotográfia Önköltséges/ösztöndíjas: Önköltséges Hobbi: fotózás, rajzolás, szörf, zene Q&A 1. Melyik az a két tárgy/személy/állat/ezek variációja, amiket elvinne magával egy lakatlan szigetre és miért?
April és a fényképezőgépem. Biztos vagyok benne, hogy elég extra képeket tudnánk csinálni, ahogy fekszik a pálmafák alatt meg ilyenek.
2. Ki az a személy az életében, akiért kútba ugrana? Miért?
Nem kérdés, hogy a nővérem. A szüleim is nagyon fontosak nekem, de a April mindennél fontosabb az életemben.
3. Az emberi kapcsolatok építése, vagy a kiemelkedő munkavégzés fontosabb a karrier előrehaladásához Ön szerint?
Kapcsolatok nélkül hiába dolgozom, a legtöbb esetben semmi eredménye nem lesz. Így hát azt hiszem, az elsőt mondanám.
4. Mi az a dolog, amit csak a párnájával mer megosztani?
Nincsenek titkaim, de amivel nem szívesen dicsekszem, hogy egyszer egy vadabb buliban csókolóztam egy lánnyal.
5. Ha lenne egy kristálygömb, amiből megtudhatna bármit magáról, az életéről, a jövőjéről, akkor mit szeretne megtudni?
Nem akarom tudni a jövőmet, jobb szeretek a mának élni. Történeted Látom az érzéseket, érzem a hangokat. Nem vagyok őrült, csak egy kicsit talán rosszul huzalozott. Mikor először beszéltem anyáéknak arról, hogy milyen mélybordó haragot érzek a kis Jack iránt, amiért lenyúlta a tollamat azt hitték itt a vég - a gyerek bekattant. Elvittek pszichológushoz, aki megnyugtatta őket, hogy bár a szinesztéziát mentális betegségként tartják számon gyakorlatilag nekem nem fog feltűnni, hogy kicsit különc vagyok. Míg a legtöbben csak két dolgot párosítanak, nekem kijutott a jóból. Az érzéseimet színekkel társítom, a hangok ízekkel, vagy szagokkal párosulnak. Olyan, mint mikor egy rég elfeledett emléket kivált belőled egy külső hatás, csak nekem nincs szükségem emlékekre ahhoz, hogy ez a két dolog összekapcsolódjon bennem. * - Szabad egy táncra? - Váratlanul ér, hogy odalépsz hozzám, azonban szerencsésen választasz időpontot. Épp csak egyetlen ital csúszott még le, szóval nem kell aggódnod, hogy olyan részeg vagyok, hogy nem emlékszem majd rád. Táncolunk, de még hogy táncolunk. Eltelik egy óra, vagy kettő, mikor a fülembe súgod, hogy lépjünk le. Ott ülünk a kampusz előtt a hideg járdán és megvitatjuk az élet nagy dolgait. Úgy cívódunk, mintha ezer éve ismernénk egymást, holott csak néhány óra telt el, hogy feltetted a kérdésed. Az illatodról Avicii zené jutnak eszembe, olyan friss, édeskés, de mégsem túl tenyérbemászó. Repülnek az órák, és csak azt vesszük észre, hogy a felkelő Nap aranyló sugarai világítanak be. Lövök rólad egy képet a telefonommal, kicsit homályos, mert belemozdulsz, de eddigi karrierem csúcsa, ha engem kérdezel. Hosszan ölelsz, mielőtt elbúcsúznánk, holott mindketten tudjuk, hogy nemsokára újra találkozunk. * Rávetem magam az ágyadra, frissen festett rózsaszín hajam elterül körülöttem. Hajszínem tükrözi a lelki állapotom, épp olyan rágógumirózsaszín, mint a bennem frissen fellángoló szerelem. voltam már babarószaszínen és lángoló pirosan is szerelmes, de ez a fiú egészen más, mint az eddigiek. Olyan élénk és vibráló. Csütörtök van, nem akarom elterelni a figyelmedet a filmről, de muszáj beszélnem veled erről. Szükségem van arra, hogy azzal a két év előnyöddel valami olyan tanácsot adj, ami megváltoztatja az életemet. Tudom, hogy elhanyagoltalak mostanában, de Ő túl sok időmet veszi el. Ha nem is vagyunk együtt rá gondolok, portrékat rajzolok róla, vagy kettőnkről. Tudom, kicsit para, még én is félek magamról. Be nem áll a szám, úgy csacsogok, mint azok a lányok, akiken olyan jókat szoktunk nevetni. Kezdem elhagyni magam, ideje, hogy visszaránts a valóságba. * - Te hallod, azt tudod hogy csak fogadásból fűzöget? – Édes a bennem élő vidámság, mint egy frissen szedett barack. Te is nevetsz, miért is vennélek komolyan? Tudom, hogy neked vannak a legjobb értesüléseid, de könnyelműen, alkoholos befolyásoltság alatt elhiszem, hogy csak viccelsz velem. Hiszen nevetsz, na látod. Egész éjjel ki tudom zárni a gondolatot. Remek a hangulat, kicsit ugyan többet ittam, mint kellett volna, de valaki majd csak ágyba tesz. Önfeledten táncolok, mintha nem is lenne holnap. A szörnyű másnap azonban nem kímél, egyetlen dologra emlékszem az éjszakából. Tudod, hogy csak fogadásból fűzöget? |
| Egyetemi szak : fotográfia
|
Szomb. Aug. 01, 2020 1:45 pm | Gratulálunk, elfogadva! Kedves Május!Az év ötödik hónapja a legkedvesebb szívemnek, mert olyankor süt a nap és ciripelnek a madarak, néhány fának a virágjai már elkezdenek úgy igazán pompázni meg teljesen más a légkör. Talán az év legvidámabb része, nekem biztosan, és a személyiséged tükrözi ezt a finomságot, jókedvet aminek én csak örülök. Tökéletes család legkisebbjeként éled az életed, bontogatod a szárnyaidat és ez baromira jó dolog az viszont kevésbé, hogy ez a srác a bolondját járatja veled. Úgy tűnik mintha nem érdekelne, közben amikor egyedül maradsz a fekete szobában akkor elővesznek a démonok és kézről kézre adogatnak... Nagyon kíváncsi vagyok mit fog hozni a jövő neked, én helyetted is megkérdezném azt a bizonyos kristálygömböt s mivel nem hozzám jöttél - bár találkozhatunk, ha szeretnél -, elengedem a kacsódat, hogy játszhass drága nővéreddel és a nagybátyóval. Foglald le csodaszép arcodat, enged ki rózsaszín hajzuhatagodat és vesd be magad a játékokba. Riri xoxo
|
|
|