Pént. Júl. 31, 2020 12:30 pm | Golden Canyon University
|
Eric Rochelle München Max Irons |
Teljes név: Eric Rochelle Becenév: Rick Születési hely: Franciaország Kor: 24 Családi állapot: ? Beállítottság: ? Foglalkozás: Tanuló Szak: Jogász Karakter státusza: foglalt/szabad/átvehető |
|
Történeted Minden nő álma. Gazdag, határozott, ambíciózus. Az a fajta ember vagy, aki mindig tudja, mit akar, és hogy érje el. Nem nézel senkit és semmit, könnyedén taposol át a legjobb barátodon is, ha kell. Apám bizonyára repes a boldogságtól, hogy méltó utódot talált személyedben. S bár mindenki azt gondolná rólad, röptében még a legyet, s minden kétséget kizáróan meg is tehetnéd. Mégis olyan válogatós vagy a nők terén. Ennek ellenére mi jóban vagyunk... már amikor nem borítalak ki. Mivel hetente lógok apánál, így titeket se tudlak elkerülni. Nem, nem neheztelek azért, mennyire ellenségesek voltatok velem a húgoddal, hisz teljesen érthető. Miután apátok meghalt, te vetted át a családfő szerepét, és talán kicsit böki is a csőröd, hogy erre már van más jelölt. Az esküvőn csúnyán eláztál, mégis.. velem ellentétben te az utolsó pillanatig tudtad tartani magad, és kihúztál a csávából, mielőtt még nagy katasztrófát okoztam volna a véleményemmel. Nem tekintelek a testvéremnek, te se engem, s ez talán így van rendjén, de nem is fordítunk egymásnak hátat, mikor valamiért összefutunk.
|
Golden Canyon University
|
Fallon Rochelle Paris Danna Paola |
Teljes név: Fallon Rochelle Becenév: ? Születési hely: Franciaország Kor: 23 Családi állapot: ? Beállítottság: ? Foglalkozás: Tanuló Szak: ? Karakter státusza: foglalt/szabad/átvehető |
|
Történeted Sokan sehogyan sem értik, hogy lettünk mi ennyire jóban. A kezdeti nehézségeket leküzdve, hamar megtaláltuk a közös hangot, és komolyan állíthatom, nővérem helyett nővérem vagy. És te sem rejted véka alá, mennyire örülsz, mert van egy vágyott húgod. Talán te vagy az egyetlen, aki nem vágja a fejemhez, mennyire szar életvitelt folytatok, nem hánytorgatsz fel dolgokat, és egyszerűen elfogadsz ilyennek. Nem vagy egy törtető típis, hisz nincs miért törtetned. A lábad elé tesznek bármit, de az sem okoz gondot, ha neked kell megmozdulni érte. Kedves vagy, segítőkész, s talán emiatt baromi népszerű is. Imádod a tesód, úgy látom, kicsit jobban is, mint amennyire az egészséges lenne, de hát én sok mindent látok, ami valójában nincs is ott
|
|
|
|