Kedd Aug. 04, 2020 8:34 pm | Golden Canyon University
|
Aveline Civil Képen: Olivia Holt |
Teljes név: Aveline (változtatható) Becenév: n/a Születési hely: Nizza Kor: 22 - 25 Családi állapot: Házas Beállítottság: hetero/bi Foglalkozás: n/a Szak: - Karakter státusza: foglalt/szabad/átvehető
|
|
Történeted Hidd el nekem, sosem akartalak szándékosan ennyire megbántani. Hiszen mi mindig ott voltunk, mikor a másiknak szüksége volt valakire. Azon az estén annyira magam alatt voltam a nagy semmi miatt, nem találtam a helyem, úgy éreztem fulladozok - te pedig nem voltál ott. Csak a pezsgő és a bor, ők pedig botrányos tanácsadók. Szeretném azt hinni, hogy tiszta fejjel sosem bújtam volna ágyba a férjeddel, és ha tehetném az egészet semmissé tenném, hogy újra minden olyan legyen köztünk, mint amikor még a tojáshéj ott lifegett a fenekünkön. Gondolom, roppant boldog voltál, mikor leléptem a világ másik felére... De akkor mégis mit keresel itt? Talán a rózsaszín életed egyetlen fekete pontja mégsem csak én voltam? Nem tudtál máshoz szaladni csak hozzám. Hozzám, aki egy azok közül, akikkel életed szerelme megcsalt. A rózsaszín kis buborék világod darabjaira kezdett hullani - most mit fogsz tenni? || Szia! Hugica keresi nővérkét hirdetést olvashattál. Volt egy kis affér a hugica és a nővérke férje között, ami miatt eléggé megromlott köztük a viszony - most viszont a szóban forgó hölgyemény felbukkant Sydney-ben, és úgy tűnik nagyobb a baj az életével, mint eddig. A fentieken kívül a világon semmit nem szabnék meg, lehet akár félreértés is az újabb megcsalás, vagy akár lehet ez egy érdekházasság is, akár a nővérkének is lehet egy side piece, tényleg, annyi lehetőség rejlik benne, gyere gyorsan, és forgassuk fel a várost. PM-et kérlek vágj hozzám, ha itt vagy! (PB és név csak javaslat!)
|
|
| Egyetemi szak : Pszichológia, BA
|