Vas. Jún. 28, 2020 10:38 pm | Golden Canyon University
|
Michael Howden München Francisco Lachowski |
Teljes név: Michael Howden Becenév: Mike Születési hely: Madrid, Spanyolország Kor: 20 Családi állapot: szingli Beállítottság: elvileg hetero Foglalkozás: diák Szak: keresőre bízva Karakter státusza: foglalt/szabad/átvehető |
|
Történeted Tizenöt éves korom óta ismerlek és eleinte azt hittem, alakul köztünk valami; aztán bemutattál a legjobb barátodnak, Natenek és megtörtént az igazi filmbe illő első látásra szerelembeesés, már eszembe sem jutottak a túlgondolásaim arról, amikor még veled mászkáltunk ide-oda a nyáron, sőt őszintén szólva az első hónapokban eszembe sem jutottál, csak mikor Nathan miatt találkoztunk. Nem tudom, melyikünk hibájából, miért szűnt meg az alakuló barátságunk, de már nem beszélgettünk többet, nem mentünk kettesben sehová, de az élet telis-teli van párhónapos barátságokkal, így hamar elengedtem és haladtam tovább az életemmel. Találkoztunk a bulikban, Nate meccseit együtt néztük és néha átmentem hozzátok a pasimmal, a legjobb barátoddal együtt és egy potenciális barátságból megmaradtál a pasim idióta, nagypofájú barátjának. Nem tudom, hová tegyelek, mert elsőre kedveltelek, de néha inkább a „rohadtul idegesítő” mappába sorolnálak: állandóan pofázol, hülyeségeket csinálsz és tudom, hogy a hátam mögött a „varázspunci” és „varázspina” megszólítást használod rám, mert többször elszóltad már magad és még csak fel sem tűnt. Azt sem tudom, hogy kedvelsz-e vagy sem, mégis hozzád visz az első utam szingliként. Miért? Nem tudom. Mike egyébként egy igen pozitív karakter; állandóan beszél, mindenről, hangosan és imádja a béna szóvicceivel fárasztani a környezetét. Abszolút jóindulatú, rendszeresen ott van a barátainak és bár néha őt is össze kell kaparni a földről (legtöbbször szó szerint, mert folyamatosan válik önveszélyessé, szinte megszokás, hogy valamije el van törve), főként ő tölti be az „apuka” szerepet a baráti körében és próbálja a többieket gatyába rázni, elsimítani az ügyeiket és visszapofozni őket a helyes útra. Mindeközben a szülei válnak, ikerhúga, Lia pedig folyamatosan elvonóra jár, csak azért, hogy amint kikerül, újra megpróbálja kicsinálni magát az összes lehetséges szerrel, amire csak rá tudja tenni a kezét. Mike igyekszik ott lenni neki, de esélye sincs vigyázni rá, ez pedig mindennél jobban bántja, borzasztóan a lelkére veszi és a tehetetlenség úgy érzi az őrületbe akarja kergetni. Páholyból nézte végig, hogy a két legjobb barátja az orra alatt kóstolgatja egymást, míg egymásba nem szeretnek és az első sokk után azon volt, hogy Nate fejébe beleverje, hogy szakítania kell Primmel, ha már nem akar vele lenni, mert megcsalni a lányt egyszerűen görénység. A két karakter között hosszas huza-vonával és frusztrációval teli szerelmi szálat szeretnék. Elképzelésem szerint tényleg alakult volna a dolog Mike részéről is évekkel ezelőtt, de amikor látta, hogy Nate és Prim mennyire egymásra találtak, hátrébb lépet jópárat és eltemette a dolgokat. Egyértelműen azon volt, hogy tovább lépjen, de ahogyan a csonttörések esetével is szerencsétlen, a nőügyei sem úgy jöttek össze, ahogyan elképzelte őket; mindig megmaradt Primrose crushként az életében, így a legegyszerűbb volt megtartani a távolságot köztük. Most viszont, hogy a lány megint szabad és beállított hozzá, már felnőttebb fejjel jobban fellobbanna köztük a dolog, viszont még igen sok dolog vár rájuk, mielőtt stabilizálódna a dolog, nem egy harmadik kör végére boldog kapcsolatban élnek szálat kell elképzelni. Prim mellett rengeteg karakter várja még, baráti és családi kör is
|
|
|
|