Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Waves
Weather forecast
SYDNEY WEATHER
Gossip society

SZENT VINCE EGYETEM
Daphne Juliette White Emptyírta: Vendég
Pént. Jan. 22, 2021 12:43 pm

One of Us
Daphne Juliette White Emptyírta: Adrian St. Pierre
Pént. Okt. 09, 2020 8:17 pm

medicine - sid & riri
Daphne Juliette White Emptyírta: Sidney Fletcher
Szomb. Szept. 19, 2020 9:53 pm

Aubrille Tecla Traggers
Daphne Juliette White Emptyírta: River Averill-Harris
Szomb. Szept. 19, 2020 2:31 pm

How do poets say hello? // Ridrian
Daphne Juliette White Emptyírta: River Averill-Harris
Szomb. Szept. 19, 2020 2:23 pm

Elkészültem a lapommal!
Daphne Juliette White Emptyírta: Aubrielle Traggers
Csüt. Szept. 17, 2020 9:03 pm

??? // Octavius Theodore && Sidney
Csüt. Szept. 17, 2020 3:39 pm

always hungry // Tim x Sid
Szer. Szept. 16, 2020 9:48 am

Danny F. Wang
Vas. Szept. 13, 2020 2:14 pm

Stars in the sky
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (111 fő) Szer. Szept. 25, 2024 5:08 am-kor volt itt.

Megosztás

Daphne Juliette White

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Daphne Juliette White EmptySzer. Júl. 01, 2020 2:37 pm
Golden Canyon University

Daphne White
Paris
Elizabeth Gillies

Teljes név:
Daphne Juliette White

Becenév:
Dee, Queen D., Bitch

Születési hely, idő:
Sidney AU, 1997. 08. 21.

Családi állapot:
#independentwoman

Beállítottság:
hetero

Foglalkozás:
diák

Szak, évfolyam:
Pszichológia BA, harmadév

Önköltséges/ösztöndíjas:
Ösztöndíjas

Hobbi:
Életek megkeserítése

Q&A
1. Melyik az a két tárgy/személy/állat/ezek variációja, amiket elvinne magával egy lakatlan szigetre és miért?

Valami olyan dolog amivel kijuthatok arról az átkozott szigetről. Nincs nekem kedvem ott ülni és várni hogy hátha valaki megment. Szóval egy kenu meg egy csomó kaja. Bár ha bármit kérhetek akkor inkább egy kényelmes yachtot választanék. Azt meg is tartanám ha hazajutottam, az biztos.

2. Ki az a személy az életében, akiért kútba ugrana? Miért?

Senkiért. Megtanultam már, hogy aki van olyan hülye hogy beleugorjon a kútba annak ott is van a helye. És az ilyen emberek jobb ha nem kerülnek az utamba.

3. Az emberi kapcsolatok építése, vagy a kiemelkedő munkavégzés fontosabb a karrier előrehaladásához Ön szerint?

Egyértelműen az emberi kapcsolatok kellenek inkább. Ezek az emberek lesznek ott hoyg felismerjék a képességeim, amik páratlanok. Az emberek sajnos a szükséges rossz.

4. Mi az a dolog, amit csak a párnájával mer megosztani?

Elég szókimondó vagyok ahhoz hogy a párnámnak ne sok minden maradjon.

5. Ha lenne egy kristálygömb, amiből megtudhatna bármit magáról, az életéről, a jövőjéről, akkor mit szeretne megtudni?

Leginkább a karrierem alakulására lennék kíváncsi. Tudni akarom hogy merre kell mennem hogy sikeres legyek.

Történeted
Az ebédlőben vagyok. Merre vagy?
Elküldöm az üzenetet és letesuem a telefonom az asztalra. A szemeim végigsiklanak a többi asztalon ahol még pár másik diák ül. Mindegyik olyan volt mint egy egy buborék. Egy egy baráti kör, egy egy közös sztori, egy egy buborék.
Az egyik asztalnál egy csapat infós ül, mind a laptopjaikat bújják. Az ilyenek között sosem hangzik el élő szó. Biztos vagyok benne hogy most is egymással chatelnek.
Megrándul a szám sarka ahogy elnyomok egy mosolyt és tovább pillantok. Egy csapat elsőéves srác. Alig múltak 18 évesek de nagyon elhiszik magukról hogy ők a világ közepei. Hisz itt vannak a való életben, az egyetemen, itt biztos minden más lesz mint otthon anyucival apucival.
Hát tévednek.
A srácok engem néznek, aztán össze majd megint rám. Kisfiúk még, közük nem volt ilyen csajokhoz mint én.
Hátradobom a hajam és kihúzva magam pillantok az ajtó felé. Merre járnak a csajok? Elméletileg egyszerre végeztünk.
Lepillantok a mobilomra de az elmúlt fél percben még nem kaptam választ. Megfogom a tálcámon álló álló kólát és kinyitva beleiszom. Finoman megnyalom az ajkam utána mire az elsőéves srácok asztala felzizzen. Laposan pillantok rájuk. Mhm... Engem beszélnek ki.
Előrefordulok és nyugodtan vizslatom végig a többi asztalt. Kicsit odébb egy másik csapat fiú ül és köztük az a fasz is akinek az az életcélja hogy engem felidegesítsen. Egy pillanatra összekad a tekintetünk mire ráfintorgok, ő pedig rám. Meg is beszéltük amit meg kell.
A telefonom megcsippan, Amber végre visszaírt.
Most végeztem egy perc és érkezem.
Elégedetten teszem le a mobilomat de ahogy felnézek az elsőévesek asztalától feláll egy srác. Szőke haja menőnek hitt kócosan mered jobbra balra, a testén semmi izom de nagyon elhiszi magáról hogy ő az alfahim. A szakállkezdeménye egy pamacska az állán. A nadrágja lehetetlenül szűk, a pólóján valami idióta felirat. Kicsit összevonom a szemöldököm ahogy csábosnak szánt mosollyal az arcán elindul felém. Jézusom Amber érj ide gyorsan.
- Hello~ - köszön rám az idegen mire az kicsit hátrébb húzódom a székemben és felpillantok rá. Nem mosolygok.
- Segíthetek valamiben? - kérdezem kimérten, próbálva nem észrevenni ahogy a srác szemei egyre a dekoltázsomat fürkészik.
- Te... nagyon csinos vagy. Elkérhetem a telefonszámod? - címzi a bájos szavakat a melleimhez. Igazi sármőr nem igaz? A mosolyom akár a cápáé ahogy ránézek.
- Felejtsd el. Nagyon kisfiú vagy te még hozzám. Először talán tanulj meg az ember szemébe nézni miközben beszélsz vele ahelyett hogy a mellét bámulod, aztán tanulj egy kis jómodort, egy kis divatot és vágd le ezt a festőpamacsot az álladról. És akkor... talán... de csak talán találsz egy lányt aki fele olyan jó nő mint én, és nagyon de nagyon alacsonyak az elvárásai - fejezem be mosolyogva mire a srác úgy néz rám mintha megöltem volna a macskáját.
- Más egyéb? - kérdezem angyalian mire a srác a fejét rázva oldalog el. Ekkor ül le a másik oldalamra Amber végre.
- Ideje volt - sóhajtok a szemem forgatva, de barátnőm a srác után néz értetlenül mire sóhajtok - Hagyd csak. A hülyék mindig megtalálnak. Kérsz kólát?  - nyújtom oda neki a dobozomat.
Végre megvan az én buborékom is.

Daphne White

Daphne White

Egyetemi szak :
pszichológia
Hozzászólások száma :
34

Daphne Juliette White Empty

Daphne Juliette White EmptySzer. Júl. 01, 2020 6:07 pm
Gratulálunk, elfogadva!
Daphne!
Gyűlnek a Parises lányok, és semelyikőtökbe nem érdemes belekötni, mert megeszitek az embert reggelire. Igazi Pradát viselő, törtető hadsereg lesz belőletek a csinos pofik ellenére, az a fajta, aki először azokat tiporja el, akiknek semmi divatérzékük, máglyára velük, nem? Biztos vagyok benne, hogy senki sem kerülne a te saját kis buborékod célkeresztjébe, mert fél perc alatt szétszednétek az embert, még az életkedvét is elvennétek attól, hogy emberek között mutatkozzon.
Talán nem is baj ez, kellenek az ilyen határozott nők, akik a sarkukra állnak és a tökéletes külsejük mellé nem hajlandóak üresfejű Barbie babákként viselkedni, talán nem csak trófeafeleség lesz belőled, hanem egy igazi#independentwoman, akinek nincs szüksége egy pénzes férfira az életében ahhoz, hogy érvényesüljön.
Kíváncsi vagyok, hogyan alakul az utolsó éved az alapképzésen, hány Rómeót kell még kikosaraznod, hogy megérkezzen a békád, vagy már meg is érkezett? Mintha valami oviba illő flörtölést véltem volna felfedezni a sztoridban, de majd meglátjuk, előrébb léptek-e a fintorgóbajnokságból.
Nem is tartalak fel, gyorsan foglalózz és már mehetsz is vissza uralkodni a Golden Canyon plebse felett.  love

Sidney
xoxo
Sidney Fletcher

Sidney Fletcher

Hozzászólások száma :
138

Daphne Juliette White Empty
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Golden Canyon University :: Where every story begins :: Kellékek :: Lakók :: Paris-
^
ˇ