Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Waves
Weather forecast
SYDNEY WEATHER
Gossip society

SZENT VINCE EGYETEM
Dorothy Lawson-Kim Emptyírta: Vendég
Pént. Jan. 22, 2021 12:43 pm

One of Us
Dorothy Lawson-Kim Emptyírta: Adrian St. Pierre
Pént. Okt. 09, 2020 8:17 pm

medicine - sid & riri
Dorothy Lawson-Kim Emptyírta: Sidney Fletcher
Szomb. Szept. 19, 2020 9:53 pm

Aubrille Tecla Traggers
Dorothy Lawson-Kim Emptyírta: River Averill-Harris
Szomb. Szept. 19, 2020 2:31 pm

How do poets say hello? // Ridrian
Dorothy Lawson-Kim Emptyírta: River Averill-Harris
Szomb. Szept. 19, 2020 2:23 pm

Elkészültem a lapommal!
Dorothy Lawson-Kim Emptyírta: Aubrielle Traggers
Csüt. Szept. 17, 2020 9:03 pm

??? // Octavius Theodore && Sidney
Csüt. Szept. 17, 2020 3:39 pm

always hungry // Tim x Sid
Szer. Szept. 16, 2020 9:48 am

Danny F. Wang
Vas. Szept. 13, 2020 2:14 pm

Stars in the sky
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (128 fő) Szomb. Nov. 23, 2024 10:58 pm-kor volt itt.

Megosztás

Dorothy Lawson-Kim

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Dorothy Lawson-Kim EmptyCsüt. Júl. 02, 2020 12:46 pm
Golden Canyon University

Dorothy Lawson-Kim
Civil
Seo YeJi

Teljes név:
Dorothy Tae Mi Lawson-Kim

Becenév:
Dory

Születési hely, idő:
1994.03.02. Sydney

Családi állapot:
ki tudja már

Beállítottság:
heteroszexuális

Foglalkozás:
üzleti jogi ügyvéd

Szak, évfolyam:
üzleti jog BSC - class of 2019

Önköltséges/ösztöndíjas:
-

Hobbi:
alvás, gyémántképek kirakása

Q&A
1. Melyik az a két tárgy/személy/állat/ezek variációja, amiket elvinne magával egy lakatlan szigetre és miért?

Ha elszabadulhatnék egy lakatlan szigetre nem vinnék semmit magammal, hogy örökre ott maradhassak és senki se zargasson. Komolyan, emberek, hányszor kell elmondani, hogy telefonálni nem szabad este nyolc után mert az emberek kilencven százaléka épp szexel???

2. Ki az a személy az életében, akiért kútba ugrana? Miért?

Alternatív megoldás: Mi lenne ha inkább kihúznám azt a személyt a kútból?

3. Az emberi kapcsolatok építése, vagy a kiemelkedő munkavégzés fontosabb a karrier előrehaladásához Ön szerint?

Nincs köze a kettőnek egymáshoz. Sőt. Tartsd az emberi kapcsolataidat távol a karrieredtől!

4. Mi az a dolog, amit csak a párnájával mer megosztani?

A samponom illatát, és a belső combjaim.

5. Ha lenne egy kristálygömb, amiből megtudhatna bármit magáról, az életéről, a jövőjéről, akkor mit szeretne megtudni?

Megtörik-e a fucking átok ha mákot kerülgetek a nappaliban?

Történeted
Az óra hajnali hármat ciripel.

Talán nem is ciripel, talán csak odaképzeli, mint az alkony halvány sugarait éjfélkor, mint a kávé gőzölgő melegségét hajnal kettőkor. A puha mamusz már rég a földön hever. Lábai a széket nyomják.

Összefolytak a betűk, nadrágja derekából, dereka nadrágja lett, az eső is süt most már, a nap is esik. Lekókadt a bazsalikom is az ablakban.

Megint nem tudsz aludni?

Hajszálak libbennek. A feje tompa, nem is érzi, forog talán, vagy csak rázza finoman? Mozog egyáltalán? A szék nyomja a lábát.

Miért nem jöttél át?

Már maga se tudja. A képernyőre mered, a F.R.I.E.N.D.S második évadának második része halkan önti magából az illetlen poénok sokaságát. A függöny meglebben. Odakint a levegő hűse finom simogató erővel tör utat magának, beáramlik az ablakon, az ausztrál tél hidegen öleli körbe a cseresznyefa ablakkeretet. Hiányolja a meleget. A forró izzadság csíkokat a nyakáról. A bőrét a bőréről. Fogait a nyakáról.

Kikapcsol a TV.

Nem múlnak a rémálmok?
Alszol ma mellettem?

Hideg a selyem. Idegen, mégis lágy és ölelő. A bőr puha és meleg. Szikrák lobbannak mindenhol, ellentétek csatája, álmok és félelmek harca, az érintések kuszasága. Lelkek forrnak össze, testek csattannak.

Az óra nyolcat ciripel.

Egyenruha csüng a fogason.

Kávé fő le a kancsóba.

Két ajtó egymással szemben, nyújtóznak egymás felé, a múltat akarják, a régit, a jót. a félelem nélküli biztonságot. A bizonytalanság szétszakít, közöttük áll. Sarkak koppannak végig a kövön, zár kattan. Az Audi halk, búgó zúgása kitölti a garázs csendes terét pár másodpercig, mielőtt elindulna.

Meghalt. Miattunk.
Nem lehet. Nem tehetjük.
Összefogott az ég ellenünk.
Apád csalódott lesz.

Az egész törvény őt figyelte. A cég ami annyi mindenen keresztül ment. Az apa akinek ősei valaha a földet védték. Most is védik. És bevonják őt is.
Hajszálak lebbennek. Gumi fogja őket össze.
A kalapács koppanása a fa alátéten, a talár hussanó lebegése, A sarkak ütemes kopogása. Apró kézremegés, csüggedt szemek. Barátságos mosoly, ében tincsek, határozott hang. Tökéletes.
Nincs mitől félned!
Tökéletes. Újra nyer. Legalább itt… az életben úgysem tud.

Az óra hajnal hármat ciripel.

Újra rémálmok?
Ma én alszom veled.

Dorothy Lawson-Kim

Dorothy Lawson-Kim

Egyetemi szak :
üzleti jog BSC - class of 2019
Hozzászólások száma :
3

Dorothy Lawson-Kim Empty

Dorothy Lawson-Kim EmptySzer. Júl. 08, 2020 12:17 am
Gratulálunk, elfogadva!
Dory!
Szerintem a mákot felesleges kerülgetnek, de úgy hallottam, nagy adagban bódító hatású. Talán át kellene rá szoknod a fogyasztására a kerülgetéskor és akkor nem gyötörnének rémálmok, mert annyira kiütnéd magad, hogy reggel tíz előtt fel se bírnál kelni.
Habár ez nem opció egy ügyvédnek, nem igaz? Te igazi, komoly felnőtt nő vagy, az életednek rendezettnek, összeszedettnek kell lennie, mégis úgy érzem a történetedből, hogy teljesen szét vagy csúszva és az egész csak egy nagy-nagy káosz. Nagyon kíváncsi lennék rá, mi okozta, miféle forgószél söpört végig rajtad, hogy ennyire szétess, valamint miféle bonyodalmak kísértenek párkapcsolati téren?
Én drukkolok, hogy megoldódjon és újból összerakd a darabjaiban lévő életedet, addig is szokj rá szerintem az altató teákra vagy egy jó kis xanaxra, mert kialvatlanul még ügyvédként sem szerepelhetsz annyira jól, nem?
Gyorsan foglalózz be mindent és már mehetsz is rendbe tenni a dolgaidat, úgy nézem szükséged van rá  lufiiii

Sidney
xoxo
Sidney Fletcher

Sidney Fletcher

Hozzászólások száma :
138

Dorothy Lawson-Kim Empty
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Golden Canyon University :: Where every story begins :: Kellékek :: Lakók :: Civil-
^
ˇ