Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Waves
Weather forecast
SYDNEY WEATHER
Gossip society

SZENT VINCE EGYETEM
Irving Scott Emptyírta: Vendég
Pént. Jan. 22, 2021 12:43 pm

One of Us
Irving Scott Emptyírta: Adrian St. Pierre
Pént. Okt. 09, 2020 8:17 pm

medicine - sid & riri
Irving Scott Emptyírta: Sidney Fletcher
Szomb. Szept. 19, 2020 9:53 pm

Aubrille Tecla Traggers
Irving Scott Emptyírta: River Averill-Harris
Szomb. Szept. 19, 2020 2:31 pm

How do poets say hello? // Ridrian
Irving Scott Emptyírta: River Averill-Harris
Szomb. Szept. 19, 2020 2:23 pm

Elkészültem a lapommal!
Irving Scott Emptyírta: Aubrielle Traggers
Csüt. Szept. 17, 2020 9:03 pm

??? // Octavius Theodore && Sidney
Csüt. Szept. 17, 2020 3:39 pm

always hungry // Tim x Sid
Szer. Szept. 16, 2020 9:48 am

Danny F. Wang
Vas. Szept. 13, 2020 2:14 pm

Stars in the sky
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (111 fő) Szer. Szept. 25, 2024 5:08 am-kor volt itt.

Megosztás

Irving Scott

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Irving Scott EmptyPént. Júl. 03, 2020 2:08 am
Golden Canyon University

Irving Scott
Rome
Lucas Valerdi

Teljes név:
Irving Scott

Becenév:
inkább ne

Születési hely, idő:
Brisbane, AU, 2000 április 20.

Családi állapot:
isten ments

Beállítottság:
talán ferdül

Foglalkozás:
erotikus rajzok megrendelésre

Szak, évfolyam:
animáció, harmadév

Önköltséges/ösztöndíjas:
ösztöndíj

Hobbi:
rajzolás, citrom

Q&A
1. Melyik az a két tárgy/személy/állat/ezek variációja, amiket elvinne magával egy lakatlan szigetre és miért?

Egy kiló kokaint, és addig tolnám, amíg túl nem adagolok és meg nem áll a szívem. Mi mást akarnék csinálni egy lakatlan szigeten?

2. Ki az a személy az életében, akiért kútba ugrana? Miért?

Nincs ilyen, mindenki főzze meg, amit evett. Lia.

3. Az emberi kapcsolatok építése, vagy a kiemelkedő munkavégzés fontosabb a karrier előrehaladásához Ön szerint?

Kiemelkedő munkavégzés, már ha az én területemet nézzük; ha jó vagy és valami extrát hozzáadsz, jönnek a kapcsolatok maguktól.

4. Mi az a dolog, amit csak a párnájával mer megosztani?

Jobban féltem Liát önmagától, mint hinné.

5. Ha lenne egy kristálygömb, amiből megtudhatna bármit magáról, az életéről, a jövőjéről, akkor mit szeretne megtudni?

Milyen irányba kellene haladnom ahhoz, hogy könnyen megéljek és közben minél kevesebb emberrel kelljen érintkeznem.

Történeted
Önismereti kurzus, második lecke:
Írjon egy listát 50 dologról, amit imád vagy utál és fejtse ki az indokot röviden!
x1 Zéró kóla: undorító íze van, mintha olvasztott műanyagot innék.
x2 Mozis kóla: undorító íze van, mintha évek óta nem takarították volna ki a gép csöveit és fel is van vizezve.
x3 Egy rém rendes család: borzasztó, nem létező humor.
x4 Izzadni: nincs annál kényelmetlenebb, mint mikor kicsit is megizzad az ember, utálom és mindent megteszek annak érdekében, hogy elkerüljem. Ha nem sikerül, irány egyből a zuhany, mert GUSZTUSTALAN.
x5 Szomszédok: hangosak, visító gyerekeik vannak, hajnalban már füvet nyírnak éjjel meg kopácsolnak, a legrosszabbak meg még bájcsevegni is megállítanak. Ha tehetném jó messze laknék mindenkitől.
x6 Meleg: nem szeretem, inkább beöltözök hat réteg ruhába és elbújok a fűtött szobába a takaróm alá, de melegben izzadni? Lsd.: 4. pont.
x7 Önismereti könyvek és előadások: most komolyan fejtsem ki?
x8 Bélelt zoknik: előbb vagy utóbb beleizzad a lábam és ez újból visszakanyarít a négyes ponthoz.
x9 „#”: utálom, ahogyan kinéz.
x10 Állandóan kedves emberek: nem bízok bennük, nem tartom őket őszintének és biztosan valami mélyre ásott mentális problémával is küzdenek. Olyan nincs, hogy valaki mindig mindenkihez kedves tud lenni és teljesen ép az elméje.
x11 Meccsek: pontosabban ha valaki el akar rángatni egyre. Egy lelátón csomó üvöltöző emberrel összezsúfolva, akik büdösek és büdös kajákat isznak, meg lelocsolnak szurkolás közben az olcsó sörükkel? Köszi, nem.
x12 Tánc: utálok táncolni és nem vagyok rá hajlandó, az egész annyira kínos és fura.
x13 Hazugság: eleget hazudtak nekem gyerekkoromban, ezért mindig őszinte vagyok, nem látom az értelmét, hogy bárkinek is hazudjak bármiről.
x14 Kegyes hazugság: még a hazugságnál is rosszabb.
x15 Macskák: bennük sem bízok és ők sem bennem, mindig csak messziről méregetnek és irtózok a gondolattól, hogy meg is karmolhatnak.
x16 Nyitott ajtónál aludni: nem vagyok hajlandó úgy elaludni, hogy a szobába nyíló ajtó nincs bezárva, mert akkor nem érzem biztonságban magam mindenféle nem létező démontól.
x17 Selfiek: undorító, főleg közösek amin erőltetetten vigyorogni kell és minimum nyolcvanat lőnek rólad. Ki élvezi ezt?
x18 Teljes értékű étkezések: nem szeretek sokat enni és nem szeretem a házi főztök nagy részét sem; két fogást pedig soha nem bírtam egymás után enni, undorítóan sok és a köretet sem szívlelem. Vagy a köretet ettem meg mindig is, vagy magát a fő fő fogást.
x19 Bájcsevely: felesleges, nem visz sehová és csak az emberek lelkiismeretét nyugtatja meg, amiért ők kedvesek voltak. Le vele.
x20 Szalvéta: teljesen jó egy zsepi vagy papírtörlő, pénzkidobás és kétszer annyi szemét, nem értem, minek adnak ki rá pénzt az emberek.
x21 Flipflop: másik híres nevén tangapapucs, most komolyan magyaráznom kell? Undorítóan néz ki, undorító érzés hordani és össze vissza csattog ahogyan mennek benne, lefogadom, hogy a pokolban mindenkinek ebben kell rohangálnia.
x22 Ébresztőre kelni: mindegy, hogy milyen ébresztő hangja szakít ki az álmaimból, a napom első részét már elrontja. Szeretek magamtól, a saját időmben kényelmesen megébredni és utána még fél órát feküdni, vagy egyet, még egyszer visszaaludni és utána ismételten ébresztő nélkül kelni. Csak ingerült leszek tőle.
x23 Amikor a Happy birthdayt éneklik: nekem vagy másoknak, borzalmasan kínos az egész, mert ha neked éneklik, nem tudsz mit csinálni, ha te énekled, meg azt hozod kellemetlen helyzetbe, akinek énekelsz. Szerintem egy „boldog szülinapot” bőven elég.
x24 Moziba menni: inkább nézek filmeket nagyképernyő és extra audio nélkül otthon, a saját helyem kényelmében, ahol azt eszek és iszok, amit akarok, akkor megyek ki hugyozni, amikor akarok és nem kell másokhoz igazodni, mások miatt kussolni, miközben körülötted pofáznak, büdösek és valahol sír egy gyerek.
x25 Vodka: mindenkinek megvan az a pia, amit utál.
x26 Uszodák: szarásig zsúfolva emberekkel, amiknek a fele visító-rohangáló gyerek, olyan embereket kell majdnem meztelenül látnod, akiket nem szeretnél és ezek az említett emberek mind egy nagy kád vízben vannak, a víz hozzáér MINDEN testrészükhöz, én meg nem akarok többszáz idegen seggvízében lenni fél percig sem. Mindenhez, az undorító lábkörmükhöz, a köldökükbe, a… hányinger.
x27 Zsírkréta: nem szeretem a fogását, túlságosan zsíros, a szaga pedig kifejezetten büdös.
x28 Hús: az íze, az állaga, főleg az állaga és a textúrája, amiért magamtól nem választanék húsos ételeket, kifejezetten kerülöm, és ha muszáj is ennem belőle, három-négy falat után garantáltam „jóllaktam”.
x29 Fejes saláta: szottyosak a levelei és föld íze van, soha nem enném meg önszántamból. Kivéve szendvicsben, ha már valaki belerakta.
x30 Emberek, akik nem értik, hogy „nem”: ha egyszer valamire azt mondom, hogy nem azt azt jelenti, hogy NEM, és annál jobban semmi nem húz fel, ha valaki tovább erőlködik, és nem akarja elfogadni a döntésem.
x31 Felelőtlen sofőrök: simán börtönbe küldeném, aki fáradtan, részegen vagy bármi más hatása alatt ül volán mögé; tudom, hogy lehetetlen normális idő alatt reagálni bármire ilyenkor és aki képes mindenki más életét kockáztatni, jóval keményebb büntetést érdemel, mint amit jelenleg kaphat.
x32 Fanta narancs: vagy bármilyen narancs ízesítésű szénsavas üdítő, gusztustalan, tömény cukor ízük van.
x33 Akik úgy hivatkoznak a legény/lánybúcsújukra, mint az „utolsó bulira szingliként”: ha házasodni készülsz, már minden vagy, csak szingli nem, undorító hozzáállás és kifogás a megcsalásra.
x34 Rossz minőségű gyertyák: a jókat imádom, de a gagyi, olcsó, műanyagszagú gyertyáktól még a fejem is megfájdul.
x35 Emberek, akik nem bírják befogni: állandóan csak beszélnek és beszélnek, én meg nem bírok ennyi korlátlan pofázásra figyelni, mert lehetetlen; kikapcsol a fülem és mikor rákérdeznek valamire, fogalmam nincs, mi van, mert előtte már annyi felesleges infóval dobáltak meg. Miért nem lehet csendben maradni néha?
x36 Közvetlen napfény: éget, túl meleg és megsül benne az ember. Egy percig még jó érzés, de huzamosabb ideig kint lenni rajta? Kösz, nem.
x37 Drogok: feleslegesnek tartom őket, többet ártanak, mint használnak és bár megértem, miért vonz olyan sokakat, soha nem tudnám támogatni.
x38 Szénsavas víz: egyszerűen borzasztó íze van. Minek a szénsav?
x39 Ruhapróba: bemenni egy boltba és felpróbálni ruhákat, amiket már más felvett a saját koszos testére undorító. Ha bármit akarok, inkább megrendelem, de nem próbálok ruhákat, az biztos.
x40 Ajándékok: nem szeretek sem adni, sem kapni és teljesen boldogan léteznék egy ajándékmentes életben. Kellemetlennek érzem elfogadni őket, adni kényszernek, kitalálni, mit pedig még nagyobb nyűg.
x41 Túl sok dezodor: utálom, amikor valaki egy fújásra a fél flakont felhasználja, aztán órákig fuldokolni kell a szobában utána és még csak jó illata sincs.
x42 Olcsó parfüm: akkor inkább semmi, nincs is rosszabb, mint valakinek az olcsó löttyét szaglászni fél óráig, mert addig tart. Előbb választanám, hogy valakinek ne legyen semmilyen illata.
x43 Gazdagok: nem az összessel van problémám, csak azokkal, akik állandóan felhozzák, mennyi pénzük van és semmibe veszik az értékét, nem gondolnak bele, másnak mennyit jelentene a pénz, amit ők gondolkodás nélkül szórnak el. Dühít, mert felelőtlen, egy aranyszínű buborékban élnek és mindegy, mit csinálnak, mert mindig van az a pénz, ami ezt semmissé teszi.
x44 Frissen húzott ágynemű: ha lenne hozzá humorom, háromnaponta újrahúznám az ágyamat, mert nincs jobb annál, mint tisztán a még teljesen friss ágyba belefeküdni.
x45 Kovászos uborka: a legjobb sós rágcsa.
x46 Puding: a puding fantasztikus dolog, mert eheted reggelire is, desszertnek is, vacsorára, bármikor, hidegen, melegen, tejszínhabbal, anélkül és rengeteg ízben van, szóval megunni sem lehet; azért a legjobb az epres és a karamellás keveréke.
x47 Low budget túlélős dokumentumfilmek: imádom, mikor néha csak elfekszek egy napra és nézem őket, minél gagyibb a reenactment benne, annál jobb.
x48 Békák: rohadt aranyosak a gülü kis szemeikkel és néhánynak nagyon menő a színe meg a mintája. Mellette senkinek nem ártanak, csak élik a kis béka életüket, ha meglátok egyet az úton, biztonságba szoktam lökdösni.
x49 Citrom: a legjobb gyümölcs, finom magában, rengeteg kristálycukorral nyakon borítva még jobb, a citromos sütik a legfinomabbak és a citromos fagyinál jobb nincs is. Minél savanyúbb-cukrosabb, annál jobb.
x50 Lia: Nem tudom, miért, mert minden ami a listán van, amellett szólna, hogy utáljam, de amennyire furcsa, teljesen a feje tetejére állította a dolgokat és annak ellenére, hogy bedrogozva elütött és eltörte a karomat, vagyis az elütés miatt törtem el én a saját karomat, valamiért megnyert az összetákolt időgépével meg a levessel, amivel beállított a szobámba hívatlanul. Azt hiszem kedvelem.

Irving Scott

Irving Scott

Egyetemi szak :
animáció
Hozzászólások száma :
10

Irving Scott Empty

Irving Scott EmptyPént. Júl. 03, 2020 2:24 am
Gratulálunk, elfogadva!
Kedves Irving!

Hallottam már a rólad terjedő rémhíreket, miszerint jó pénzért bárkit lerajzolsz bárkivel, ha narancsként szeretnék közösülni az avokádónak rajzolt tanárommal akkor téged foglak keresni. Nem sűrűn találkozok ennyire utálkozó emberrel, könnyebb lett volna úgy megírnod az ET-t, hogy dolgok amiket szeretek és egy szóval elintézted volna az egészet.

De Te nem ezt tetted és bármennyire szeretnék belátni a fejedbe, hogy megtudjam az okát miért van ennyire ellenséges mindenkivel, miért utálsz mindenkit, kivéve a Lia nevű hölgyet(?), úgy döntök még sem teszem, mert kifordulnék önmagamból, ha látnám mit rejt kobakod. Fura, hogy különc létedre nem a megfelelő csoportot választottad, de én hiszek abban, hogy a zord külső mögött egy túlságosan érző srác bujkál.
Ráadásul most itt van ez a Lia nevezetű lány is, aki ha jól tudom Mike barátom ikerhúga lenne, NO partik királynője és a különböző próbálgatásaim elsőkezes kipróbálója. Vajon te mennyire fogod elviselni azt, hogy milyen Ő? Egyáltalán mi ez a természetellenes dolog közöttetek, ami miatt felkerült a listádra? Hm?

Menj foglald le világfájdalmas arcodat és hódítsd meg Lia-miát.
Riri
xoxo
River Averill-Harris

River Averill-Harris

Hozzászólások száma :
86

Irving Scott Empty
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Golden Canyon University :: Where every story begins :: Kellékek :: Lakók :: Rome-
^
ˇ