Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Waves
Weather forecast
SYDNEY WEATHER
Gossip society

SZENT VINCE EGYETEM
river beau averill-harris Emptyírta: Vendég
Pént. Jan. 22, 2021 12:43 pm

One of Us
river beau averill-harris Emptyírta: Adrian St. Pierre
Pént. Okt. 09, 2020 8:17 pm

medicine - sid & riri
river beau averill-harris Emptyírta: Sidney Fletcher
Szomb. Szept. 19, 2020 9:53 pm

Aubrille Tecla Traggers
river beau averill-harris Emptyírta: River Averill-Harris
Szomb. Szept. 19, 2020 2:31 pm

How do poets say hello? // Ridrian
river beau averill-harris Emptyírta: River Averill-Harris
Szomb. Szept. 19, 2020 2:23 pm

Elkészültem a lapommal!
river beau averill-harris Emptyírta: Aubrielle Traggers
Csüt. Szept. 17, 2020 9:03 pm

??? // Octavius Theodore && Sidney
Csüt. Szept. 17, 2020 3:39 pm

always hungry // Tim x Sid
Szer. Szept. 16, 2020 9:48 am

Danny F. Wang
Vas. Szept. 13, 2020 2:14 pm

Stars in the sky
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (111 fő) Szer. Szept. 25, 2024 5:08 am-kor volt itt.

Megosztás

river beau averill-harris

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

river beau averill-harris EmptyCsüt. Május 07, 2020 1:03 pm

Golden Canyon University

River Averill-Harris
New Orleans
Lucky Blue Smith
Teljes név:
River Beau Averill-Harris
Becenév:
Rivi, Rev
Születési hely:
Franciaország felett
Születési idő:
1999.09.25.
Családi állapot:
két bal kéz
Beállítottság:
homoszexuális
Foglalkozás:
dijjjjják, NO elnök
Szak:
gazdálkodás & menedzsment
Hobbi:
nincs hobbim
Q&A
1. Melyik az a két tárgy/személy/állat/ezek variációja, amiket elvinne magával egy lakatlan szigetre és miért?

Elvinném magammal a legkedvencebb tanáromat, abból a célból, hogy ott is tanítson minél több „hasznos” dolgot, illetve dohánypapírt, amibe beletekerhetem a saját kezűleg termesztett növénykéimet. Számomra nagyon fontos a megfelelő oktatásban való részvétel, szeretném tudásomat bővíteni főleg az irodalom területén, mert analfabéta vagyok belőle. A második dolog meg a szórakozás miatt kell, nem kell részleteznem, ugye?

2. Ki az a személy az életében, akiért kútba ugrana? Miért?

Saját magamért ugranék csak kútba, de nem vagyok olyan hülye, hogy ilyet kérjek magamtól bár egy átmulatott éjszaka után lehet inkább vetnék véget az életemnek mintsem elviseljem a másnaposságot. A szüleimet nem mondom, mert jelenleg mindkettőt utálom amiért rajtam keresztül veszekednek, de a barátaim már rég ott vannak, mármint a kútban, a tanárbácsit meg nem szeretném itt is megemlíteni. Hoppá.

3. Az emberi kapcsolatok építése, vagy a kiemelkedő munkavégzés fontosabb a karrier előrehaladásához Ön szerint?

Utálok keményen dolgozni, így a kapcsolatokra fektetném a nagyobb hangsúlyt és miután megfelelő emberekkel barátkoztam össze, váltam a bizalmasukká, kihasználva őket mennék feljebb egészen a legmagasabb beosztásig. Nem hat meg a tudat, hogy kihasználom őket, mert a mai modern világban vagy te taposol el valakit, vagy ők fognak téged. Nincs kegyelem.

4. Mi az a dolog, amit csak a párnájával mer megosztani?

A csókjaimat. Te kérdezted, én pedig válaszoltam; az nem volt kikötés, hogy normális, használható dolgokat kell megosztanom magamról. Mégis mostanában egy bizonyos nevet suttogok a puha libatoll párnámba, de ezt nem szeretném még nyilvánosságra hozni. Legyen ez az én kis titkom.

5. Ha lenne egy kristálygömb, amiből megtudhatna bármit magáról, az életéről, a jövőjéről, akkor mit szeretne megtudni?

Úhh, lecsuknak fű birtoklásért? Anyám talál végre magának valami faszit, aki jól gerincre vágja és végre leszáll rólam? Az apám mikor fog felhívni legközelebb? Mikor jön rá a drága tanárúr, hogy rohadtul nem értek az irodalomhoz és csak miatta járok be?

Történeted
River Beau Averill-Harris emlékiratának 69. változata

Ki is az a River Beau Averill-Harris és miért olyan kibaszott ismerős a nevének egyik része? Nos, kedves idegen engedd meg, hogy szárnyaim alá véve ismertessem meg szőke hercegünk csodálatosan gyönyörű már-már hányingert keltően cukros életét mielőtt elkezdenéd utálni. River a Golden Canyon University egyetlen igazgatónőjének páratlan gyermeke, akinek elképesztő személyisége teljesen beragyogja és színessé teszi az egyetemet, s akinek elvesztése mélységesen megrázta az egész közösséget.
Csak viccel. Nem vagyok akkora nagy szám és borzasztó szar a személyiségem, nem szeretnél, illetve nem is haltam még meg de mire megírjuk a memoáromat, addigra el is patkolhatnék.
A New Orleans ház elnökeként rengeteg eseményt köszönhettek neki az egyetem tagjai, sosem félt piszkos munkát végezni és ezzel jobbá tenni a társai életét a kampuszon; ha szórakozni kellett akkor nála lehetett, ha valaki bulit akart szervezni tőle kért tanácsot s ha másra volt szüksége akkor is benne találtak menedékre.
Aljas rágalom! Kikérem magamnak ezt a hazugságot, én soha semmilyen körülmények között nem emeltem meg egyetlen kisujjamat sem a bulik szervezésekor, csak leokéztam, kértem egy kis ízelítőt az esti édességekből és már mehetett is a bulizás. Miét nem az igazat írják rólam?
Számos kimagasló eredményt ért el az egyetemi évei alatt, jótanulóként vette az akadályokat és kristálytiszta út állt előtte, piros párnával kitömve, hogy még véletlenül se essen orra és üsse be magát. Erről édesanyja, Avalynn Harris gondoskodott minden adandó alkalommal.
Magyarul: anyám mindenkit megzsarolt, hogy engedjenek át különben nem kapnak fizetést. Folytasd, kérlek, kezd érdekelni a dolog.
Rengetegen szerették mégis kevesen tudják róla azt, hogy milyen is volt Ő valójában. Szeretetteljes srác, aki a kezei között tartotta a szívét arra várva, hogy valaki elvigye magával és szerelembe essen; tisztelettudó diák, aki példaképként szolgált a többieknek, de a legfontosabb, hogy egy csodálatos gyermek volt. Avalynn Harris és Harold Averill egyetlen szeme fénye, akiknek fáj a fiúk elvesztése, s a tragédiának köszönhetően újból felmelegítették elhalt kapcsolatukat.
A szemét disznók. A koporsóm mellett bezzeg képesek kúrni, hol volt ez a szenvedély 15 éves koromban, hm? Mi a faszomért nem volt képes apám beledugni a vékonyka pöcsét anyám aszott valagába? Hihetetlen.

És most, hogy ne legyen ennyire deprimáló hangulata a könyvnek szeretném bemutatni River személyiségének, életének fejlődését különböző szakaszaiban. A kéziratok valósak, mind az eltávozott ifjú tollából származnak s melyekért örökké hálásak leszünk neki, amiért betegágyán is képes volt megírni ezeket, az útókor számára. Szeretünk River! Reméljük kurva jót bulizol odalent a többiekkel.

River, az ötéves felfedező
A legelső emlékem olyan ötéves korom környékéről van, amikor egy szafari kalapban és zöld sok zsebes mellényben járkáltam nagymamám kertjében egy lepkehálót fogva kezemben. Mindezt azzal a céllal téve, hogy elkapjam a szomszéd vörösbundájú cicusát és megdögönyözzem. Dadogó kisgyerekként nem tudtam rendesen ciccegni neki, s mikor megpróbáltam felhúzott orral hagyott magamra. Ez pedig nem tetszett, ezért döntöttem úgy, hogy a nagy hálót használva fogom csapdába ejteni kevés sikerrel, mert amint megpillantott olyan sebességre kapcsolt, hogy esélytelen volt utolérnem aprócska lábaimmal. De nem adtam fel, mert az nem én lennék s így minden erőmet beleadva a power nap-em után futottam utána egyenesen beleesve a rózsabokorba és annak minden tövisébe. Mondanom sem kell milyen hangos bömbölésbe kezdtem az átkozott macska és rózsa miatt. Azóta sem szeretem őket, kiráz a hideg, ha csak átmegy egy az utcán előttem.
River, a 13 éves liliomtipró
Na, most miért kell ilyen elszomorító címet adni a tinédzserség küszöbén álló énemnek? Nem mondanám magam liliomtiprónak azért, mert benyúltam egy lány bugyijába MIUTÁN Ő MEGENGEDTE, és ügyeskedtem, hogy örömet okozzak neki. Arról meg nem én tehetek, hogy nem képes bezárni a szobájának ajtaját és csendben, betapasztott szájjal átadni magát a kényeztetésnek… ha befogja az édes kis csőrikéjét, akkor nem nyitnak ránk és nem akadnak ki amiatt, hogy tövig voltam benne. Szigorúan az ujjaimmal, házasságig nem szexelünk senkivel, de a petting az igazán megengedett. Mondanom sem kell mekkora hacacáré kerekedett ki ebből az ártatlan tipi-tapi partiból, amit mindketten élveztünk, főleg a csaj, mert az én szórakoztatásomra később került volna sor. Anya tajtékzott és apámat hibáztatta, amiért nem ült le velem és beszélt a „méhecskéről meg a beporzásról”, s hogy miatta vannak tévképzeteim arról mi a helyes a szexben és mi nem. Mint kiderült a tettem nem számít bele a jó kategóriába, de nem is érdekel. A halálos ágyamban fekve úgyis mindegy már minden, ezt is meg kellett valakinek tapasztalnia. Ahogyan a tiktokon szokták mondani vala: This bitch walked, she fucking strutted that runway mama, so that PEPPA COULD RUN.
River, a 15 éves melegszívtipró
Ez sem jó, de nem is vészes, ki alkalmazta ezeket a hülye írókat? Ha én tettem volna, akkor jobb munkát végeznének, de már elpatkoltam szóval tök mindegy. Úgy esett, hogy jól esett, megittam az összeset, minden vodkát elpusztítottam életem legelső felsős buliján, ahová a legjobb barátom Louis és a barátnője Elsa cipelt el, miután hetekig magam alatt voltam apám és anyám szétköltözése miatt. És igazán érdekes volt 15 éves fiúcskaként egy 18-19-20 évesekkel teli buliban táncolni, iszogatni és első alkalommal kipróbálni a füvet. Nem éreztem kellemetlenül magam, úgy éreztem hónapok óta először találom meg a helyemet és ez baromi jó érzéssel töltött el. Néha cápáztam az emberek italai között s így jutottam el a csodaszexi Cameron karjaiba, aki olyan lelkesen vezetett bele mindenbe, amibe csak szerettem. Fogta a kezemet mikor az első spanglimat szívtam el, adta a számba a finom cukorkákat majd bevezetett addigi életem legjobb élményébe: úgy estünk egymás ajkainak a fürdőszobában, mintha cukorból lennének és most rögtön elkéne tűntetni az egészet mielőtt megérkezne a rendőrség. Kezeim felsője alatt simogatták izmos testét, ő fenekemet markolta és egyre hevesebbé váltak csatáink, míg át nem tértünk más területekre. A kagyló szélébe kapaszkodva élveztem teli a száját majd ugyanennek a hideg fürdőszobai tárgynak dőlve vesztettem el férfi szüzességemet. Egy hozzám képest tíz évvel idősebb pasival.
River, a 18-19-20 éves iskolakerülő majd világjáró
Ez már jobban tetszik, meg ez kifejezi lelkem belső viaskodását, miszerint az iskola nem ad megfelelő táptalajt és elegendő vetőmagot ahhoz, hogy kiteljesedjünk és a társadalom számára értékes emberekké váljunk. Nos, én nem váltam azzá, mint az láthatóvá vált mostanra és egyre csak tisztul az életem végéig. De a lényeg abban áll, hogy 18 évesen arra a döntésre jutottam, hogy én nem vagyok hajlandó a gimnázium elvégzése után beülni egy hatalmas egyetemi előadóba és még több kötelezettséget, elvárást a nyakamba venni, így megbeszéltem anyámmal majd a tényeket közöltem apámmal és arra jutottunk, hogy halaszthatok két évet, ami alatt pénzelik a kiruccanásaimat de 20 évesen vissza kell térnem és el kell végeznem egy szakot, akármelyiket csak legyen valami papírom, amivel betudnak majd ültetni a családi biznisz kellős közepébe. Elfogadtam az alkut.

River Averill-Harris

River Averill-Harris

Hozzászólások száma :
86

river beau averill-harris Empty

river beau averill-harris EmptyVas. Jún. 28, 2020 9:44 pm
Gratulálunk, elfogadva!
River!
Te vagy az egyik kedvenc kis felfedezőm ebben a duplán aláhúzottan ELIT intézményben; a szafari kalapot a múltban hagytad, de mindig örömmel fedezed fel az újabb és újabb dr szendvicsvariációkat, amikkel kínállak. Első liliomtiprásod után apukád biztosan leült veled, mert azóta sokat tudsz a beporzásról, de lehet, hogy ennek még kevésbé örülnének otthon, mint első szárnypróbálgatásaiddal az ágyban.
Egy kismadár úgy csiripelte, hogy első élményed pasival akkora benyomással volt az életedre, hogy azóta is az idősebb férfiakat hajtod és hogy jelenleg, hogy is mondták? Irodalomórákra jársz mindenféle hátsó szándékkal?
Örülünk, hogy újra viszontlátunk a csodaszép Sydneyben, miután az egész világ megismerhette, mire képes River Beau Averill-Harris, a New Orleans ház nálad jobb elnököt nem is találhatott volna ki magának, mert ahol te vagy, ott őrületes bulikra kerül sor.
Visszatérve a tanárbácsis fantáziádra, reméljük, nem kötöd le magad feleslegesen, azt hiszem, sokunk nevében mondhatom, hogy kár lenne érted. Tanárok után vágyakozni meg amúgy is hülyeség, nem mondták már? Mindig visszatérnek a családjukhoz.
Azért sok sikert kívánok hozzá, reméljük, te leszel az egy a százból, aki boldog házasságba kerül majd az áhított tanárával, lesz öt szőke kisgyereketek meg fehérkerítéses családi ház. A házadat azért ne felejtsd el, sokan számítanak rá, hogy továbbra is rábólintgass a bulikra, amiket megszerveztek és ki lenne a fő kóstolóm?
Jó szórakozást a játéktéren, továbbra is két kanállal fald az életet, még akkor is, ha egy Shakespeare kötettel a kezedben teszed! ördög

A Staff
xoxo
Sidney Fletcher

Sidney Fletcher

Hozzászólások száma :
138

river beau averill-harris Empty
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Avalynn Harris
Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Golden Canyon University :: Where every story begins :: Kellékek :: Lakók :: New Orleans-
^
ˇ