Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Waves
Weather forecast
SYDNEY WEATHER
Gossip society

SZENT VINCE EGYETEM
Deborah Euddes Emptyírta: Vendég
Pént. Jan. 22, 2021 12:43 pm

One of Us
Deborah Euddes Emptyírta: Adrian St. Pierre
Pént. Okt. 09, 2020 8:17 pm

medicine - sid & riri
Deborah Euddes Emptyírta: Sidney Fletcher
Szomb. Szept. 19, 2020 9:53 pm

Aubrille Tecla Traggers
Deborah Euddes Emptyírta: River Averill-Harris
Szomb. Szept. 19, 2020 2:31 pm

How do poets say hello? // Ridrian
Deborah Euddes Emptyírta: River Averill-Harris
Szomb. Szept. 19, 2020 2:23 pm

Elkészültem a lapommal!
Deborah Euddes Emptyírta: Aubrielle Traggers
Csüt. Szept. 17, 2020 9:03 pm

??? // Octavius Theodore && Sidney
Csüt. Szept. 17, 2020 3:39 pm

always hungry // Tim x Sid
Szer. Szept. 16, 2020 9:48 am

Danny F. Wang
Vas. Szept. 13, 2020 2:14 pm

Stars in the sky
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (111 fő) Szer. Szept. 25, 2024 5:08 am-kor volt itt.

Megosztás

Deborah Euddes

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Deborah Euddes EmptyVas. Jún. 28, 2020 10:32 pm

Golden Canyon University

Deborah Euddes
Bern
Karen Gillan
Teljes név:
Deborah Lilibeth Euddes OM
Becenév:
Deb, Debbie, Boszorkány
Születési hely, idő:
Liverpool; 1988.11.13
Családi állapot:
Kapcsolatban
Beállítottság:
Hetero- és IEDszexuális
Foglalkozás:
Ex-Royal Artillery
Szak, évfolyam:
Filozófia MA, elsőéves
Önköltséges/ösztöndíjas:
Önköltséges
Hobbi:
Maxwell idegein pengetni
RFD2dJz.png
Q&A
1. Melyik az a két tárgy/személy/állat/ezek variációja, amiket elvinne magával egy lakatlan szigetre és miért?

Maxwell elég. Egy ex-SAS-es és egy ex-Royal Artillerys általában túlél dolgokat.

2. Ki az a személy az életében, akiért kútba ugrana? Miért?

Vannak páran. Mert katona voltam, bakker.

3. Az emberi kapcsolatok építése, vagy a kiemelkedő munkavégzés fontosabb a karrier előrehaladásához Ön szerint?

Munkavégzés. Az emberektől néha herótot kapok.

4. Mi az a dolog, amit csak a párnájával mer megosztani?

Hogy meddig voltam PTSD-s a második afgán turnusom után.

5. Ha lenne egy kristálygömb, amiből megtudhatna bármit magáról, az életéről, a jövőjéről, akkor mit szeretne megtudni?

Miért csak 2018-tól engedték nőknek, hogy jelentkezzenek az SAS-be. Az én dolgaim azok majd kiderülnek.

Történeted
- Euddes! - ordít utánam nagyapám, amire elnyomom a cigit, hogy menjek is segíteni neki. Tudja, hogy két nap múlva indulok vissza Afganisztánba, ilyenkor előtte meditatívabb vagyok. Ha a nagyapád és az apád az SAS-nél szolgált, anyád pedig hírszerző és pszichiáter, akkor minimum, hogy még egyetemista éveid alatt is keményen edzve vagy, megszerzed a pilótajogsit is, aztán pedig fogod magad szépen egy történelem szakos diplomával és beállsz a Royal Artilleryhez, aztán néznek rád, hogy mi az Isten haragja került ide. Próbákon többször teljesítettem az SAS kiképzési procedúrát, megdöntöttem Maxwell rekordjait. Maxwell meg engem döntött meg amikor csak alkalmunk akadt...
- Már megint úgy nézel, mi van, varázsfasza van Gregnek, hogy odavágyakozol megint? - felszalad a szemöldököm.
- Na és ha igen? Úgysem tudod a szűzhártyám visszacsinálni. - inkább csak röhögök, de besegítek neki a szerelésben.

Nettó 50 fok van a járműben. Még jó, hogy nem az első derbim.
- Mi a f...? - mire befejezhetném, addigra egy rakéta csapódik az előttünk haladó járműbe, mi pedig fejre állunk a páncélossal, a bal lábam érzem, hogy tört, de valahogy sikerül kirángatni mindenkit a járműből, utána már csak a katonaösztöneim mentek. A konvoj többi tagját menteni egy rakétaesőben. A fele túlélte az osztagnak.

Magamhoz térek és körülnézek. Egy kórterem, ismerős ráadásul, Londonban vagyok. Egy morranással konstatálom, jobban fáj mint szeretném. Benyit a nővér és megkérdezi, hogy kérek-e fájdalomcsillapítót, amit nyélből vissza is utasítok. Életem egyetlen szerelme gyógyszerfüggő lett emiatt, ebből én nem kérek, köszönöm. Ekkor nyit be hozzám Lady Maxwell. Gondolhattam volna, hogy az MI6 keze van abban, hogy nem egy afgán kórházban vagyok.
Leszereltek, kaptam a királynőtől Order of Merit-et a tetteimért, hiába próbáltam mondani, hogy csak a dolgom végeztem.

Még lábrögzítőben tértem a kocsmába, frissen leszerelve, már gyógyulófélben mikor az éppen az alkoholizmus legmélyebb bugyraiban toprongyoló Greggel találkoztam. A férfi, akit kislány korom óta szeretek, aki az ártatlanságom vette a 18. születésnapomon, utána pedig sikerült összeakadnunk minden létező alkalommal és még azt is megígérte, hogy egy nap feleségül vesz. Azon az estén lett biztos, hogy nem viccelt, hogy velem akar lenni.

- Chun Hei! - integetek messziről már a jogászhallhatónak, aki meg sikeresen összegabalyodott a maga példaképével, Greg testvérével, akit örökbefogadtak Maxwellék, de nem vették fel a nevet, Kimek maradtak. - Jó ég, mennyi beadandót írat veletek Eugene? - röhögök, ahogy meglátom a táskáját, majd inkább fogom, mondtam előre, hogy elrabolom egy csajos délutánra. Ha már egy egyetemen vagyunk, akkor élvezzük ki. A hercegnő meg nem veszi fel a telefonját. Tipikus. Vagy a férjén lóg vagy a zongorán.

2xPFETp.png
Vendég

Vendég

Deborah Euddes Empty

Deborah Euddes EmptyHétf. Jún. 29, 2020 2:43 pm
Gratulálunk, elfogadva!
Deborah!
Kemény nő vagy, hiszen csak a kemény nők, kemény emberek élik túl katonaként az igazi éles helyzeteket. Meg kell hozzá egy hatalmas csipetnyi, sőt maréknyi szerencse is, ugye tudod, mekkora mázlid volt, hogy „megúsztad” az egészet PTSD-vel és mind a négy végtagoddal?
Még az ilyen kőkemény csajoknak is megvan a gyengéjük úgy tűnik, mert téged is elvarázsolt ez a bizonyos Greg a bizonyos varázstulajdonságaival, alaposan az ujja köré csavarodtál és nagyon kíváncsi vagyok rá, mi sül még ki a kapcsolatotokból. Kapcsolat szerűtökből? Mintha magatok sem tudnátok pontosan, de reméljük, hogy nem egy robbanni készülő puskaporos hordón ültök.
Biztosan nagy változás lesz visszatérni az egyetemi közegbe, új emberek és új ingerek közé; őszintén kívánom, hogy segítsen a borzalmas emlékeidet magad mögött hagyni és tiszta lappal kezdeni, már amennyire lehet a régi ismerősökkel és a varázsfaszukkal továbbra is a közeledben.
Irány foglalózni és már a lovak közé is csaphatsz a napsütötte Sydneyben!  borbarátok

Sidney
xoxo
Sidney Fletcher

Sidney Fletcher

Hozzászólások száma :
138

Deborah Euddes Empty
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Golden Canyon University :: Előtörténetek-
^
ˇ