| Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég Nincs A legtöbb felhasználó (111 fő) Szer. Szept. 25, 2024 5:08 am-kor volt itt. |
|
| | |
---|
Kedd Jún. 30, 2020 12:18 pm | Golden Canyon University Alexis Findlay Bern Vanessa Morgan Teljes név: Alexis Eden Findlay Becenév: Alex Születési hely, idő: Alice Springs, 2001. 03. 20. Családi állapot: mindenre nyitott Beállítottság: két kapu Foglalkozás: lázadó Szak, évfolyam: második, fotográfia BA Önköltséges/ösztöndíjas: önköltséges Hobbi: fotózás, urban exploration, graffiti Q&A 1. Melyik az a két tárgy/személy/állat/ezek variációja, amiket elvinne magával egy lakatlan szigetre és miért?
A fényképezőgépem és egy zenelejátszót végtelen energiával. Ezen kívül megoldanék mindent, amiből tudok, és jó eséllyel haza se akarnék jönni többet. 2. Ki az a személy az életében, akiért kútba ugrana? Miért?
Nincs ilyen. Oldja meg mindenki a saját problémáit. Nem az én bajom. Az egyetlen kivétel a kútba ugrásra, amikor azt mondják, hogy úgysem merném megtenni. Akkor szívbaj nélkül megteszek bármit. 3. Az emberi kapcsolatok építése, vagy a kiemelkedő munkavégzés fontosabb a karrier előrehaladásához Ön szerint?
Hm. Szerintem a kiemelkedő munkavégzésnek kellene lennie, de mind tudjuk, hogy a kapcsolatokról szól minden. Gáz. 4. Mi az a dolog, amit csak a párnájával mer megosztani?
Hogy vannak érzéseim. Nyitott könyv vagyok, nincsenek titkaim. 5. Ha lenne egy kristálygömb, amiből megtudhatna bármit magáról, az életéről, a jövőjéről, akkor mit szeretne megtudni?
Abban hol az izgalom? Az kiszámíthatatlanság gyönyörködtet. Na jó, a húgomat szívesen megnézném, ahogyan néhány éven belül a földbe döngöltem a bájos kis pofikáját. Történeted A zene bömbölt odabentről, én pedig egy padon ülve hátravetett fejjel és csukott szemekkel élveztem az éjszakai levegőt, néha-néha beleszívva a cigimbe. Egy régi raktárépület adott helyet a koncertnek, amire apa tudta nélkül lógtam ki. Szakadt, sokat mutató felső, rövidnadrág és a derekamra kötött kockás flaneling volt a viseletem, a hajamban szokás szerint színes csíkok - azaz mindent megtettem már akkor is, hogy ne hasonlítsak a minden tekintetben makulátlan féltestvéremre. Náluk töltöttem két hetet a nyáron, mondván ez az apás program. Arról persze engem nem kérdezett meg senki, hogy akarom-e én ezt. Hiszen ő sem akart engem. Felkoppintotta anyámat és meg is lépett, rá néhány hónapra pedig elég hamar megismételte ugyanezt, csupán annyi különbséggel, hogy az új nőjét és a tökéletes másik kislányát a kezdetektől fogva szerette.
- Hú, az ott egy füves cigi? - zavarta meg a nyugalmam egy jól ismert hang, amire reflexből odakaptam a tekintetem. - Te mit keresel itt? - kérdeztem vissza, és ösztönösen elnyomtam a csikket a padon. - Téged - mosolygott ördögien. - Apa biztosan nagyon dühös lesz, ha megtudja, hogy itt voltál. - Aha, biztos - nevettem fel. - Tudtommal viszont te sem vagy még nagykorú. Egyáltalán hogy kerülsz ide? Nem is bírod ezeket a bulikat. Kezdett gyanússá válni a húgom ittléte. Nagyon, nagyon gyanússá. - Nem is - fintorgott. - De én kiszellőztetni jöttem a fejem. Tudod, az önkéntes program megvisel. Az a rengeteg borzalmas sors...! Kísért álmaimban. - Ne kamuzz, te álszent picsa - vontam fel a szemöldököm. - Követtél engem. Felnevetett. - Gondolom, nem bánod, ha megemlítem apunak, hogy már megint züllesz - mondta továbbra is úgy mosolyogva, hogy nyílt tőle a bicska a zsebemben. - Leszarom, mit mondasz neki. Húzás, hercegnő! Természetesen beárult, és másnap megkaptam a fejmosást, mi több, apánk továbbította anyámnak az esetet. Azon a nyáron majdnem végig a szobámban kuksolhattam.
Én voltam az első, mégis az örök második. Néhány hónappal előztem csak meg a húgom, az ő életében viszont kezdetektől fogva jelen volt - tizenhárom évesek voltunk, mikor eszébe jutottam én is. Egész addig csak néhány ostoba levelet volt képes írni, aztán mintha hirtelen rájött volna, hogy van egy másik lánya is. Aztán anyám persze örült volna, ha megismerem a tagot, aki már azelőtt lepasszolt, hogy egyáltalán megszülettem volna. Ő értékelte a próbálkozást, vagy mi, én pedig azóta minden évben szívtam. Egy percig sem élveztem ezt az egészet soha. Random időközökre kiszakítottak a megszokott életemből, hogy a nyávogós kis ribivel töltsem a napokat összezárva, meg a kínosan vigyorgó apánkkal, aki minden erővel próbált minket összehozni, és persze a feleségével, aki mindehhez próbált jó pofát vágni. Ez minden, csak nem idilli. Nem is tudom, miért jut eszébe bárkinek is, hogy ez működni fog.
Az egész rettenetesen elcseszett volt. A kezdetektől fogva gyűlöltük egymást, és mindent megtettünk annak érdekében, hogy semmi hasonlót ne találjanak bennünk a DNS-en meg a vezetéknevünkön kívül - de nem kellett megerőltetni magunkat emiatt, önmagunktól is ég és föld voltunk. Az erőltetett szülői próbálkozások soha nem jöttek be, csak azt érték el, hogy velük se működjön úgy a kapcsolatom. Az egész világot gyűlöltem emiatt, és amikor csak lehetőségem adódott rá, jó messzire mentem attól az élettől.
- Mi a fasz? - szaladt ki a számon, amikor először megpillantottam itt a csajt. Itt. Ahová azt hittem, soha nem fog beférkőzni. - Meglepetés, nővérke! Gondoltam, magányos vagy. Ugye hiányoztam? Grr. Azt hiszem, ebben az évben nem sokat fogok józanul tölteni.
|
| Egyetemi szak : ○ photography ba ○
|
Csüt. Júl. 02, 2020 12:08 am | Gratulálunk, elfogadva! Alex! A tudat, hogy valakit nem akart az egyik szülője, szívás és bárki bármit mond, örökké problémákat fog okozni az életedben. Hacsak nem szerzel valami varázslatos pszichológust és kezdesz évekig húzódó terápiába, az talán segít. Az viszont, hogy apukád visszatoppant tinikorodra az életedbe a tökéletes családjával és évi pár napot együtt akar tölteni veled, még nagyobb szívás, mert nem tudsz menekülni a helyzet elől, folyton visszakényszerítenek és emlékeztetnek rá, milyen jófej apukád van. Azt hiszem esetedben elkerülhetetlen volt, hogy lázadni kezdj ne csak a családod, hanem az egész rendszer is, ilyen fiatalon a legkönnyebb a bulizásba menekülni, mert az mindig zajlik, mindig jó, olyan, mintha egy kis álomvilágba kerülnél a valóság elől. Plusz borsot törhetsz apád orra alá és megmutathatod, hogy bizony te nem olyan vagy, mint a másik lánya. Végre sikerült volna elmenekülnöd az egész másik család mizéria elől, erre megjelenik a gyűlölt testvéred a te egyetemeden? Ez igazán vérlázító és nagyon kíváncsi vagyok rá, hogyan fogsz megbirkózni ezzel; elvégre ez a te területed, nem az övé, nem igaz? Már csak annyi a dolgod, hogy foglalózz és már folytathatod is a lázadozást Sidney xoxo
|
| Hozzászólások száma : 138
| |
|
Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |