Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Waves
Weather forecast
SYDNEY WEATHER
Gossip society

SZENT VINCE EGYETEM
Rachel Weiss Emptyírta: Vendég
Pént. Jan. 22, 2021 12:43 pm

One of Us
Rachel Weiss Emptyírta: Adrian St. Pierre
Pént. Okt. 09, 2020 8:17 pm

medicine - sid & riri
Rachel Weiss Emptyírta: Sidney Fletcher
Szomb. Szept. 19, 2020 9:53 pm

Aubrille Tecla Traggers
Rachel Weiss Emptyírta: River Averill-Harris
Szomb. Szept. 19, 2020 2:31 pm

How do poets say hello? // Ridrian
Rachel Weiss Emptyírta: River Averill-Harris
Szomb. Szept. 19, 2020 2:23 pm

Elkészültem a lapommal!
Rachel Weiss Emptyírta: Aubrielle Traggers
Csüt. Szept. 17, 2020 9:03 pm

??? // Octavius Theodore && Sidney
Csüt. Szept. 17, 2020 3:39 pm

always hungry // Tim x Sid
Szer. Szept. 16, 2020 9:48 am

Danny F. Wang
Vas. Szept. 13, 2020 2:14 pm

Stars in the sky
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (111 fő) Szer. Szept. 25, 2024 5:08 am-kor volt itt.

Megosztás

Rachel Weiss

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Rachel Weiss EmptyVas. Júl. 05, 2020 5:47 pm
Golden Canyon University

Rachael Avigail Weiss
Londoni
Lily Collins

Teljes név:
Rachael Avigail Weiss

Becenév:
Rachel, Abby

Születési hely, idő:
1997. 07. 03 -Sydney, Ausztrália

Családi állapot:
Kapcsolatban

Beállítottság:
Hetero

Foglalkozás:
Egyetemista

Szak, évfolyam:
Animáció BA

Önköltséges/ösztöndíjas:
Ösztöndíj

Hobbi:
Sorozat nézés

Q&A
1. Melyik az a két tárgy/személy/állat/ezek variációja, amiket elvinne magával egy lakatlan szigetre és miért?

Egy macska. Állatbolond, de inkább macskás.

2. Ki az a személy az életében, akiért kútba ugrana? Miért?

A nővére, mert mégis csak testvérek.

3. Az emberi kapcsolatok építése, vagy a kiemelkedő munkavégzés fontosabb a karrier előrehaladásához Ön szerint?

Kicsit ez, kicsit az.

4. Mi az a dolog, amit csak a párnájával mer megosztani?

Ez titok, amúgy meg 4 hetes terhes, melyről még ő sem tud
5. Ha lenne egy kristálygömb, amiből megtudhatna bármit magáról, az életéről, a jövőjéről, akkor mit szeretne megtudni?

Két évvel később élni fog-e még?

Történeted

Kívül... belül... a legtöbb ember más, ha arról van szó, amit a világnak mutat és arról, amit a négy fal között a tükörnek. Én is más vagyok. Világ életemben nagy volt a szám, kiálltam magamért és elértem, amit akarok. Nagy az akaraterőm, a lelkesedésem és tudom, hogy csak úgy érhetek el célokat, ha mindent megteszek értük. Néha túl sokat beszélek, de az is előfordul, hogy meg sem szólalok. Van, hogy mosolygok, de az is van, hogy teljesen komor képpel bambulok magam elé. De imádok locsogni a baráti körömben. Energiával teli természet vagyok, a mehetnékemet csak akkor érti meg az ember, ha már jó ideje egy fedél alatt él velem. Mindig kitalálok valamit, és soha nincs olyan, hogy elhangzana a számból a jól ismert "Unatkozom!" felkiáltás. Ha éppen így is van, rögtön kitalálok magamnak valami szórakozást.
Borongós kora este, olyan akár a hangulatom. Én magam sem vagyok egy napsugaras, tündöklős jó kedvemben, kifejezetten életellenes és társaságellenes ma a hangulatom. Nem csak, szó szerint keltem bal lábbal, hanem képletesen is. Ostoba és félelmetes rémálomból ébredtem, amit gyűlölök, néha visszakísért, de ma olyan rohadt egy helyzet állt elő, hogy végig zongorázott az életemen, az átkozott nyálas gyermekkoromtól kezdve, a közelmúltig. Utálom az ilyen alkalmakat. Tudatosan felejtenék, de a tudatalattim szemétkedik, és álmomban cseszeget ilyenekkel. Napokig elhúzódó álmaimban, melyeket magányomban háltam el a hosszú és kimerítő forgolódást követően a hálószoba sötét mezsgyéje fölött lebegve egymást váltotta távoli múlt, hol az undort, gyűlöletet és kiábrándultságot táplálta a tapasztalatból merített rosszullét, valamint kínzó gyönyört megelőző, egymás elöl kapkodott légvételek kérkedő mámora a beteljesülést megelőzve.
A hányinger üldözött a fürdőszobáig.
Kizártam a külvilágot. A telefonomat szándékomban állt lehúzni a wc-ben, a redőnyöket megbontani, s azzal teljes sötétségbe vonni otthonomat, majd bezárni a bejárati ajtót és ne keress táblát akasztani a csengőre.
Egyelőre azonban sikerült annyira megsemmisíteni érzékelő receptoraimat, hogy az sem zavart, hogy arcomat a wc ülőke peremén pihentettem. Tökéletesen ráláttam a szemközti tükörben senyvedő önmagamra. Még így is jól néztem ki! Kócosan, elmaszatolt rúzzsal, megbontott ruházatban, meztelen combokkal….
Érzékeim a bolondjárt járatták velem. Érzéketlenné zsibbadó ujjaim balomon, hasfalamon pihentek. A falitükörből látni véltem, ahogy elmerítettem a húsban ujjamat. Gonosz tréfát űző agyam beteges ideája volt, hogy belülről csiklandozom bőrömet. Nevetni kezdtem. Mit sem fogtam fel a külvilágból, míg ott feküdtem a földön, élvezve, hogy a hideg csempe lehűti dühtől tobzódó izmaimat, az erekben a vérrel együtt száguldó, tapintható őrületet.
Törölközőbe csavarva, immár másfél óra elteltével, fájdalmasan lüktető fejjel, de legalább tusfürdő illatúan képes voltam leereszteni a lakás minden egyes redőnyét, hogy utána a sötétben tapogatózzak. Bántotta a szememet a fény. És inkább szenvedtem volna combnyaktörést, minthogy figyeltem volna, hogyan ülnek meg a galambok a nappali széles ablaka előtt.

Egyre jobban lovaltam bele magam ebbe az egész őrületbe, és baromira idegesített. Nem azért, mert olthatatlan vágyat kezdtem táplálni Ő iránt. Nem. Szó sincs róla. Nem. Egyszerűen az idegesített, hogy akármennyire nem akartam, és TÉNYLEG NEM AKARTAM emlékezni arra a napra, szinte megállás nélkül az pörgött az agyamban, mint valami végtelenített szalag, és minél jobban ki akartam törölni a fejemből a hangját, vagy a mozdulatait, újra és újra felidéztem.

Figyelmen kívül hagytam a részeg manust, akit a pultos szőke táncolni tanított, nem is figyeltem oda, csak feldobtam a kezem. Rendelni akartam. Ez nem egy luxuslebuj volt.
- Jó estét! Valami erőset. Legyen ... Tequila. Silver. Egy teljes üveg. Kösz. - mondtam, majd várakozás közben körbe néztem. Zene szólt, páran botladozva táncolni próbáltak, mások a sarokban ücsörögtek, vagy aludtak. Mikor megjött, amit kértem, előre kifizettem, az asztalra tettem az árát, busás borravalóval. Reméltem, hogy a cicababa majd nem kezd el pattogni, mert ha mégis…
Tudom, hülyén hangozhat, de Vele, mint két mágnes, húztuk egymást, az az érzésem. Ha mosolygott, mosolyogtam, ha nem... nekem sem volt okom. Tetszett. Ahogy rám nézett, ahogy a szeme körül apró ráncok jelezték azt, hogy nevet. Tetszett a hangja, ahogy beszélt, a meglátásai, az, hogy valóban figyelt.
Só. Tequila. Citrom. Só. Tequila. Citrom. Az első adag megmarta a torkom, majd a második is. Vagy három adagot lehúztam, mire hagytam egy szusszanásnyi időt. Ahogy megéreztem, hogy kezdett végre hatni, mélyet sóhajtottam. Még pár ilyen kör, és olyan vidáman fogok énekelni, mint annak a rendje. Feltehetőleg az alkoholtól akár oroszul is. Velem egykorú társaság érkezett.
Pofátlanul rendeltek nekem is még egy kört.  

És a pasim?
Van benne valami egészen különleges. Épp megfelelő arányban volt benne mindenből, ami egyedivé és szerethetővé tette, amiért néha azt éreztem, számomra olyanná vált, mint az oxigén. Nem volt elég belőle, mindig újra és újra akartam, hogy lássam, hogy halljam, hogy görcsbe ránduljon a gyomrom, mikor az anyanyelvére vált, és teljes agyleállásom legyen.  A helyén van az esze, a szíve is, és bátor, mégsem szállt el az agya magától. Minden megvan benne, néha együtt szállunk el a fellegekbe… drogozunk…piálunk.

S hirtelen, a következő pillanatban, szenvedéllyel csókoltam ajkait, miközben egyik kezem a tarkójára csúszott, ágaskodó férfiassága pedig combomhoz préselődött. S azzal kézen fogott, úgy húzott maga után, erőszakkal vonszolt az ajtajához. - Ne rángass így. Hallottad!? Érted azt a szót, hogy ne tedd?
Sérülések nélkül képtelen lettem volna ellenállni neki. S tudván, hogy ez nem a legjobb pillanat, hogy fennhatósága alá bocsássam törékeny csontjaimat, hát engedelmeskedve léptem át a küszöbét.
A rózsaszín köd… tudjátok!
Szívem egyre hevesebben pulzált, de ennek köze nem volt a szexuális együttlétet megelőző aggályoskodó, jót váró láznak.
Megölve kételyét, újra viszonoztam csókját. Elnyílt ajkába kapaszkodtam. Látnia kellett, amit kiváltott belőlem, orgazmusra éhes, felhevült vérű nőt, aki ott tombolt forrongó tekintetemben, nem pedig a jó kislányt.
Neki préselt a falnak.  Egyáltalán nem tetszett, hogy úgy méregetett, mint egy cafat húst, melyet nyársra kívánt húzni. Csak azt akartam, hogy elfeledtesse velem egy órára azt, hogy az életem nem itt lenne…
Nem gondoltam a továbbiakra, a következményekre, vagy a folytatásra….

Rachael A. Weiss

Rachael A. Weiss

Egyetemi szak :
Animáció BA
Hozzászólások száma :
4

Rachel Weiss Empty

Rachel Weiss EmptyVas. Júl. 05, 2020 9:02 pm
Gratulálunk, elfogadva!
Kedves Rachael!

Csodaszép arcodhoz különleges történet dukál, mely teljesen felforgatja a sajátod valamint mások életét, ha elmeséled nekik. Szeretném azt mondani, hogy minden rendben lesz és jóra fordulnak a dolgok, de ahogy észrevettem ez nem így működik.
Rajtunk áll, hogy változtatni szeretnénk-e a gödör tartalmán vagy elfogadjuk azt és tovább szenvedünk benne míg el nem érjük azt a bizonyos kort; előtörténetedet olvasva nem lesz vár rád egy egyszerű vágtázás és csak kitartást tudok hozzá kívánni.

Élvezetes volt soraidat olvasni, sajnáltam, hogy ilyen hamar a végére értem viszont így arra ösztönöztél, hogy minél hamarabb elfogadjalak és elengedjelek a nagyvilágba. Játszani kell, mert játszani érdemes, és rád még nagy megpróbáltatások várnak amiket kíváncsian várom, hogy hogy fogsz megugrani.

A másnaposság ellen a paradicsomlé mentsvárként szolgálhat, de a te bajod ellen nem tudom, hogy hatna-e... Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy ha rájössz a turpisságra akkor beavatod-e a dologba a kedves apukát? Vagy inkább hagyjuk? Egyáltalán megtartanád?
Riri
xoxo
River Averill-Harris

River Averill-Harris

Hozzászólások száma :
86

Rachel Weiss Empty
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Golden Canyon University :: Where every story begins :: Kellékek :: Lakók :: London-
^
ˇ