Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Waves
Weather forecast
SYDNEY WEATHER
Gossip society

SZENT VINCE EGYETEM
Yeona Seong Emptyírta: Vendég
Pént. Jan. 22, 2021 12:43 pm

One of Us
Yeona Seong Emptyírta: Adrian St. Pierre
Pént. Okt. 09, 2020 8:17 pm

medicine - sid & riri
Yeona Seong Emptyírta: Sidney Fletcher
Szomb. Szept. 19, 2020 9:53 pm

Aubrille Tecla Traggers
Yeona Seong Emptyírta: River Averill-Harris
Szomb. Szept. 19, 2020 2:31 pm

How do poets say hello? // Ridrian
Yeona Seong Emptyírta: River Averill-Harris
Szomb. Szept. 19, 2020 2:23 pm

Elkészültem a lapommal!
Yeona Seong Emptyírta: Aubrielle Traggers
Csüt. Szept. 17, 2020 9:03 pm

??? // Octavius Theodore && Sidney
Csüt. Szept. 17, 2020 3:39 pm

always hungry // Tim x Sid
Szer. Szept. 16, 2020 9:48 am

Danny F. Wang
Vas. Szept. 13, 2020 2:14 pm

Stars in the sky
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (111 fő) Szer. Szept. 25, 2024 5:08 am-kor volt itt.

Megosztás

Yeona Seong

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Yeona Seong EmptyKedd Júl. 14, 2020 3:30 pm
Golden Canyon University

Seong Yeona
Civil
Park Shin Hye

Teljes név:
Dr. Seong Yeona

Becenév:
Yeona, Gyógyegér

Születési hely, idő:
Basel, Svájc, 1992.02.27.

Családi állapot:
Szingli és terhes

Beállítottság:
Heteroszexuális

Foglalkozás:
Gyógyszerész (Roche)

Szak, évfolyam:
-

Önköltséges/ösztöndíjas:
-

Hobbi:
A pocaklakót etetni

Q&A
1. Melyik az a két tárgy/személy/állat/ezek variációja, amiket elvinne magával egy lakatlan szigetre és miért?

Nem mennék oda, főleg most...

2. Ki az a személy az életében, akiért kútba ugrana? Miért?

A még meg sem született gyermekemért.

3. Az emberi kapcsolatok építése, vagy a kiemelkedő munkavégzés fontosabb a karrier előrehaladásához Ön szerint?

A kettő együtt, a munka sokszor csapatmunka

4. Mi az a dolog, amit csak a párnájával mer megosztani?

Hogy még szeretem Young-Mint.

5. Ha lenne egy kristálygömb, amiből megtudhatna bármit magáról, az életéről, a jövőjéről, akkor mit szeretne megtudni?

Hogy a baba ugye nem az apjára üt majd...

Történeted

Too many riddles to crack
Too much load on your back
Too many unanswered questions
And so many smart opinions

Mindkét szülőm gyógyszerész, a nagyszüleim orvosok voltak. Magasan voltak a villámok a hegyen nekem. De a szüleim Szöulba költöztek miután a nagyszüleim meghaltak, továbbra is a Rochenak dolgozva. Lehettem talán 13 éves. Kiszakítottak a megszokott Schwiizerdütsch közegemből és vissza defaultoltam a szüleim által beszélt koreaira. A busanira. Folyamatosan kinevettek. A szemüveges okostojás, aki olyan gyorsan beszél, mintha rappelne és nem jut eszébe valami koreaiul, akkor mondja tovább németül, olykor latinul. Ekkor szállt rám nagyon egy fiú, folyamatosan pesztrálva engem, elállva az utam a folyosón vagy elrejtette a dolgaimat. Amit nem szerettem. Én a rendet szeretem és a rendes viselkedést. De úgy tűnik máris túl sokat kértem az élettől.

If only I could turn it around
Whatever is keeping me down
It's never too late to change my ways
Make all the pieces fall into place
Where do I
Where do I go
Where do I go

A szabadidőm bent töltöttem a szüleimmel a laborban, máshol nem is nagyon tudtam velük találkozni sem. Ha hazamentem, mindig magamnak melegítettem vagy főztem valamit, ők nagyon későn értek haza és nagyon korán el is indultak reggel. Volt, hogy hétvégén is. Őszintén reméltem, hogy ez középiskolás koromban jobb lesz, de nem. Második tévedés. Ott volt az évnyitón az ominózus fiú is, aki immár egészen másképp nézett rám. Volt valami szikra. Vagy így utólag a hülye szórakozási vágya. Én ostoba csitri pedig belezúgtam, menthetetlenül. Nem tudtam és akkor nem is akartam a karmai közül szabadulni sem. Talán az ingerszegény otthon mellett Young-Min lett a legfontosabb dolog nekem a tanulással együtt. Őt sem most vették le a falvédőről, legalább annyira intelligens, mint amekkora paraszt néha.

Let me sleep on it
Let me sleep on it
Only for tonight
To clear my mind
When I wake up I'll have an answer
Just give me time
And I will find
A way

Mi a frásznak strapálom magam? Az ágyban kuporgok épp, megint lelépett az éjszaka után. 15 év után még mindig ennyit jelentek csak neki. Talán nem is gondolja kapcsolatnak ami köztünk van, talán nem is szeret, hanem még mindig szórakozik velem. Összeszedem mérgemben az összes elhagyott holmiját egy dobozba, majd lerakom az egyetemi laborban egy cetlivel az asztalára. „Kellemes életet. Többet ne keress. Y.” Utána mentem csak felmondani és még aznap benyújtani a Rochenak a jelentkezésem. Másnap reggel dobtam ki először a taccsot. Kurva életbe. Kurva életbe. Vettem egy marék tesztet és bambán néztem a két csíkok kis hadosztályát előttem. Teherbe ejtett. De megacéloztam magam. Már telefont, számot, mindent is váltottam, a lakásban pedig van babaszobának hely. De utána csörög a telefonom, a szüleimnek megadtam a számot. Apámnál Parkinson-kórt diagnosztizáltak. Maradj erős, Yeona.
Élj jól. Találd meg az egyensúlyod.  

All this heavy load on my back
Old habits from the past
Everything I needed so bad before
Is it of use to me anymore
Can I let it all
Let it all go?
Just let it all go

Kislányom lesz. A hasam simogatom, úgy hallgatom az egyetemen hallgató két zongorista koncertjét a parton sétálva. Nem szoktam klasszikus zenét hallgatni, az a gyökér Young-Min vagy a teljesen normális nővére esetleg, de mindenféle zenét be akarok mutatni a picúrnak. A Within Temptation és Eivor egyelőre biztosan tetszenek neki, de nem veti meg a RAISE A SUILEN-t sem, ami pedig inkább az én stílusom. Könyörgöm kislányom, ha valamit örökölsz apádtól, ne a modorát és a taplóságát.

Vendég

Vendég

Yeona Seong Empty

Yeona Seong EmptySzer. Júl. 15, 2020 9:28 pm
Gratulálunk, elfogadva!
Kedves Yeona!

Szeretnélek üdvözölni szerény kis hajlékunkban és ha már beszélgetésbe elegyedünk, akkor muszáj megemlítenem mennyire tetszik különleges neved. : )

Az ET átolvasása után kénytelen voltam még egyszer megnézni a korodat és az évszámokat, nem akarom elhinni, hogy akik 92-ben születtek már a harminc közelében járnak és lebabáznak. A te esetedben pontosan ez fog történni s habár arcodon egy ránc sincsen -köszönhetően a sok elfogyasztott tengeri élőlénynek gondolom - mégis olyan helyzetbe kerültél, amely nem lesz egy egyszerű menet.
Szingli anyukának lenni és mindent megadni a csöppségnek nem könnyű dolog, de nem is te vagy az első aki ilyen helyzetbe kényszerül így bátran tudom ajánlani a különböző segítő csoportokat hátha mondanak valami okosat. Vagy támaszt nyújtanak, már az is jó, nem?
Azért minden komolytalan szavam ellenére remélem, hogy a baby-daddy esze hamarosan megjön és összeszedi magát, hogy méltó társaddá váljon. Minden jót kívánok neked és ha bármire szükséged lenne keress bizalommal. lufi
Riri
xoxo
River Averill-Harris

River Averill-Harris

Hozzászólások száma :
86

Yeona Seong Empty
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Golden Canyon University :: Előtörténetek-
^
ˇ