Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Waves
Weather forecast
SYDNEY WEATHER
Gossip society

SZENT VINCE EGYETEM
Maeve Fedderson Emptyírta: Vendég
Pént. Jan. 22, 2021 12:43 pm

One of Us
Maeve Fedderson Emptyírta: Adrian St. Pierre
Pént. Okt. 09, 2020 8:17 pm

medicine - sid & riri
Maeve Fedderson Emptyírta: Sidney Fletcher
Szomb. Szept. 19, 2020 9:53 pm

Aubrille Tecla Traggers
Maeve Fedderson Emptyírta: River Averill-Harris
Szomb. Szept. 19, 2020 2:31 pm

How do poets say hello? // Ridrian
Maeve Fedderson Emptyírta: River Averill-Harris
Szomb. Szept. 19, 2020 2:23 pm

Elkészültem a lapommal!
Maeve Fedderson Emptyírta: Aubrielle Traggers
Csüt. Szept. 17, 2020 9:03 pm

??? // Octavius Theodore && Sidney
Csüt. Szept. 17, 2020 3:39 pm

always hungry // Tim x Sid
Szer. Szept. 16, 2020 9:48 am

Danny F. Wang
Vas. Szept. 13, 2020 2:14 pm

Stars in the sky
Jelenleg 15 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (111 fő) Szer. Szept. 25, 2024 5:08 am-kor volt itt.

Megosztás

Maeve Fedderson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Maeve Fedderson EmptySzer. Júl. 29, 2020 11:24 pm
Golden Canyon University

Maeve Fedderson
New Orleans
Sabrina Carpenter

Teljes név:
Maeve Daria Fedderson

Becenév:
az a törpe szőke

Születési hely, idő:
Hollandia, 2000. 06. 04.

Családi állapot:
30y – Bogozd ki

Beállítottság:
általában 24/7, jaaa nem úgy?

Foglalkozás:
tanul

Szak, évfolyam:
Jogász, első év

Önköltséges/ösztöndíjas:
Önköltséges

Hobbi:
Bármi… bármi IS

Q&A
1. Melyik az a két tárgy/személy/állat/ezek variációja, amiket elvinne magával egy lakatlan szigetre és miért?

Nem mennék lakatlan szigetre.

2. Ki az a személy az életében, akiért kútba ugrana? Miért?

Fogadás kérdése az egész… nagyon carpe diem vagyok, ha valaki azt mondaná, ő most kihívás videót csinál Tik Tokra, megtenném én.

3. Az emberi kapcsolatok építése, vagy a kiemelkedő munkavégzés fontosabb a karrier előrehaladásához Ön szerint?

A panda. A panda nagyon fontos. Védjük a pandákat… meg a fókákat.. meg a delfineket… és… és az apáca makikat is, ja nem őket nem…

4. Mi az a dolog, amit csak a párnájával mer megosztani?

Hát.. a pénzem… mindenhol keresnék, csak ott nem, mert nem hiszik el, hogy tényleg annyira hülye vagyok, hogy odarejtem * az agyára mutogatós néger csávó mém *

5. Ha lenne egy kristálygömb, amiből megtudhatna bármit magáról, az életéről, a jövőjéről, akkor mit szeretne megtudni?

Szerintem azt…. hogy lehet a benne lévő cuccot nos.. khm… meganalizálni.

Történeted

- Egyetemre mész.
- Ja.
- Te.
- Ja.
- Jogásznak.
- Ja.
Két percig vizslatja komolyan az arcom, keresve egy aprócska jelet, ami arra utalna, hazudok. De nem talál, így hát kiszakad belőle a röhögés.
- Mégis hova a picsába sikerült téged… TÉGED bejuttatniuk?
- Valami nagyon flancos cuccba, Sydneybe…
- Nananana héj héj… ez nem poén, hallod? Lelépsz?
- Le – vonok vállat, nyugodtan szívva a hozzám kerülő cigiből, simán elnézve, hogy a mellettem ülő talán most hord ki egy infarktust.
- Én leszek a kövi Dzsonni Kapahala – nevetek fel, utalva az ergya Disney filmre, amit még gyerekként néztünk együtt. Nem hatja meg.
Ian és én, mint zsák meg a foltja. A sose létezett testvérem, és kicsit szar így látni, de az élet kegyetlen.
- Azt se tudom, ott legális-e a fű… és ha felkötnek érte, vagy bedugnak valami ótvar lyukba.. oda még reszelős tortát se tudok küldeni neked, baszod – ellenzően rázza a fejét, de tudja, hogy felesleges. Az ősök döntöttek. Én meg alapjáraton bólogatós kutya vagyok, mióta megjártam azt a hülye tábort. Bármit, tényleg… még zárdába is vonulok nekik, csak oda ne küldjenek vissza.
Pénz meg van, mert apám diplomata… befolyásból is akad, talán, ha négy telefon kellett ahhoz, hogy engem a világvégére dugjon el, minél távolabb Iantől.

- Te meg? Az mi? – ülök a padlón, a ruháim szórom a bőröndbe, pakolás címszó alatt, mikor megjelenik ő.
- Beengedtek?
- Elköszönni… láttad volna apád arcát, de behúztam volna neki – legyintek, a kezében lévő ajándékdobozt vizslatva.
- Túlélőcsomag…. amíg nem találsz ott magadnak valakit – sóhajt fel teátrálisan, ledobva.
- Nem találok – mosolygok rá, hisz biztos valami börtönszerű cucc lesz az, ahol minden lépésem követik… a buliknak annyi.

- Szia anya.
- Minden rendben? Kipakoltál? Mi ez a dübörgés?
- Persze hogyne. Ez… semmi, csak arabok a szomszédok, valami durva szertartásuk lehet.
- Maeve… nagyon vigyázz magadra!
- Jó, nyugi anyu, ez a hely olyan szar…
- Magadnak köszönheted.
Ó, igen, legalább is azt, hogy tudom, mit kell mondani ahhoz, hogy hamar rám vágja a telefont. Még mielőtt rájönnek, miféle paradicsomba küldtek engem…
- Jöhet még egy?
A csajt a házunknál szedtem össze, s érzem… a legjobb barátnőm lesz. Odaadja a poharat, amit én jólesőn hajtok fel.

Zsong a fejem, de rohadtul, és hazudnék, ha azt mondanám, tudom, hol vagyok. Oldalra sandítva, csak félig hunyorítok, amikor megérzem, van még valaki az ágyban. Első blikkre megtapogatom a hátát, majd néma hálát rebegek, amiért az nem szőrös. Aztán megnézem magamnak az alvó illetőt, de nem ugrik be semmi. Úgy az egész tegnap éjszaka kiesett, ahogy van, pedig megfogadtam magamnak, nem leszek Szenilla… na mindegy. Kikelek óvatosan, összeszedem a ruháim, majd felhívom a csajt, mert legalább számot cseréltünk.

Maeve Fedderson

Maeve Fedderson

Egyetemi szak :
Jogász
Hozzászólások száma :
13

Maeve Fedderson Empty

Maeve Fedderson EmptyCsüt. Júl. 30, 2020 7:43 pm
Gratulálunk, elfogadva!
Maeve!
Az ilyen arcokat már szeretem; biztosan összefutottunk már az  NOs bulikban, és ha még nem is, akkor majd fogunk.
Örülök, hogy ennyire bejött az élet és a karót nyelt szüleid (most ignoráljuk a tényt, hogy talán jót akartak és abban reménykedtek, a pici lányuk nem füstöli ki az összes agysejtjét) ide küldtek, a földi paradicsomba, hogy úgy igazán kitombolhasd magad irigylésre méltó jogi karrierre készítsenek fel. Biztos vagyok benne, hogy remekül érzed majd magad, amint látom hamar beilleszkedtél és igazad is van. Most vagy fiatal, most kell kiélned magad.
Kíváncsi vagyok, hogyan alakul a GCUs karriered és valaha komolyan veszed-e  majd a tanulmányaidat, vagy a hedonizmus vonalán maradsz örökre. Ha gondolod, és a fű nem elég, nézz be hozzám, én is örömmel néznék majd be hozzád ; ). Persze, csak ha A Csaj nem bánja.
Foglald be a pofidat és folytathatod a züllést  rúúd

Sidney
xoxo
Sidney Fletcher

Sidney Fletcher

Hozzászólások száma :
138

Maeve Fedderson Empty
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Golden Canyon University :: Where every story begins :: Kellékek :: Lakók :: New Orleans-
^
ˇ