Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Waves
Weather forecast
SYDNEY WEATHER
Gossip society

SZENT VINCE EGYETEM
Cain Morisson Emptyírta: Vendég
Pént. Jan. 22, 2021 12:43 pm

One of Us
Cain Morisson Emptyírta: Adrian St. Pierre
Pént. Okt. 09, 2020 8:17 pm

medicine - sid & riri
Cain Morisson Emptyírta: Sidney Fletcher
Szomb. Szept. 19, 2020 9:53 pm

Aubrille Tecla Traggers
Cain Morisson Emptyírta: River Averill-Harris
Szomb. Szept. 19, 2020 2:31 pm

How do poets say hello? // Ridrian
Cain Morisson Emptyírta: River Averill-Harris
Szomb. Szept. 19, 2020 2:23 pm

Elkészültem a lapommal!
Cain Morisson Emptyírta: Aubrielle Traggers
Csüt. Szept. 17, 2020 9:03 pm

??? // Octavius Theodore && Sidney
Csüt. Szept. 17, 2020 3:39 pm

always hungry // Tim x Sid
Szer. Szept. 16, 2020 9:48 am

Danny F. Wang
Vas. Szept. 13, 2020 2:14 pm

Stars in the sky
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (111 fő) Szer. Szept. 25, 2024 5:08 am-kor volt itt.

Megosztás

Cain Morisson

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Cain Morisson EmptySzomb. Aug. 01, 2020 11:07 am
Golden Canyon University

Cain Morisson
Okató
Jack Falahee

Teljes név:
Cain Morisson

Becenév:
-

Születési hely, idő:
Grafton, 1995. december 31.

Családi állapot:
nem hiszek a párkapcsolatokban

Beállítottság:
nem korlátozom magam

Foglalkozás:
doktorandusz

Szak, évfolyam:
anglisztika

Önköltséges/ösztöndíjas:
-

Hobbi:
filozófiai könyvek és verseskötetek

Q&A
1. Melyik az a két tárgy/személy/állat/ezek variációja, amiket elvinne magával egy lakatlan szigetre és miért?

Bármit csak üssön ki míg meghalok. Meg valami verseskötetet hogy legyen mire trippelni.

2. Ki az a személy az életében, akiért kútba ugrana? Miért?

A dílerem. Ki kell húznom onnan a gyökér seggét ha életben akarok maradni.

3. Az emberi kapcsolatok építése, vagy a kiemelkedő munkavégzés fontosabb a karrier előrehaladásához Ön szerint?

Úgyis meghalunk, miért számítana bármelyik is?

4. Mi az a dolog, amit csak a párnájával mer megosztani?

Félek. Magam sem igazán tudom hogy mitől, de rettegek.

5. Ha lenne egy kristálygömb, amiből megtudhatna bármit magáról, az életéről, a jövőjéről, akkor mit szeretne megtudni?

Megérem még a 30-at?

Történeted
Mozdulatlanul feküdtem, a légzésem lassú volt és nyugodt. Sehogy sem fért össze azza ami a fejemben zajlott. Minden túl hangos volt, túl élénk, túl sok. Minden túl sok volt.
A plafonon árnyékok táncoltak, ijesztő, hosszú, sötét árnyékok. Nem tudtam eldönteni hogy a képzeletem művei, vagy a démonaim valóban eljöttek értem.
A kanapé szürke szövetét durvának, szinte fájdalmasnak éreztem és a mellettem fekvő férfi légzése akár egy légkalapács hangzott a fejemben.
Századszorra fogadtam meg hogy soha többé nem fogom ezt tenni magammal. És századszorra tudtam hogy meg fogom tenni. Meg fogom tenni újra és újra.
A világnak el kellett volna puhulnia, mindennek szépnek kellett volna lennie, de ehelyett a világ hangos lett, durva és ijesztő. A szívverésem borzasztó hangos lett. Annyira más volt mint a légzésem. Az nyugodtan emelkedett fel és alá, mintha csak az árapály lenne.
Tudtam hogy nem vagyok ura a testemnek. Tudtam hogy nem tudnék megmozdulni. Be voltam zárva a fejembe. A legijesztőb helyre amit csak ismertem.
Nem tudom mikor kezdtem zuhanni, de az amúgy is sötét szoba, teljesen feketévé vált mintha megvakultam volna.
Egy pillanatig mintha újra gyerek lettem volna. A Rómeó és Júlia ismerős képsorai jelentek meg a szemeim előtt egy laptopon. A térdem egy másikhoz ért, a számat elöntötte a limonádé édesen savanykás íze.
Jó volt. Percekig jó volt. Éreztem a csókjait, éreztem a forró érintéseket a felsőtestemen. Lekerült rólam a pólóm aztán... vége lett.
Üvöltések... Ian pedig rám se nézett...
Többé nem láttam.
A diplomaoztóm. Mindenki boldog, mindenki fényképezik. A vakuk fénye bántotta a szemem. Nem votlam tiszta, sőt. A világ akkor még puha volt és homályos. Éreztem a szüleim érintését a karomon. Nem mondták hogy büszkék lennének rám vagy hogy szeretnek. Miért tennék, hisz csak summa cum laude diplomáztam.
Tehetséges diák... Igen az voltam. Na nem mintha annyit tanultam volna, egyszerűen csak.. mindent tudtam amit kellett. Ha kellett legális szerekkel ha kellett illegálisokkal.
A legjobnak kellett lennem hiszen erre tanítottak. Arra tanítottak hogy mindent kérdőjelezzek meg. Arra hogy mindent tudni akarjak.
És én tudni is akartam mindent. Minden érzést, minden pillanatot.
Amikor megláttam Őt sem voltam tiszta. Fényes volt és gyönyörű. Soha nem láttam még oylat mint ő. Olyan volt mint egy angyal. A mosolya széles, a szeme tiszta és csillogó.
Olyan volt amilyen én soha nem lehetnék.
Tiszta volt.
Nem tudtam kiverni őt a fejemből. Még akkor sem mikor hazaestem ezzel a pasival.
Nem tudom már hogy mit csináltunk, de nem si volt fontos. Úgy éreztem már semmi nem fontos.
Az emlékek lassan elolvadtak és teljesen sötét lett. Sötét és csend. A szívverésem lelassult. Mintha kívülről hallanám.
Mikor legközeleb kinyitottam a szemem már világos volt. Újra ura voltam a testemnek. Lassan felültem és körültnéztem. Az ágy már üres volt mellettem. A srác épp öltözködött. Mosolyogva nézett rám. Azt mondta jó volt az este. Egyetértettem.
Azt mondta majd hív. Mindketten tudtuk hogy hazudik. Nem is érdekelt. Azt akartam hogy elmenjen és bevehessek még egy bogyót.
A józanság... nem az én asztalom. Ezért is nem leszek soha olyan tiszta mint ő. Soha.

Cain Morisson

Cain Morisson

Egyetemi szak :
Anglisztika
Hozzászólások száma :
4

Cain Morisson Empty

Cain Morisson EmptySzomb. Aug. 01, 2020 1:53 pm
Gratulálunk, elfogadva!
Kedves Cain!

Tegnap este szerencsém volt elfogadni Ian előtörténet is, amiben főszerepet kapott a limonádés-Rómeó és Júlia filmnézős-csókos próbálgatásotok és bevallom lelki szemeim előtt láttam lefolyni a cselekvéseket. Sajnálom, hogy nem sikerült megvédenie akkor s talán ennek köszönhetően is indultál el azon a bizonyos lejtőn.
Bocsánat a szóhasználatért, de kurva szar amikor a szüleid elvárásai magasok és te mindent elkövetsz azért, hogy kielégítsd őket de sosem elég, mindig több kell, mindig jobban kell teljesítened mindenkitől míg egy szép napon be nem telik a pohár. Mert befog, s amiért sosem mondják, hogy büszkék lennének rád keresed azt a pluszt, amit megtalálsz a bogyókban de ez rohadtul nem jó.
Válaszolnék a kristálygömbös kérdésedre mégpedig úgy, hogy nem fogod megélni, ha nem szeded össze magad és kezded értékelni valamennyire az életedet....

Fun fact: pont ma olvastam egy érdekes feltételezést, miszerint az Éva által elfogadott alma valójában nem is gyümölcs volt, hanem testi finomság és ennek köszönhetően fogant meg Ábel majd egy másik petében Káin, aki valóban Ádám fia míg a másik maga az ördögé. Aprócska kitérő de muszáj volt megosztanom veled. De tényleg, tudom, hogy nem érdekel de én annyira bírom ezeket.

Na, sipirc, menj foglalózz.
Riri
xoxo
River Averill-Harris

River Averill-Harris

Hozzászólások száma :
86

Cain Morisson Empty
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Golden Canyon University :: Where every story begins :: Kellékek :: Lakók :: Oktató-
^
ˇ