Vas. Aug. 02, 2020 1:40 pm | Golden Canyon University Aurora Norton civil Candice Accola -King Teljes név: Aurora Norton Becenév: Rora, Mrs. Norton Születési hely, idő: Ausztrália, Sydney; 1994. július 8. Családi állapot: házas Beállítottság: hetero Foglalkozás: háztartásbeli Szak, évfolyam: - Önköltséges/ösztöndíjas: - Hobbi: főzés, zongorázás, anyaság Q&A 1. Melyik az a két tárgy/személy/állat/ezek variációja, amiket elvinne magával egy lakatlan szigetre és miért?
A kislányom, mert csak vele teljes az életem. Rajta kívül másra nem lenne szükségem.
2. Ki az a személy az életében, akiért kútba ugrana? Miért?
A kislányom. Melyik anya nem tenne meg bármit a gyerekéért?
3. Az emberi kapcsolatok építése, vagy a kiemelkedő munkavégzés fontosabb a karrier előrehaladásához Ön szerint?
Az emberi kapcsolatokat mindig többre értékeltem. Hiszen a magánynál nincs rosszabb.
4. Mi az a dolog, amit csak a párnájával mer megosztani?
Szeretnék vissza menni a múltba, és megváltoztatni azt.
5. Ha lenne egy kristálygömb, amiből megtudhatna bármit magáról, az életéről, a jövőjéről, akkor mit szeretne megtudni?
Azt hiszem, hogyha lenne egy ilyen tárgy, ami valóban betekintést mutat a jövőmben, akkor számtalan kérdésem lenne hozzá. De a legjobban talán csak az érdekelne, hogy a kislányom valaha megbocsájtja-e majd, hogy hazugságban neveltem. Történeted Egy hangos sóhaj kíséretében ülök le a doktornővel szemben, akivel ez a második alkalom, hogy találkozunk. Senki nem tud arról, hogy pszichológushoz jöttem. Nem azért, mert depressziós vagyok, erről szó sincs, sokkal inkább azért, mert szeretnék valakivel végre beszélni mindarról, ami idebent van bennem. A doktornő pedig bár néha túl sok idegesítő kérdést tesz fel, de legalább biztos lehetek abban, hogy nem szivárogtatja ki az életem. Bármit mondhatok, mert az ebben a szobában marad. - Milyen érzés egy olyan sikeres üzletember lányának lenni, mint az apja, - szegezi is felém az első kérdést, én meg mielőtt válaszolnék alaposan elgondolkodok azon, hogy hogyan is lehet mindezt megfogalmazni. Mert amúgy szívás. - Gazdag szülők gyerekének lenni nem minden esetben jó. Főleg nem egy olyan férfi lányaként élni, aki megszokta, hogy Ő irányít, és akinek senki nem mer ellent mondani, hiszen mindenki tisztában van azzal, hogy milyen messze elér a keze, és, hogy bármire képes, hogy elérje a célját. Hogy is van az a mondás? Ja, igen. Pénz beszél, kutya ugat. Nem azt mondom, hogy az apám rossz ember, hiszen valahol legbelül neki is ott a szíve elrejtve a világ elől, inkább úgy gondolom, hogy az önzőség az a szó, amivel a leginkább le tudom őt írni. És ebbe az önzőségbe csöppent bele az anyám, majd születtem meg én is. - Vagyis az édesanyja sem boldog? Mindez csak látszat? - Az anyám, akárcsak én, belekényszerült ebbe a házasságba. Bár Ő nyíltan sosem mondta ki, de én nagyon is jól látom, hogy titkon Ő is valami másféle életről álmodozik. Ahogy az előbb is mondtam, az apám nehéz ember. - általában nem szoktam ennyit beszélni, de most kifejezetten jól esik kimondanom azt, amire gondolok. - Bántotta önöket az apja? - ezen a kérdésen ismét elgondolkodok, mert nem tudom, hogy mit is ért pontosan bántalmazás alatt. - Nem. Mármint fizikálisan nem. Azért annyira nem rossz ember. Csak szigorú. - Az előbb azt mondta, hogy önt is bele kényszerítették a házasságába. Ez mit jelent pontosan? - egy újabb drasztikus kérdés, amire ismét nem válaszolok egyből, csak elbámulok a doktornő mellett, mintha valaki állna ott és arra ösztönözne, hogy ideje lenne befogom, felállnom innen, és olyan könnyedén távoznom, ahogyan jöttem. A doktornő türelmesen vár, minden bizonnyal hozzá van szokva már ahhoz, hogy idő kell amíg egy páciens megrágja a kérdéseit. - Az én sorsom már gyerekként el volt könyvelve. Az apásom és az apám nagyon közeli barátok, szinten befolyásos család. Szerintem még a születésünk előtt eldöntötték, hogy össze adnak minket. - Ezek szerint nem szereti a férjét. - Charles, pont olyan, mint az apám. Nagyképű, arrogáns, aki azt hiszi, hogy a pénzén bármit megvehet, bármit megkaphat. Én pedig mindig lázadó típus voltam, bármit megtettem volna, hogy elkerüljem a sorsom. - miközben a férjemről beszélek, undor ül ki az arcomra. Nem azért, mert a világ legrondább embere, sőt... nagyon is jól néz ki. Csak sajnos mindez nem elég, hogy boldoggá is tegyen. Már gyerekként sem kedveltem túlzottan, most viszont, hogy annyi éve házasok vagyunk, gyűlölök minden egyes napot mellette. - Már 7 éve házasok. Miért nem vált el tőle, ha nem szereti? Csak a gyerek miatt? - Részben. Tudja egy válás nem olyan könnyű. Főleg úgy nem, hogy a lányom imádja az apját, az apja pedig szereti magához láncolni azokat az embereket, akiket szeret. - nem akarok erről többet mesélni, azt hiszem, hogy a lényeg bőven benne van a mondandómban. - És mi a véleménye arról, hogy az apja régi sofőrje egyszer csak felbukkant, és a cégüknél lett társtulajdonos? Ha jól tudom, önök régen jóban voltak. - most jött el az a pont, ahogy képtelen vagyok tovább beszélni. Csak szó nélkül pattanok fel, és hagyom ott a doktornőt. Nem bírom felemlegetni a múlt szellemeit. A lányom igazi apja felbukkanása, csak még jobban felbolygatta az egyébként is szánalmas életem.
|
|
|
Vas. Aug. 02, 2020 6:46 pm | Gratulálunk, elfogadva! Kedves Aurora!Szőke hajzuhatag, hosszú lábak, csodaszép arc ami megmelengeti a szívemet, amint megpillantom.... igen, rólad beszélek, mert gyönyörű vagy tetőtől talpig és baromira beléd szeretnék, ha nem lennél házas és anyuka. Bár nem élsz boldog házasságban és az egész életedet maszkok mögött éled, állandóan váltogatva azokat, hogy mindig a makulátlanságot tükrözzétek a külvilág felé, mégsem szeretnék belerondítani. Nem szégyen az, ha az ember pszichológushoz jár és kibeszéli magából az elnyomott érzelmeket, gondolatokat, mert ezek veszélyesek is tudnak ám lenni. Elég egy utolsó szál, egy szikra és az egész lángokban fog kitörni, hogy mindent felemésszen. Érdekesnek találom, hogy a házas hölgyemény nem a férjétől lett terhes hanem a bizonyos sofőrtől és hazudnék ha azt mondanám nem erre számítottam. Reménykedtem valami csavarba és a baba mellé most bejött ez is. Nem egyszerű az életed és remélem nem is fog megoldódni egyhamar, mert dráma nélkül már a sírban feküdnénk. Ha bármikor segítségre van szükséged akkor szólj, bármit is elintézünk csak szépen kell pislognod és csokis keksszel kínálnod... Riri xoxo
|
|
|