Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Waves
Weather forecast
SYDNEY WEATHER
Gossip society

SZENT VINCE EGYETEM
Haley Rodriguez Emptyírta: Vendég
Pént. Jan. 22, 2021 12:43 pm

One of Us
Haley Rodriguez Emptyírta: Adrian St. Pierre
Pént. Okt. 09, 2020 8:17 pm

medicine - sid & riri
Haley Rodriguez Emptyírta: Sidney Fletcher
Szomb. Szept. 19, 2020 9:53 pm

Aubrille Tecla Traggers
Haley Rodriguez Emptyírta: River Averill-Harris
Szomb. Szept. 19, 2020 2:31 pm

How do poets say hello? // Ridrian
Haley Rodriguez Emptyírta: River Averill-Harris
Szomb. Szept. 19, 2020 2:23 pm

Elkészültem a lapommal!
Haley Rodriguez Emptyírta: Aubrielle Traggers
Csüt. Szept. 17, 2020 9:03 pm

??? // Octavius Theodore && Sidney
Csüt. Szept. 17, 2020 3:39 pm

always hungry // Tim x Sid
Szer. Szept. 16, 2020 9:48 am

Danny F. Wang
Vas. Szept. 13, 2020 2:14 pm

Stars in the sky
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (111 fő) Szer. Szept. 25, 2024 5:08 am-kor volt itt.

Megosztás

Haley Rodriguez

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Haley Rodriguez EmptyHétf. Jún. 29, 2020 11:28 am
Golden Canyon University

Haley Rodriguez
Rome
Selena Gomez

Teljes név:
Haley Rodriguez

Becenév:
Hays, Hay

Születési hely, idő:
Sydney, 1997. július 7.

Családi állapot:
Bonyolult kapcsolatban

Beállítottság:
Heteroszexuális

Foglalkozás:
Hallgató

Szak, évfolyam:
Fotográfia, végzős

Önköltséges/ösztöndíjas:
Önköltséges

Hobbi:
Fotózás, shoppingolás

Q&A
1. Melyik az a két tárgy/személy/állat/ezek variációja, amiket elvinne magával egy lakatlan szigetre és miért?

Komoly a kérdés? Ha igen, ha nem… a fényképezőgépem mindig nálam van. Megörökíthetném az utolsó napjaimat a lakatlanszigeten, habár… nem, valószínűleg nem nagyon fotózgatnék, már ami magamat illeti. Ki akarna olyan rossz állapotban fotókon mutatkozni? Én nem.
Egyébként teljesen értelmetlen bármit is vinni egy szigetre. Előbb-utóbb az éhhalál lesz mindenkinek a sorsa ott, nem igaz?

2. Ki az a személy az életében, akiért kútba ugrana? Miért?

Az öcsém. Habár nem az a tipikus jó testvéri kapcsolat a miénk, de tudom, hogy bármennyire is szívjuk egymás vérét, mégis csak tűzbe mennénk egymásért. Igen, ez oda-vissza igaz ránk.
(De Riley se érezze úgy, hogy elfelejtettem! Érted is tűzbe mennék, csajszi!)

3. Az emberi kapcsolatok építése, vagy a kiemelkedő munkavégzés fontosabb a karrier előrehaladásához Ön szerint?

Mindenképpen az emberi kapcsolatok építése, hisz kapcsolatok nélkül az ember semmire sem megy, főleg a mai világban. Noha a pénz sem utolsó szempont, ha valamire vinni akarja az ember lánya.

4. Mi az a dolog, amit csak a párnájával mer megosztani?

Csak kívülről tűnik csodásnak az életem, vagy én magam: néha nagyon is sikerül mélypontra zuhannom, ahonnan kétszer az öcsém, Lenny hozott vissza. Szóval mondhatjuk, hogy ő az én kispárnám, a titkaim őrzője... pedig van épp elég baja, az én hisztijeim nélkül is. Csodálkozom, hogy még nem küldött el a fenébe. Másrészt, lehet, fiatalabb, de olyan, mintha ő lenne az idősebb néha.

5. Ha lenne egy kristálygömb, amiből megtudhatna bármit magáról, az életéről, a jövőjéről, akkor mit szeretne megtudni?

Azt akarnám tudni, hogy édesanyám felépül-e valaha...

Történeted
Soha, semmit sem viseltem el nehezebben, mint azt, ha valakit lenéztek valami miatt. Legyen szó a származásáról, arról, hogy van-e pénze vagy nincs, netán a szexuális beállítottsága okán. Talán az öcsém kapcsán, talán nem, de mindig zavart, ha valakit kirekesztettek a többiek. Sőt, tovább megyek: középiskolában még velem is megesett, hogy kiközösítettek, vagy pletykáltak rólam. Néha bántottak is a felsőbb évesek, de persze, ez mondhatni, teljesen általános mindenhol. A tanárok a legkevésbé sem törődnek vele, az illetők maximum kapnak egy felfüggesztést vagy büntetést, de keményebb eszközökhöz nem igazán folyamodnak soha. Pedig úgy érzem, nagyon is kellene.
A szekrényem előtt álltam, épp a következő órára szedtem össze a cuccaim, jegyzeteim és persze a fényképezőgépem, mikor a folyosó végén meghallottam ismét a srácokat veszekedni. Helyesbítve néhány srác közrefogta az egyiket és őt szekálták. Piszkálták. Egyelőre csak szavakkal, de megtették. A szekrényajtóm mögül leskelődtem el feléjük.
Hallottam, hogy számtalan megjegyzést tesznek Darrennek a szexuális beállítottságára. Mindenki azt pletykálta róla, hogy meleg – de őszintén szólva sosem tudtam az igazat. Nem is érdekelt. Az zavart, hogy ha igaz volt, ha nem bántották érte. Mély levegőt vettem és becsaptam a szekrényajtót; elég közel voltak hozzám, így meghallották és elnéztek felém, de ez csupán két pillanatig tartott. Tovább piszkálták Darrent, az egyikük még meg is ütötte végül.
Épp odaléptem volna, mikor Riley mellém ért és megragadta a karomat.
- Csajszi, még van időnk óra előtt meginni egy kávét, gyere – Meglepve pislogtam rá. Szerettem Rileyt, a legjobb barátnőm volt, néha mégis úgy éreztem, időzíteni azt nem tud. Rámosolyogtam.
- Jó-jó, jövök már – Még elfordítottam a kulcsot a szekrényem zárjában, majd zsebre vágtam azt és elindultam a barátnőmmel. Riley csacsogott valamit a következő órájáról, meg arról, mennyi mindent tanult legutóbb, de én nem sokat fogtam fel belőle. Az járt a fejemben, hogy segítek Darrennek. Hiszen tudtam, hogy mennyire rossz lehet így iskolába járni: nap, mint nap savazták őt.

Szerencsére egy évfolyamra, sőt, egy osztályba jártunk, így nem volt nehéz dolgom. Óra után egyből utána siettem a folyosón és mindenki szeme láttára megragadtam a kezét és az egyik szekrénynek döntöttem. Egészen közel hajoltam hozzá, ajkaink is szinte összeértek.
- Darren, van egy ötletem és ne ellenkezz, ha azt akarod, hogy leszálljanak rólad – Suttogtam. Láttam az értetlenséget a tekintetében, ahogyan a szemem sarkából az is feltűnt, hogy az előző szünetbeni srácok árgus szemekkel figyelnek minket. Talán emiatt, talán nem, de Darren aprót bólintott, jelezve, hogy belemegy a tervembe, bármi is legyen az.
- Oké, bár jó lenne, ha beava- - Megcsókoltam, mielőtt folytathatta volna a faggatásom. Nem éreztem iránta semmit és úgy sejtettem, ő sem, hiszen sosem adta ennek jelét; de abban biztos voltam, hogy ezúttal majd leszállnak róla.

Nap végén jót nevettünk az egészen, főleg a srácok arcán, akik nem tudták hova tenni ezt az egészet. Én és Darren, mi? Vajon mióta?
Álkapcsolat. Talán mindkettőnk helyzetén javít;  az övén azért, mert így nem piszkálják többé, az enyémen pedig azért, mert a barátnőim állandóan azzal piszkáltak, mikor találok végre valakit. Win-win helyzet, ugye, Darren?

Haley Rodriguez

Haley Rodriguez

Egyetemi szak :
● Photography • • •
Hozzászólások száma :
8

Haley Rodriguez Empty

Haley Rodriguez EmptyHétf. Jún. 29, 2020 10:26 pm
Gratulálunk, elfogadva!
Kedves Haley!

Már nagyon vártam, hogy elkészülj, hiszen mégiscsak Lenny nővéréről van szó. Ahogy beszélsz róla egyértelműen lejön, hogy nagyon különleges testvéri kapocs van köztetek. Irigykedni tudnék egy ilyenért. Valószínűleg az én bátyám is megtenné ugyanezt csak a maga sajátos stílusában.
Szurkolok, hogy az életed olyan fordulatot vegyen, amivel boldogabb lehetsz! Már most biztosra veszem, hogy többen is ott vannak melletted, akik sosem hagynának el a bajban. Ilyen a már általam emlegetett Lenny, aztán ott van még Riley és Darren is.
Reménykedem benne, hogy édesanyád állapota javulni fog. Szörnyű lehet egy olyan világban élni, ahol folyamatosan rettegve vársz arra, hogy mit hoz neki a másnap. Ez az egész családot képes kiszakítani a jólétből. Elég pozitív személyiség vagyok és próbálok arra gondolni, hogy felépül. Nem szabad rögtön az ördögöt festeni a falra! Ki kell használni minden vele töltött percet és boldognak lenni.
Ezennel pedig utadra engedlek, ám mielőtt játékba kezdenél ne felejts el foglalózni! Jó szórakozást kívánok az oldalon! szív

Bowie
xoxo
Bowie Fletcher

Bowie Fletcher

Egyetemi szak :
❀ pszichológia
Hozzászólások száma :
25

Haley Rodriguez Empty
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Golden Canyon University :: Where every story begins :: Kellékek :: Lakók :: Rome-
^
ˇ