Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Waves
Weather forecast
SYDNEY WEATHER
Gossip society

SZENT VINCE EGYETEM
big bro McCarthy Emptyírta: Vendég
Pént. Jan. 22, 2021 12:43 pm

One of Us
big bro McCarthy Emptyírta: Adrian St. Pierre
Pént. Okt. 09, 2020 8:17 pm

medicine - sid & riri
big bro McCarthy Emptyírta: Sidney Fletcher
Szomb. Szept. 19, 2020 9:53 pm

Aubrille Tecla Traggers
big bro McCarthy Emptyírta: River Averill-Harris
Szomb. Szept. 19, 2020 2:31 pm

How do poets say hello? // Ridrian
big bro McCarthy Emptyírta: River Averill-Harris
Szomb. Szept. 19, 2020 2:23 pm

Elkészültem a lapommal!
big bro McCarthy Emptyírta: Aubrielle Traggers
Csüt. Szept. 17, 2020 9:03 pm

??? // Octavius Theodore && Sidney
Csüt. Szept. 17, 2020 3:39 pm

always hungry // Tim x Sid
Szer. Szept. 16, 2020 9:48 am

Danny F. Wang
Vas. Szept. 13, 2020 2:14 pm

Stars in the sky
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (111 fő) Szer. Szept. 25, 2024 5:08 am-kor volt itt.

Megosztás

big bro McCarthy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

big bro McCarthy EmptyKedd Jún. 30, 2020 5:55 pm
Golden Canyon University

Warren McCarthy
London
Trevor Jackson

Teljes név:
Warren Cormac McCarthy

Becenév:
Ren, W, Mac

Születési hely, idő:
Sydney, 2000. 02. 29.

Családi állapot:
szingli

Beállítottság:
hetero

Foglalkozás:
hallgató

Szak, évfolyam:
edző, másodév

Önköltséges/ösztöndíjas:
ösztöndíjas

Hobbi:
rugby, futás, rajz

Q&A
1. Melyik az a két tárgy/személy/állat/ezek variációja, amiket elvinne magával egy lakatlan szigetre és miért?

Először is, jó lenne tudni, milyen körülmények között kerültem oda, mert ha Madagaszkár módra, akkor nem sok esélyem van arra, hogy mellettem legyen egy Wilson ezekben a nehéz időkben. De jó eséllyel lenne nálam egy könyv a skizofréniáról, mert lássuk be, elegendő idő elteltével biztosan szükség lenne rá. És a poén kedvéért egy mikrofont. Egyrészt, mert sok áramhoz nem jutna, másrészt, mert ott már nem sok vizet zavarna a hangom. Bár, ha belegondolok, de.. csak a vizet zavarná.

2. Ki az a személy az életében, akiért kútba ugrana? Miért?

Tág körben? A családom. Szűkebben? Bármelyik testvérem. Mind a négyüket én kísértem el kézenfogva az első iskolai napjukon, igyekeztem ott lenni a dráma szakkör előadásokon, kosár edzéseken, sietni délután, hogy elmenjek a táncórára a húgommal.. ha tetszik, ha nem, jobban ismerem őket, mint a szüleink. Ami nem feléjük tett kritika, csak ténymegállíptás, ezért fontos a tág kör: a szüleink jó emberek, kiállok értük, amikor csak kell.

3. Az emberi kapcsolatok építése, vagy a kiemelkedő munkavégzés fontosabb a karrier előrehaladásához Ön szerint?

Nem látom be, hogy a kettőt miért kellene elválasztani egymástól, elvégre, ha jól csinálja az ember, szimbiózisban segíthetik egymást. De ha mindenképp választanom kellene, a kapcsolatokat mondanám. Mások segítésével, fejlesztésével tanulhatunk és fejlődhetünk magunk is, nem tartom magam olyan személynek aki mások kihasználásával és eltaposásával jutna előrébb. Ilyen áron főnöki pozíció sem érdekel, mindegy, hova szólna a belépő.

4. Mi az a dolog, amit csak a párnájával mer megosztani?

Az énekhangom. Középsuliban párszor eljártam egy magántanárhoz énekórára, de erről nem sokan tudnak (és ez így is van jól). Állítólag nem voltam rossz, de kétlem, hogy lenne bennem annyi, hogy valaha is a művészvilág kapuit döngessem, így marad a sport és a zuhany alatti sztárság. Emocionálisabb szinten? Nos.. a bukástól való félelem. Nem csak tanulmányi szintre gondolok, hanem arra is, hogy csalódást okozok másoknak. Még fojtóbb az a gondolat, hogy bármilyen módon cserben hagyjam a testvéreim. Az egyetemen tartózkodásom óta nagyobbnak érzem a távolságot, így ez a félelem napi szinten eszembe jut.

5. Ha lenne egy kristálygömb, amiből megtudhatna bármit magáról, az életéről, a jövőjéről, akkor mit szeretne megtudni?

Ez összefügg a félelmemmel. Tudni szeretném, hogy képes leszek-e azzá a támasszá válni mások számára, amivé szeretnék vagy vagy a meghozott döntéseim megváltoztatnak-e annyira, hogy akaratlanul is eltérek majd ettől. Azt hiszem, Harlan volt az, aki felnyitotta a szememet és megmutatta, hogy fennállhat ennek a veszélye. Szóval, hogy valami specifikusabbat is említsek, jó lenne tudni, hogy valamilyen módon segíthetek-e neki, visszaránthatom-e a szakadék széléről, mielőtt elszúrja azt, amije van.

Történeted
Esőcseppek kopogtak az ablakokon egy klaviatúra billentyűinek kattogásával megegyező gépi monotonitással, a kövér, komor fellegekre pedig egy letört kedvű gyermek nézett fel egy ablak hűvös üvegtáblájának túloldaláról, abban bizakodva, hogy ha elég ideig pihenteti tekintetét az egyébként királykékben játszó égbolt egybefüggő, barátságtalanul mélyebb színűvé vált vásznán, elő tudja majd csalogatni a nap suagarait. Bizakodott, mert a derűs idő számára egyet jelentett azzal, hogy délutáni óráinak nagy részét a kertben való játékkal töltheti, míg le nem nyugszik az éltető nap.
Most viszont hiába szuggerálta az égi takaró bús arculatát, az csak nem akart felszakadozni, helyette kitartóan ontotta magából egyre sűrűbben aláhulló vízcseppjeit, hogy függönyt teremtve ostromolja tovább a kert növényzetét. A látvány hatására az alig hat esztendős Warren csalódottan sóhajtott és mivel nem számíthatott a természet, az időjárás jóindulatára, kénytelen volt kíváncsi szemeit a benti berendezéseken végigjáratni, hátha talál magának olyat, amivel lekötheti energiáit. Tudta, hogy anyja a konyhában tényked és nem szereti, mikor ott sündörög a lába körül, mikor forró és éles holmikkal foglalkozik. Tudta, mert volt érkezése megtapasztalni, így ezúttal egyből elvetette ennek megkockáztatását. Viszont egy résnyire nyitva hagyott ajtó felkeltette érdeklődését. Nem azért, mert annyi helység lett volna a házban, a McCarthy család sosem lakott palotában, Warren számára pedig ez mindegy volt, az ő szemeinek ez a ház is palota volt. Egy palota, amit néha elképzelt, hogy hős lovagként véd meg az ellenséges seregektől, akik egytől-egyig megrettennek legyőzhetetlen pallosa és fénylő vértje láttán, így neki csak a kegyelemdöfést kell megadnia.
Tudta, hogy a ház, vagyis, számár palota azon ajtaja apja dolgozószobájára nyílik, a fényt pedig lámpája ontja, nem egy mágikus kő, ami egy rejtélyes szelencéből kandikál ki. Mégis, a látvány elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy közelebb vonzza őt. Emlékezett még rá, hogy anyja szigorú arccal ecsetelte neki, hogy nem szabad oda belépnie, mert apa a fontos dolgait tartja ott, és különösen nem szabad zavarni, mikor ő is ott van. De nem bírta ki. Bekandikálva látta az asztal fölé hajló férfialakot, amint szemei apró fekete sorokon cikáznak végig, aztán keze néha megmozdul, csak annyira, hogy egy-egy papírlapot letegyen a jobbján álló kupac tetejére. Nem vette észre a fiút, kinek a rés elég volt ahhoz, hogy hangtalanul toljon picit a faajtón és beslisszanjon a szobába, bizonytalan léptekkel közelítve az asztalhoz. Sok mindent nem látott, elvégre a régi bútor, ami talán még a nagyszülőktől kerülhetett ide vagy még korábbról, magasabb volt nála, de lábujjhegyre emelkedve egy másik, könyvekből álló halomhoz támasztva állt egy nyitott, fekete borítójú kötet. Egyik oldalán sűrűn nyomtatott írás, a másiknál egy kép piehnt, amit apja támaszthatott oda, rajta egy kardos, szárnyas alakkal, amint egy fenevaddal viaskodik.
- Az micsoda? - szaladt ki a száján és a hirtelen jött vékonyka hangtól összerezzent az idősebb férfi, meglepetten pillantva oldalára, ahol fia ágaskodva mutatott a képre. Az apa homlokán mélyültek a ráncok, de alig egy másodperccel később minden harag elsimult róla és felemelte Warrent, hogy a térdére ültesse.
- Ő egy hős angyal. - válaszolt, a gyermek kezébe adva a képet, hogy jobban megnézhesse.
- Mi a neve? - érkezett a következő kérdés. Kasey, számítva a kérdésre, hezitálás nélkül felelt.
- Michael. Egy sárkánnyal harcol, védi a Mennyországot és az embereket.
A fiú csillogó szemekkel fogta a képet, de aztán úgy kezdte ráncolni a homlokát, ahogy apja tette azt nem sokkal ezelőtt, azzal a különbséggel, hogy ő düh helyett értetlenül nézett fel apjára.
- De miért harcolnak? - csendült újra a hangja.
- Azért, mert a sárkány nem fogadott szót és az apjuk ellen fordult.
A kérdőjelek csak tovább gyűltek a gyerek feje körül.
- Akkor ők testvérek?
- Igen, azok voltak. De Michael legyőzte és letaszította a sárkányt.
Warren csak felfújta az arcát és durcásan tette le a képet az asztal sötét lapjára.
- Akkor Michael nem is hős! Én nem bántanám és nem hagynám el a testvéreimet. - tette keresztbe karjait, az apa pedig kuncogott a kifakadás tiszta őszinteségén, egy hajborzolással jutalmazva fiát.

Eső áztatta a füvet, de hiába a hűvös cseppjei, amik minden érintésükkel mintha enyhíteni akarták volna az égető érzést, ami a tüdőmből indult, hogy az ereken végighaladva felforrjon tőle az egész testem, a légzésem nehezen akart visszatérni normális rendszerességéhez azután, hogy hátam a kemény talajjal találkozott. Vállamnál máris éreztem az összpontosuló, sajgó fájdalmat, aminek hatására lehunyt szemeimen keresztül is látni véltem a zúzódást, amit az előbbi kontaktus emlékeztető gyanánt maga után hagyott. Nem mintha bánnám, elvégre nem ez lesz az első ilyen, csak efféle odalépést éles meccsen várna az ember elsősorban, nem egy edzés utolsó öt percében, és nem attól, akitől kaptam.
- Minden klappol, Professzor? - egy kéz nyúl felém, Harlan keze és bár elfogadom, egy fintor azért megjelenik az arcomon.
- Mondtam már, hogy ne hívj így. - felsegít, de azzal már nem bajlódik, hogy letörölje az arcáról a kaján vigyort.
- Sok mindent mondasz. Miből gondolod, hogy figyelek is?
Azzal előre fut, így nem láthatja, amint megcsóválom a fejemet. Nem kell géniusznak lenni ahhoz, hogy tudjam, a múltkori buli miatt neheztel, pontosabban amiatt, mert nem hagytam, hogy bunyót provokáljon ki. Igaz, ez csak a jéghegy csúcsa. A valódi szálka a szemében az, hogy több korábban mellette állt "támogatója" most az én pártomat fogja, az ilyesminek meg hamar híre megy. Pedig nem kértem ilyet. Ahogy azt sem kértem, hogy ő tiltott cucchoz nyúljon.
De a sípszó elfújja az aggályokat, el a gondolatokat. Legalábbis, átmenetileg.  Az öltözőbe már arra érek vissza, hogy a srácok Harlant és Jake-et állják körbe.
- Ugyan, mi zavar jobban? Az, hogy a csajod a buliban volt vagy az, hogy jobban érezte magát velem, mint veled?
Sejtettem, mibe fog torkollani a szócséplés, így átfurakodtam Tony és Rodni között, hogy még azelőtt közéjük kerülhessek, hogy Jake ökle Harlan képe felé lendülhetne. A hirtelen jött harmadik féltől a keze megtorpan a levegőben, és észhez térni látszik hatalmas fújtatások közepette, noha egyébként barátságosan csillogó barna szemei most szikrákat szórtak.
- Elég! - morrantam fel, Harlan felé fordítva a fejemet, hogy tudja, az egyetlen szót különösen neki címezem. Ő csak felhorkan.
- Persze.. mire is mennénk az erkölcsi irányítűnk nélkül? Nem igaz, Professzor?
Megnyomja az utolsó szót, majd a tusolók felé veszi az irányt. Jake-hez fordulok:
- Nyugi, csak a szája jár. Nem volt köztük semmi. - főleg onnan tudom, hogy nekem kellett támogatni, annyira leitta magát.
Jake bólint és én végre a szekrényemhez léphetek. Öltözködés közben a telefonom rezzenésére leszek figyelmes. Üzenet, Lil' T feladótól.
"Beszélhetnénk?"

Nem nehéz kiszúrnom őt a kosárpálya oldalán álló padok egyikén. Még úgy sem, hogy fent hagyta a kapucniját, és leszegett fejjel hallgatta zenéjét, az ütemes mozgásból ítélve. Először mögé kerülve a kapucnit húztam le a fejéről, majd vigyorogva dobtam le magam Ty mellé, jót derülve azon, ahogy ijedtében összerezzent, lecsúsztatva füleiről a fejhallgatóját.
- Mondtam, akkor nyomasd ezt a stílust, ha már beálltál egy rap bandába. - közlöm, még mindig mosolyogva, éreztetve, hogy egy pillanatig sem gondolom komolyan a szavaimat, a szemforgatása pedig elárulja, hogy elég jól ismer már ahhoz, hogy tudja, a bratyója lenne az első, aki elverné a seggét, ha kiderülne, hogy valóban beállt valakikhez bandázni.
Viszont nem tudom figyelmen kívül hagyni a szomorkás tónust fejcsóválós mosolyában.
- Arról a lányról van szó, akiről a múltkor meséltél? - elkapott tekintete mindent elárul és ettől mosolyom csak szélesebbé válik.
- Szóóóval...? - unszolom, és ezután direkt nem szólalok meg, hagyom, pontosabban kiprovokálom belőle, hogy áradatként induljanak meg szavai. Felcsillan a szemem, mikor ahhoz a részhez ér, hogy megkapta a lány számát.
- Akkor meg mi a gond?
Megvonja a vállát, én meg sóhajtok egy nagyot, fogaskerekeim vadul járnak, hogy mivel juthatnék át a falon, amit öcsém olykor hajlamos maga köré emelni. Ekkor téved tekintetem a lábánál pihenő lasztira.
- Mit szólsz egy alkuhoz? Ha eljutsz 20-ig, békén hagylak. Ha én jutok el 20-ig, előttem hívod fel, hogy elmenjetek valahova.
Látszik, hogy zavarba jön. Most rajta a sor, hogy agya pörögjön, de végül egy sunyi mosollyal fordul vissza hozzám.
- Ennyire hiányzik a vereség?
- Ilyen gyenge próbálkozással leplezed, hogy begyulladtál?
Felkapja a labdát vigyorogva és ettől az én légzésem könnyebbé válik.
Elverem.
Csúnyán.
De hagyom, hogy legyen egy becsületpontja.
Viszont ezt a vereséget láthatóan nem bánja, öklünk találkozik, miután végre lerakja a telefont, amit hallgatni kínos volt, de fő biztosra menni.
Érzem, hogy a láncomon lógó kereszt a bőrömhöz ér és régi szavak csendülnek emlékeim közül:

Nem hagyom el őket.

Warren McCarthy

Warren McCarthy

Egyetemi szak :
PPK- Edző
Hozzászólások száma :
13

big bro McCarthy Empty

big bro McCarthy EmptyCsüt. Júl. 02, 2020 9:16 pm
Gratulálunk, elfogadva!
Kedves Warren!

Engedd meg, hogy üdvözöljek szerény kis csapatunk tágra nyílt karjai között! S miután ez megvan, mindenki kellően megszorongatott meg megpuszilgatott, rá is térnék az előtörténetedre: már egy ideje nem szeretek jellemeket írni, olvasni, mert a legtöbbje ugyanarra a sémára épül fel ezért jobb számomra a kérdéses megoldás. A tiéden, főleg az elsőn, nagyon jót derültem és lejött, hogy mennyire fontos számodra a családod, ami meglepő.
Legalábbis nekem baromira, mert egy ennyi idős srácnak nem kéne a vállán hordania a családját, a testvéreit még akkor sem, ha jóban vannak. Nekem ha lenne tesóm én engedném és leszarnám, de ez én vagyok és még jó, hogy léteznek ilyen jó testvérek, mint Te is vagy.
Nagyon szépen fogalmazol és olyan leírásokat rittyentettél ide a környezetről, hogy láttam magam előtt kirajzolódni, gyönyörű volt. Tényleg.

Nem szeretnélek feltartani, remélem a játéktéren még olvashatok tőled nagyon sokat, mert ez kevés volt. :3 Foglald le csodaszép pofidat és keress társakat, hogy induljon az igazi buli.
Riri
xoxo
River Averill-Harris

River Averill-Harris

Hozzászólások száma :
86

big bro McCarthy Empty
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Golden Canyon University :: Where every story begins :: Kellékek :: Lakók :: London-
^
ˇ