| Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég Nincs A legtöbb felhasználó (111 fő) Szer. Szept. 25, 2024 5:08 am-kor volt itt. |
|
| | |
---|
Kedd Jún. 02, 2020 6:54 pm | Golden Canyon University
|
Bowie Fletcher Paris Freya Mavor |
Teljes név: Bowie Isabelle Fletcher Becenév: Bowie Születési hely: Los Angeles Születési idő: 1999. április 12. Családi állapot: ez legyen az én titkom Beállítottság: ez is Foglalkozás: diák, Paris ház feje Szak: pszichológia Hobbi: mások őrületbe kergetése |
|
Q&A 1. Melyik az a két tárgy/személy/állat/ezek variációja, amiket elvinne magával egy lakatlan szigetre és miért?
Mindenképpen elsősorban Sidney-t vinném magammal, az ikertestvéremet, aki személynek és állatnak is megfelel. Nélküle nem lennék olyan elveszett és sokkal jobban fel tudja magát találni nálam. Valószínűleg ő lenne az kettőnk közül, aki megmenti a másik bőrét és élelmet szerez. Én valószínűleg meghúzódnék valami biztonságos helyen egy gyújtóval a kezemben, ami a másik tárgyam lenne, mivel az nem csak arra jó, hogy meggyújtsd a cigidet vele. 2. Ki az a személy az életében, akiért kútba ugrana? Miért?
Egyedül Sidney-ért tennék meg ilyet. Más felőlem belefulladhatna abba a kútba vagy kitörhetné a nyakát esés közben. Az ikertestvérem nélkül nem vagyok teljes. Rá van szükségem ahhoz, hogy túléljek. Ő az egyedüli, aki mellett megnyugszom és újra levegőhöz jutok. 3. Az emberi kapcsolatok építése, vagy a kiemelkedő munkavégzés fontosabb a karrier előrehaladásához Ön szerint?
Egyértelműen az emberi kapcsolatok építése. Ha egy senki vagy a fejesek szemében, akkor nem feltétlen fogják észrevenni a minőségi munkád. Néha jobb, ha odarakod magad és kiépíted a kapcsolataidat, de mindenképp olyan módon, hogy jobb színben tűnj fel a főnökök előtt. 4. Mi az a dolog, amit csak a párnájával mer megosztani?
Ha csak a párnámmal merem megosztani, akkor ide miért írjam le? Na jó, igazából talán az lenne a titkom, hogy valami nagyon elcseszett módon állok közel az ikertestvéremhez. Ami a mi világunkban normális, az mások számára a legjobban elkúrt dolog a földön. A nice lady doesn’t kiss and tell. 5. Ha lenne egy kristálygömb, amiből megtudhatna bármit magáról, az életéről, a jövőjéről, akkor mit szeretne megtudni?
Én nem szeretem a kiszámíthatatlan dolgokat. Az élet az pont ebbe a kategóriába sorolható meglepő módon. Mindent szeretnék tudni róla, de legfőképpen azt, hogy hogyan fog alakulni a magzatom sorsa. Talán megmarad vagy elpusztul, mielőtt még a világra jöhetne? Milyen élete lesz, ha megszületik és vajon fény fog derülni a szülei kilétére? |
Történeted Ritkán mondok nemet Kalebnek, de a mai egy ilyen nap. A délelőtt folyamán kaptam tőle egy üzenetet, miszerint átmehetnék hozzá, de miután megnyitottam nem válaszoltam rá. Eltelt két óra, mire küldött egy kérdőjelet, majd még egy, amikor már felhívott, hogy mégis mi a fasz van. Nem tartott sokáig elmagyarázni neki, hogy ma van a nagy nap, így nem tudok vele lenni. Okos fiú révén rögtön megértette és nem zaklatott tovább. Mások a nagy napnak az esküvőjüket tartják. Azt a pár órát, amikor egy gyönyörű fehér ruhában vonulnak az oltárhoz, hogy életük szerelmének végre igent mondhassanak. A napot, amikor teljesül minden vágyuk és övék lehet a főszerep. Ez nálam egy kicsit másabb, egy kicsit összetettebb és egy kicsit titkosabb. Valami olyan dolog, amiről egyébként szívesen beszélek bárkinek csak éppen fontos részleteket hagyok ki belőle.
Taxival is több, mint egy órámba telt kiérni a reptérre. Teljesen máshol járnak a gondolataim, hiszen a sofőrnek úgy kellett kiszállnia a kocsiból és utánam futnia, hogy fizessem ki az utat. Lányos zavaromban hirtelen köpni-nyelni nem tudtam, de a kezébe nyomtam az összeg többszörösét és még a visszajárót sem vártam meg. Már egy ideje dupla annyi pénzt kapok, mint amennyit eredetileg nekem szántak a szüleim csak éppen az ikertestvérem előtt elzárták azt a fránya pénzcsapot és azt hiszem nagy részt az én hibámból. A múltban történt, szóval nem kellene emiatt gyötörni már magam, nem? Végülis nem én vagyok olyan hülye, hogy minden szavamra ugrok. Úgy érzem most is ez történik. Ahogy itt állok a reptéren és az emberek elhaladnak mellettem, míg én csak bámulok előre és azon gondolkozom, hogy miért csináljuk ezt még mindig. A végtagjaim remegnek, s alig tudom lecsavarni a snüssz dobozának a tetejét, hogy egyet az ínyemre tegyek. Nikotinra van szüksége a szervezetemnek, ám nincs már arra időm, hogy kimenjek rágyújtani. Az utolsó percben értem ide, s ugyan a monitor tizenkét perc késést ír a Los Angelesből jövő géphez, de az éppen annyira elég, hogy átvágjam magam a tömegen és kijussak innen. Nem akarok máshol lenni, amikor megérkezik.
Sidney és én egész életünkben össze voltunk nőve. Már az anyaméhben kényszerítettek minket, hogy egymás mellett fejlődjünk. Azt hiszem ott lett elcseszve minden, amikor anyám és apám gyereket akartak. Sikerült is nekik, egyszerre kettőt csináltak. Nagy teljesítmény. Azt hiszem az egész világ jobban járt volna, ha húzott volna apa egy gumit. Az ikertestvéremmel egész életünkben együtt voltunk. Sosem töltöttünk huzamosabb időt távol egymástól. Ugyanaz az óvoda, általános iskola és még gimnázium is. A döntéseinket megvitattuk egymással és minden annyira természetesnek tűnt. A beteges kötődés, az egymáshoz bújás, majd az első lopott csók is. Minden, amit ember el tud képzelni. Most viszont már eltelt hat hónap. Félévem volt arra, hogy rájöjjek mennyire más a normális az általam elképzelt dolgoktól. Megtanultam, hogy egyedül is tudok boldogulni, ám nem telt el úgy egy perc az életemben, hogy ne gondoltam volna Sid-re, s a hiányára. Számoltam a napokat, hogy végre ideköltözzön. Még azt a hülye Big Day appot is letöltöttem és küldtem a srácnak a screenshotokat minden egyes nap, hogy mennyi van még hátra, pedig legbelül tudtam, hogy ez egy kurva szar ötlet. Végre rájöttünk az élet működésére, hogy nem szabad ennyire szoros kapcsolatot ápolnunk, ám a kisördög a bal vállamon nem hagyta sosem, hogy kimondjam.
Most pedig itt állok és figyelem az embereket, akik jönnek ki a kapun. Már kezdem érezni a snüssz hatását, hiszen eléggé beszédültem. Ellazít, s nem hagyja, hogy sokat gondolkozzak azon, hogy mennyire el van baszva ez az egész szituáció. Rengeteg alkalmam lett volna megmondani neki, hogy ne gyere és azt hiszem boldogan otthon maradt volna, ám nem tettem. A józan ész diktálását elnyomta a szívem hangja. Úgy éreztem szükségem van rá ahhoz, hogy végre egész lehessek megint. Talán ez az oka annak, hogy amikor meglátom még egy könnycsepp is kicsordul a szememből. Futni kezdek felé, egyszer még meg is botlom a magassarkúmban, de nem toppanok meg. Szaladok tovább, míg a nyakába nem ugrok már kieresztve az érzéseimet. Hisztérikusan sírni kezdek, hiszen egyszerre vagyok a világ legboldogabb embere, mert itt van velem, s a legkétségbeesettebb, hogy most mégis mi a faszt csinálok megint.
| |
|
| Egyetemi szak : ❀ pszichológia
|
Vas. Jún. 28, 2020 9:45 pm | Gratulálunk, elfogadva! Bowie! Mindig ragaszkodtál hozzám, de komolyan, Sydney? Mi a következő, a hátadra varratod az arcképem? Mindenesetre jó volt fellélegezni, elég volt egy Fletchernek LA-ben rontani a levegőt, de korántsem annyira jó, mint az itteni reptéren újból a karjaim között tartani téged. Mindketten tudtuk, hogy ez a távollét, egy Fletchert minden kontinensre kampány csak ideiglenesen fog futni, nem? Egyáltalán nem lepődtem meg, hogy mire megérkeztem, te már kitúrtad a trónról apuci előző hercegnőjét, akkor csalódtam volna benned, ha ez nem így lenne. Nem tudom, megnyugtat-e, hogy ilyen közelről figyelhetem pályafutásodat az egyetemen, vagy jobb lett volna neked, hogyha maradok a seggemen otthon, míg kiépíted a saját, Sidney mentes életedet, anyánk után te is elmész trófeafeleségnek valami politikuscsemete karján és a soha viszont nem látást intünk egymásnak. Nem lett volna jobb, ugye? Mert mióta világ a világ, adtad alám a lovat, én meg viszonzásul valami egészen mást és nem teljesedhet ki az igazi Fletcher káosz, ha mi nem lökdössük egymást bele a mélyébe. Hát most már itt vagyok és sok sikert a további normális élethez a Paris ház Queen Beejeként, mert nem lesz egyszerű velem az oldalamon, de ez ennek az egésznek a szépsége, nem? Jó pasimentes szórakozást kívánok, hugi, garantáltan látjuk még egymást, még akkor is, ha messzire kerülöd a C épületet. Sidney xoxo
|
| Hozzászólások száma : 138
| |
Similar topics | |
|
|
Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |