Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Waves
Weather forecast
SYDNEY WEATHER
Gossip society

SZENT VINCE EGYETEM
Bruno Killoran Emptyírta: Vendég
Pént. Jan. 22, 2021 12:43 pm

One of Us
Bruno Killoran Emptyírta: Adrian St. Pierre
Pént. Okt. 09, 2020 8:17 pm

medicine - sid & riri
Bruno Killoran Emptyírta: Sidney Fletcher
Szomb. Szept. 19, 2020 9:53 pm

Aubrille Tecla Traggers
Bruno Killoran Emptyírta: River Averill-Harris
Szomb. Szept. 19, 2020 2:31 pm

How do poets say hello? // Ridrian
Bruno Killoran Emptyírta: River Averill-Harris
Szomb. Szept. 19, 2020 2:23 pm

Elkészültem a lapommal!
Bruno Killoran Emptyírta: Aubrielle Traggers
Csüt. Szept. 17, 2020 9:03 pm

??? // Octavius Theodore && Sidney
Csüt. Szept. 17, 2020 3:39 pm

always hungry // Tim x Sid
Szer. Szept. 16, 2020 9:48 am

Danny F. Wang
Vas. Szept. 13, 2020 2:14 pm

Stars in the sky
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (111 fő) Szer. Szept. 25, 2024 5:08 am-kor volt itt.

Megosztás

Bruno Killoran

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 

Bruno Killoran EmptyCsüt. Aug. 06, 2020 2:44 pm
Golden Canyon University

Bruno Killoran
Bern
Finn Wolfhard

Teljes név:
Bruno Christopher Killoran

Becenév:
Bruno?

Születési hely, idő:
Chelmsford, UK, 2002.02.18

Családi állapot:
független

Beállítottság:
hetero

Foglalkozás:
egyetemi hallgató

Szak, évfolyam:
Pszichológia szak, első évfolyam

Önköltséges/ösztöndíjas:
önköltséges

Hobbi:
zenélés, videójátékok, Netflix

Q&A
1. Melyik az a két tárgy/személy/állat/ezek variációja, amiket elvinne magával egy lakatlan szigetre és miért?

Egy Gibson Songwriter 2019 Antique Natural Lefty és egy machete. Az akusztikus gitár unaloműzésnek, a machete meg azért, mert a gitárral nem tudok élelmet szerezni és fedelet biztosítani a fejem fölé, kipusztulni meg nem szeretnék.

2. Ki az a személy az életében, akiért kútba ugrana? Miért?

Már nincs köztünk az a személy. Finn, a gyerekkori legjobb barátom. Másfél évvel ezelőtt távozott az élők sorából drogtúladagolás következtében. Olyan volt számomra, mint egy testvér, érte akár a kútba is beleugrottam volna. Az apámért csak azért nem ugranék, mert ő hamarabb kimászna, minthogy kettőt pislognék.

3. Az emberi kapcsolatok építése, vagy a kiemelkedő munkavégzés fontosabb a karrier előrehaladásához Ön szerint?

Munkája válogatja szerintem. Van olyan terület, ahol az egyik, van, ahol a másik a fontosabb. Én mindkettőt szem előtt tartom.

4. Mi az a dolog, amit csak a párnájával mer megosztani?

Az maradjon is a párnám és közöttem. Wink

5. Ha lenne egy kristálygömb, amiből megtudhatna bármit magáról, az életéről, a jövőjéről, akkor mit szeretne megtudni?

Néha jobb, ha nem tudjuk meg, mi vár ránk a jövőben. Nem akarnám úgy élni az életemet, hogy folyton azon idegeljem magam, mikor fog megtörténni, vagy hogyan tudnám elkerülni azt, ami rám vár. Nem akarok egy megjósolt jövő rabja, megszállottja lenni. Pont ezért igyekszem úgy alakítani, hogy az minél kedvezőbb legyen a számomra. Most már csak a céljaimra fókuszálok.

Történeted

Az álmok gyönyörűek. Gyönyörű hazugságok.

- Miért szeretnél te is pszichológussá válni? - kérdezi tőlem a dilidokim.
- Miatta. Meg magam miatt is. Az egész elcseszett életem miatt. És azt hiszem szeretnék minél többet megtudni az emberi elméről, lélekről. - sóhajtok egyet, miközben megvakarom a tarkómat. Kérdőn néz rám.
- Mit értesz elcseszett alatt? - kérdezi, majd előrébb dől a székében.
- A családom. Tudja maga nagyon jól. - vonok vállat, de úgy tesz, mintha nem tudná. Azt akarja, hogy mondjam ki hangosan.
- Miért? Attól könnyebb lesz? Igen, cseszettül nagy érvágás, hogy az apám csak 18 volt, amikor én megszülettem és az anyám otthagyott a nagyszüleim házának küszöbén egy kiba....- mély sóhaj- kicseszett levéllel, amiben lemondott rólam. És az is rohadt nagy bukta, hogy a csaj, akiért odáig voltam már hetedikes korom óta, csak azért haverkodott velem, mert meg akarta dugatni magát a saját apámmal. - amint ezt kimondom, menten elfog a rosszullét.
- Nem baj, ha összerókázom a kárpitozást?  Csak mert most megint hányni tudnék. Köszönöm ezt az élményt doki, igazán. - előre hajolok és a két kezembe temetem az arcom. Próbálom leküzdeni a feltörő hányingert, mire a doki azonnal reagál.
- Azt mondtad, hogy miatta is szeretnél pszichológus lenni. Beszéljünk inkább a döntésed eme aspektusáról. - próbál témát váltani, én pedig próbálom összeszedni magam és az ebédemet a gyomromban tartani. Eldőlök a kanapén és mély levegőt veszek, majd kifújom. Amint már nem akar kifordulni belőlem a gyomrom űrtartalma, folytatom.
- Tudja, Finn is pszichodoki akart lenni. Nekem meg nem volt semmi célom a zenélésen kívül. Azt mondta, hogy ő is szereti a bandát, de abból nem lehet rendesen megélni. De sok meggyötört ember megy el mellettünk minden egyes nap az utcán, szükség van agyturkászokra. És amúgy is szereti, ha sztorizgatnak neki. - vállat vonok. Nem szól semmit, csak várja a folytatást. Mintha tudná...
-  Szeretném teljesen rendbehozni az életem doki, mert nem akarom érezni ezt a folyamatos hiányérzetet, ezt az ürességet. Le akarom küzdeni, hogy ne érezzem azt, felesleges vagyok. Nem akarok csalódást okozni az apámnak meg a nagyszüleimnek. Meg akarom valósítani Finn álmait, melyekre nem jutott ideje, de így nem megy. Nagyon nehéz tiszta fejjel gondolkodni minden egyes nap, mert a belső hangok mindig azt súgják, hogy akarják a szert. Csak még egy szippantást. Csak még egy slukkot. Nem lesz gond, elűzi a gondolataimat messzire. Borzalmasan szar érzés, legszívesebben vaslapáttal verném szét a saját fejem. Folyamatosan kínlódom, gyötörnek a rémálmok. Ezek mikor szűnnek meg doki? Mikor érzem végre a változást? Már egy hónapja nem szívtam fel semmi szart, de úgy érzem, most fogok csak igazán becsavarodni. Néha az olvasás se segít, pedig elkezdtem azt a könyvet. Minden órában négyszer. - felelem és változtatok a pozíciómon, mert kényelmetlennek érzem a seggem alatt a huzatot.
- Idő kell hozzá Bruno és sok kitartás, türelem. Tudod, hogy a szervezetednek teljesen ki kell tisztulnia. Ilyen a méregtelenítés. Nem megy egyik napról a másikra. De jól haladsz. A rémálmaid pedig elémúlnak azután, miután kiegyensúlyozottabbá válsz. Addig is jó, ha lefoglalod magad valamivel, olvasd tovább a könyvet, nagyon érdekes lesz a vége, meglátod. Talán úgy leköt, hogy észre sem fogod venni és elröppen az idő. És azt javaslom, ne hagyd abba a zenélést. Tehetséges vagy és szeretted csinálni. Tedd magad boldoggá, csak te magad vagy képes rá, senki más. Nehéz lehet neked, hogy az apádat a bátyádnak nézik, de nem kell az ő árnyékában élj, ő sem azt akarja, ezért sem erőltetett rád semmit, nem igaz? Kivételes személyiség vagy és erős. Kitartó vagy, hisz eddig már eljutottál. Sokaknak ez sem sikerül. Nem sikerül talpra állni és célokat keresni, sokan nem bírják az elvonót és megszöknek. Nem tudnak kitörni az ördögi körből. De látom, hogy te nagyon akarod a változást és ez pozitív dolog. Nem könnyű megküzdeni a saját démonainkkal, de nem lehetetlen. Én hiszem, hogy sikerülni fog, de vajon te is elhiszed? Hiszel önmagadban?

Hiszel önmagadban? Másfél év elteltével is  gyakran felteszem magamnak ezt a kérdést, ha valami nehéz helyzet elé sodor az élet. De a válasz a legtöbbször igen. Hiszek önmagamban, máskülönben nem vettek volna fel Sydney egyik legkiválóbb egyetemére pszichológia szakra. Finn megvalósítatlan álma az én célommá vált. Már nem érzem magam apám árnyékában. A hangok már nem kísértenek, le tudtam győzni őket. Le tudtam győzni a démonaim, önmagam. Igen. Megöltem valakit. Azt a személyt, aki régen voltam...

Bruno Killoran

Bruno Killoran

Egyetemi szak :
pszichológia
Hozzászólások száma :
14

Bruno Killoran Empty

Bruno Killoran EmptyCsüt. Aug. 06, 2020 10:04 pm
Gratulálunk, elfogadva!
Bruno!
A nevedről először a Brüno című műalkotás jutott eszembe, de a te történeted az övénél sokkal szomorúbb. Fiatal szülők gyerekeként borzalmasan nehéz lehet, anya nélkül még nehezebb és még ezeken felül is kaptad az élettől a sorozást. Egyáltalán nem meglepő, hogy a drogokba menekültél, de elég erős ember voltál hozzá, hogy végigcsinálj egy elvonót és ne ess vissza (egyelőre), mint olyan sokan mások. Nekem pont, hogy kínálni kellene téged ezzel meg azzal, de kivételesen nem ajánlom fel a pult alatti árumat, maradj csak tiszta és vidd valamire.
Nagyon tetszett az előtörténeted, ahhoz képest, mennyire szűk szituáció, rengeteget megtudtunk benned róla, sok-sok fontos alappillért, ami azzá tett és oda vitt, ahol most vagy. Büszke lehetsz magadra, amiért minden ellenére itt vagy, felvettek a GCUra és megvalósíthatod Finn álmát, ami időközben én úgy érzem, a tieddé is vált, a zenélést pedig tényleg ne hagyd mellette abba!
Sok sikert, jó szórakozást és kitartást az egyetemi éveidhez, foglalózz és már bele is vetheted magad a sűrűjébe hiiiiiiiii

Sidney
xoxo
Sidney Fletcher

Sidney Fletcher

Hozzászólások száma :
138

Bruno Killoran Empty
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Golden Canyon University :: Where every story begins :: Kellékek :: Lakók :: Bern-
^
ˇ